Aynen senin gibi düşünüyorum.Benim oğlum oğlumda 4 buçuk yaşında cipsin c sini bilmez.Seker yemez.Paketli gidalari bilmez bile.Kv nin gizlice yedirdikleri kadar işte.Herkes tepkili bana da cocuga hicbisey vermiyorsun sekere cikolataya da ihtiyaci varmis vucudunun.Ben böyle uygun görüyorum siz istediğiniz kadar şeker yedirin çocuklarınıza diyorum.
Ek gidaya geciste neler duydum neler 3 ay dolunca tattirmaya basla yemek suyu ver inek sutu ver...Kv 4 aylik olunca basimin etini yemeye basladi tattir hicbisey yemez ac kalir buyumez bu cocuk vs vs.Nitekim Oglum 5 bucuk aylıkken ben asla ek gıdaya baslamamistim doktora danışarak 7.ay dolunca baslama kararı almıştım hatta.Acil bi durumda oğlumu yarım saatliğine kv bırakmak zorunda kalmıştık o zaman.Isimiz bitince çocuğu alıp evimize geldik.Önce ağlamaya başladı şaşırdık gazı da geçti karnı da toktu diye.Çocuk en sonunda bi kustu kırmızıya çalan turuncu renkte.Kari koca kafayı yiyoruz bu ne diye hiç unutmuyorum evin içinde birimiz bi tarafa koşuyor diğerimiz bi tarafa hemen doktora gitmeye hazırlanıyorduk ki.Esim dur bi dakika annem kesin bişey yedirdi çocuğa dedi.Aradi annesini çocuğa bişey mi verdin çok kötü kustu ağlıyor dedi.
Kaşıkla azıcık yemek suyu içirdim ondan nolcak ki dedi bi de pişkin pişkin.Esimde kızdı biz ağzına yoğurt bile koymadık belli az vermişsin her yer battı yağlı salçalı şey verilir mi çocuğa diye.Bende sinirlendim eşim teli kapatmadan bir daha çocuğu senin annene emanet etmem dedim.Resmen bol yagli salcali domatesli yemek suyunu kucuk bi kase kadar icirmis kadin
Oğlumu kv ye neredeyse hiç bırakmadık 2 yaşına kadar.Anneme şikayet etmiş bizi bi kaşık(!?)yemek suyu verdim diye çocuğu bana bırakmıyorlar demiş
Velhasıl kv niz veya anneniz benim kv gibiyse çocuğu emanet etmeyin.