• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin 😥
Aynı şekilde memede uyuyo beşiğine koyunca kıpırdanıyo eli ayağı ama ben hayatta kundak yapamam çook sıcaklıyor. İlk yatırdığımda beşiğe ellerini tutuyorum biraz dalana kadar sonra daha iyi uyuyor

Kocam gitti 😓 8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla 😂 birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim 😂😂😂
Neyse gelelim edepli anne modeline 🙄 yarın kızımın 1. Ay aşısı olacak teyzeleri de, yan etkisi var mı acaba? Çocuk etkileniyor mu?
hiçbişey olmadı bizde canım çok şükür
1. aydakinde olmuyomuş
2 fena diyolar 😔

Aynı şekilde memede uyuyo beşiğine koyunca kıpırdanıyo eli ayağı ama ben hayatta kundak yapamam çook sıcaklıyor. İlk yatırdığımda beşiğe ellerini tutuyorum biraz dalana kadar sonra daha iyi uyuyor
Tutturmuyorki aşırı hareketli:( şimdi cok güzel uyudu koydugum anda yine aynı aglıyor

Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu 😭😭😭

Benimde annem gitti 40 çıkınca ve sanırım benim bebegimde kolik zor mu evet özellikle uykusuzluk çok yipratiyor ama oyle yada boyle geciyor gunler sabah uyandiginda gulusu yetiyor unutup gidiyorsun insallah 3 4 aylik olduklarinda gaz problemleri biter onlarda rahat eder bizde ❤

Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin 😥

Gaz sancısı olmadığı sürece uyuyor oğlum.Elleri ile sürekli uyandırıyordu kendini sürekli sıçrıyordu.Çareyi müslin örtü ile yarım kundak yapmakta buldum.Hem gece hem gündüz.Bizim burada aşırı sıcak ve nem olmadığı için kundak problem olmuyor çok rahat ettik.Memede uyudu ise gazını çıkarıp yatırıyorum.Dalmakta sorun yaşarsa beşiği hafif sallıyorum uykuya geçiyor.Sekizden beri uyanıkti.Sancisi vardı.Atlattik kundak yapıp yatırdım uyudu 9 da.11-11.30 gibi emmeye uyanıyor.12 civarı kolik ağlaması tutuyor.Onu da atlatınca yine kundak yapıp yatırıyorum.Saat 4 e kadar uyuyor sancısı olmazsa bi daha emiyor saat 7.30 a kadar uyuyor.Güne başlıyoruz.Gunduz genelde daha rahat uyuyor gazını çıkarıyor kendisi.
Senin oğlan da gazlı mutlaka masaj yap hareket ettir rahatlasın gazı çıksın yoksa uykuya dalamaz uyusa da kısa kısa olur.
Bio gaia sizde etki göstermeye başladı mı?Bizde henüz çok bi etkisi yok gibi bir hafta 10 gunde ancak düzene girecek sanırım bagirsaklari.

Gaz sancısı olmadığı sürece uyuyor oğlum.Elleri ile sürekli uyandırıyordu kendini sürekli sıçrıyordu.Çareyi müslin örtü ile yarım kundak yapmakta buldum.Hem gece hem gündüz.Bizim burada aşırı sıcak ve nem olmadığı için kundak problem olmuyor çok rahat ettik.Memede uyudu ise gazını çıkarıp yatırıyorum.Dalmakta sorun yaşarsa beşiği hafif sallıyorum uykuya geçiyor.Sekizden beri uyanıkti.Sancisi vardı.Atlattik kundak yapıp yatırdım uyudu 9 da.11-11.30 gibi emmeye uyanıyor.12 civarı kolik ağlaması tutuyor.Onu da atlatınca yine kundak yapıp yatırıyorum.Saat 4 e kadar uyuyor sancısı olmazsa bi daha emiyor saat 7.30 a kadar uyuyor.Güne başlıyoruz.Gunduz genelde daha rahat uyuyor gazını çıkarıyor kendisi.
Senin oğlan da gazlı mutlaka masaj yap hareket ettir rahatlasın gazı çıksın yoksa uykuya dalamaz uyusa da kısa kısa olur.
Bio gaia sizde etki göstermeye başladı mı?Bizde henüz çok bi etkisi yok gibi bir hafta 10 gunde ancak düzene girecek sanırım bagirsaklari.
Dediklerini yapıyorum ben de. biz de ankaradayız cok sıcak olmuyor kundağı gündüz yapmıyodum cok zorlanırsam gündüz de yapayım. Zaten üstünü açıyor. Büyük ihtimal gazdan bizim de gazı olmayınca 2 saat uyuyor ben uyandırıyorum emsin diye. Memede uyuyunca uyandırmadan gazını cıkartmayı deneyeyim bir de.
Bir de biogaia bizde de oyle aman aman bir etki göstermedi. Kullanmaya devam ediyoruz canım.

Kız o bezi kesenlere ( @bskscl Birefebirece Birefebirece ) uydum bende kestim ortalık pamuktan tozundan mahfoldu heryere bulaştı yıkanıp kullanmalı bişey bulmam kazım acil benim kız altını açınca pınarı kaynatıyor 😂
Aa kesi yerlerini kağıt bantla bantladım ben tabii ki :KK48:

Kocam gitti 😓 8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla 😂 birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim 😂😂😂
Neyse gelelim edepli anne modeline 🙄 yarın kızımın 1. Ay aşısı olacak teyzeleri de, yan etkisi var mı acaba? Çocuk etkileniyor mu?
Ay başak kankim bizimde yarın aşımız çok tırsıyorum ama bu kolaymış şişme huysuzluk ateş mateş yapmıyomuş 😳😳

Yok 1. Ay aşısı hiç etkilemez.

Bizimde ayni malesef 😕

Yaaaa kızım çılgınsın sen😂😂Ben annemlere gidince geceleri mesajla flörtleşiyoruz eşimle herkeste oluyor demek ki 🙊🙈
1.ay aşısı sıkıntısız inşallah.2.asi zor geçiyor ama geçiyor o da 2 günde.

Kızlar bu çocuğa bişey oldu ya.meme emmiyor çığlık çığlığa ağlıyor sütümde var ve bi türlü dalıp uyumuyor mememi görünce karşıdan başlıyor ağlamaya ilkinde alsa ağzından cıkardımı 2. Ye asla almıyor katılıyor neyi var neden böyle yapıyor hiç anlamadım

Kızlar bu çocuğa bişey oldu ya.meme emmiyor çığlık çığlığa ağlıyor sütümde var ve bi türlü dalıp uyumuyor mememi görünce karşıdan başlıyor ağlamaya ilkinde alsa ağzından cıkardımı 2. Ye asla almıyor katılıyor neyi var neden böyle yapıyor hiç anlamadım

Sanırım o gazdan oluyormuş canim bende de bi kere oldu meme reddi diye çok korkmuştum

Back