2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben ogluşlara bakarken kendimi unutmuşum.Arabaya binince kendim ancak geldi aklıma

Iyi yapiyorsun canim annemlerde eskiden bezle sikica sararlarmis gobeklerini

Ya benim doktorum 1 ay sonra dedi çok geç bencede ben en geç 15. Günde başlamayı düşünüyorum. Sonuç alırsan bilgilendirirsen çok mutlu olurum

Benim doktorum sezeryanin 3.gunu takmaya başla korseyi dedi.Doktorumu dinledim çok rahat hareket ettim ve göbeğim çok güzel toparlandı.Bugun 24.gunumuz doldu.Cok şükür hastaneden geldiğimden beri hareketliyim her işimi kendim yaptım.

[/QUOTE] Canim aynı şeyden mi kullanmadık acaba Hiç öyle pamuk falan yok içinde zaten incecik birsey

Kocam gitti 8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim
Neyse gelelim edepli anne modeline yarın kızımın 1. Ay aşısı olacak teyzeleri de, yan etkisi var mı acaba? Çocuk etkileniyor mu?

Masallah kuzum Darısı basımıza

Aynen senin gibi düşünüyorum.Benim oğlum oğlumda 4 buçuk yaşında cipsin c sini bilmez.Seker yemez.Paketli gidalari bilmez bile.Kv nin gizlice yedirdikleri kadar işte.Herkes tepkili bana da cocuga hicbisey vermiyorsun sekere cikolataya da ihtiyaci varmis vucudunun.Ben böyle uygun görüyorum siz istediğiniz kadar şeker yedirin çocuklarınıza diyorum.
Ek gidaya geciste neler duydum neler 3 ay dolunca tattirmaya basla yemek suyu ver inek sutu ver...Kv 4 aylik olunca basimin etini yemeye basladi tattir hicbisey yemez ac kalir buyumez bu cocuk vs vs.Nitekim Oglum 5 bucuk aylıkken ben asla ek gıdaya baslamamistim doktora danışarak 7.ay dolunca baslama kararı almıştım hatta.Acil bi durumda oğlumu yarım saatliğine kv bırakmak zorunda kalmıştık o zaman.Isimiz bitince çocuğu alıp evimize geldik.Önce ağlamaya başladı şaşırdık gazı da geçti karnı da toktu diye.Çocuk en sonunda bi kustu kırmızıya çalan turuncu renkte.Kari koca kafayı yiyoruz bu ne diye hiç unutmuyorum evin içinde birimiz bi tarafa koşuyor diğerimiz bi tarafa hemen doktora gitmeye hazırlanıyorduk ki.Esim dur bi dakika annem kesin bişey yedirdi çocuğa dedi.Aradi annesini çocuğa bişey mi verdin çok kötü kustu ağlıyor dedi.
Kaşıkla azıcık yemek suyu içirdim ondan nolcak ki dedi bi de pişkin pişkin.Esimde kızdı biz ağzına yoğurt bile koymadık belli az vermişsin her yer battı yağlı salçalı şey verilir mi çocuğa diye.Bende sinirlendim eşim teli kapatmadan bir daha çocuğu senin annene emanet etmem dedim.Resmen bol yagli salcali domatesli yemek suyunu kucuk bi kase kadar icirmis kadinOğlumu kv ye neredeyse hiç bırakmadık 2 yaşına kadar.Anneme şikayet etmiş bizi bi kaşık(!?)yemek suyu verdim diye çocuğu bana bırakmıyorlar demiş

Velhasıl kv niz veya anneniz benim kv gibiyse çocuğu emanet etmeyin.

Yuh diyorum ya Allah sana sabır versin canım

Zaten göbek sallanıyo gibi oluyo ya o rahatsız ediyo insanı. Gittiğimde soracağım dikişler iyi ise başlayacağım bende

Ay masallah hiç öyle birini emerken diğerinden akma durumu yasamadım henüz arttırmak için özel birsey yapıyormusun canım?
Yok aslında sadece bol sıvı alıyorum 3-4 lt su gidiyo muhtemelen. Humana still tee (2 kupa) kahve (1 kupa) çay (1 kupa) içiyorum.. Onun dışında yemeklerde salata ya da yoğurt yiyorum. Salataya dereotu katıyorum vs..

Moralin iyiyse azıcık dinlendinse vücut coşuyo bence

Emmediğinde evet taş gibi oluyo, emmek istese meme ucunu büyütmeye çalışıyo önce gerginlikte Ben de önce sağıyorum o taşlık gitsin diye sonra emiyoruz..

Biz acemilikten cok heba ettik :) 15 tane falan gitti kirlenen kısmı keserek kullanmak mantıklı bence de sadece popo kısmı denk gelecek sekilde :)
Ben Atlasın alt açmasını kullanıyorum, üstünde kendi havlusu var. Daha taşma olmadı ama o havluyu yıkayıp ütüleyip yine seriyorum.

️ İçelim güzelleşelim

Benim de annem kızı boyle alıştırdın oglanı alıstırma falan dıyo. Sanki zararlı bir şeye alıstırdım.Falancanın torunu her seyı yıyomus 7 aylık bebek bir pogaca bir kutu da meyve suyu içmiş 5 dk da annem de heveslenmiş keske Dolunay da o bebek gibi içseymiş yeseymiş keşke

Bence tek bakmak.daha guzel canim kendi.kafana gore takiliyorsun kendin bir duzen kuruyorsun

Ben 6 gunluk sezertanliydim bana 1 hafta sonra takabilirsin dedi. Zaten dikise degdirmiyorum takinca sikinti yasamiyorum. Bence 1 ay gec ama doktorun oyle demis. Tabi soylerim canim sonucu baya bir sure takmayi dusunuyorum
Dikişlerim iyiyse başlayacağım bende ya banane hepiniz fıstık gibi olacaksınız ben lömbür lömbür kalmayayım

Acaba musambalılardan 2 tane alıp yıkayarak mı kullansak @Birvarbiryokum öyle yapıyordu sanki :)
Bilmeme canım onlardan kullanmadım hiç. Bez olan alt acmalardan da var ben de ama onu da hiç kullanmadım yastıgı falan var hatta. Ben ikiye bölüyorum kullan atları. Kaza durumunda da kesiyorum o bölgeyi ama buna ragmen 20 gunde 10 lu paket bitti. İkinci paketi açtık. Bana cok olmuyor aslında ama bazen eşim ya da annem acıyor altını o zaman fena

Aslaaa korkma,baş edebilirsin inan bana. Hem çok daha rahat olacaksın inan. Ben hamileyken ödüm patlardi ama 6. Gün bas basa kaldik oğlumla çokta güzel oldu. Sabahlari gaz sancisi cekiyor 2-3 saat onu atlatınca geri uyuyor. Sakin olursan hersey hal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…