Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek magazalarinda hep var canım .Nerede satiliyor canim biz de alalim onlardan
Canım ben baştan beri yanlizim herşeye tek koşturuyorum.insan üstesinden geliyor bi şekilde ekstra güç geliyor sanırım yoksa düşer bayılırdım.:)Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu
Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu
Benim de annem kızı boyle alıştırdın oglanı alıstırma falan dıyo. Sanki zararlı bir şeye alıstırdım.Falancanın torunu her seyı yıyomus 7 aylık bebek bir pogaca bir kutu da meyve suyu içmiş 5 dk da annem de heveslenmiş keske Dolunay da o bebek gibi içseymiş yeseymiş keşke
kullanıyorum ben canım sleepyAlt açma örtüsü kullanıyor musunuz kızlar her seferinde pıtlıyor bu cocuk atıyoruz
aynen sıcaktan oluyoKızlar merhaba. Sırtımızda yüzümüzde hep sivilce allianzın online doktor hizmeti var birde orayı arayıp foto atıp gösterdik onlarda akıntı ateş kusma yoksa normaldir sıcaktandır her gün duş aldırın dedi.
benimde dün kırkım çıktıÇarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu
Sağol canım inşallah bende senin kadar güçlü olabilirimHiç ama hiç endişe etme. İçgüdülerin sana doğru rehberlik edecek. Ailemden 13 saat uzaktayım. İlk bebeğim de kolikti. Tek başımaydım. 8 yaşa geldi Allah'ın izniyle.
Sezaryen canım. Ya çok sağol kuzum harikasınCanım Kvalidem 2 hfta durdu gitti şuan 24 günlük olduk 10 gündür yalnızım ama o varken de gece gündüz bebeğimle ben başa çıkmaya çalıştım, tabi eşim çok büyük destekçi sağ olsun merak etme hislerin sana yol gösterecek, sen onun en iyi doktoru, en iyi bakıcısı, en iyi arkadaşısın. İlk zamanlar kimseyi karıştırmadığım için bebekle beraber bende ağlıyordum ama çok şükür atlattım, şimdi ağlasa bile kendim başa çıkmaya çalışıyorum eşim işteyken. Çok yoruluyorum ama her şeye değer. Sadece sezeryanlı isen çok çok dikkat et
Hadi ya inşallaj öyle olur canımBence tek bakmak.daha guzel canim kendi.kafana gore takiliyorsun kendin bir duzen kuruyorsun
Ben de onu kullanıyorum canım ama dayanmıyor ondan sormuştumkullanıyorum ben canım sleepy
Aynen bende canımaynen sıcaktan oluyo
ben hergün banyo yaptırdığım halde oldu
Kesinlikle çok haklısın canım. Bebekler öncelikmişiz zaten. Çok sağolCanım ben baştan beri yanlizim herşeye tek koşturuyorum.insan üstesinden geliyor bi şekilde ekstra güç geliyor sanırım yoksa düşer bayılırdım.:)
Benimkide sancidan kıvrandı bütün gün babasına verdim biraz sakinleştirip uyutmuş göğsünde bazen yetemedigimi düşünüyorum kendimi bırakacak oluyorum Sonra toparlaniyorum .sende yapabilirsin gerekirse hiç bisey yapmicaz bebeklerle ilgilenicez .
Ah inşallah ne güzel anlatmışsın. Darısı bana inşAslaaa korkma,baş edebilirsin inan bana. Hem çok daha rahat olacaksın inan. Ben hamileyken ödüm patlardi ama 6. Gün bas basa kaldik oğlumla çokta güzel oldu. Sabahlari gaz sancisi cekiyor 2-3 saat onu atlatınca geri uyuyor. Sakin olursan hersey hal olur
Benim daha Çıkmadı 15 gün var. Şanslısın canımbenimde dün kırkım çıktı
annem gelmicek artık evde tek başına napıcaz bakalım
gerçi yakın oturuyoruz bi telefonumla gelir hemen ama yinede her işimi artık kendim yapıcam bakalım neler bekliyo bizi bugünden sonra
bende dün bakayım dedim l bedene giremedim kendimi kescektimBakalım bende zamanla ustalaşırım inşallah
Bende büyük umutlarla çıktım bugün bişeyler bakmaya ama moraller sıfır göt göbek almış başını gitmiş bel desen öyle bi bölüm yok şu kırkım çıksın goşcem goşcem vercem bu kiloları inşallah
İnşallah yaparım bende canım çok sağolKesinlikle birkaç günde hadi bilemedin 1 haftada alışırsın canım.Ben 2.bebeyi de tek başına büyütüyorum.Böyle daha keyifli.Geceleri eşim yardım ediyor sağolsun.Senin esin de yardım ederse sorun yok bence