• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canimlar yastık kullanıyor musunuz bebelere ve boğulma önleyici yastık kullanan var mı?

Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu 😭😭😭
Canım ben baştan beri yanlizim herşeye tek koşturuyorum.insan üstesinden geliyor bi şekilde ekstra güç geliyor sanırım yoksa düşer bayılırdım.:)
Benimkide sancidan kıvrandı bütün gün babasına verdim biraz sakinleştirip uyutmuş göğsünde bazen yetemedigimi düşünüyorum kendimi bırakacak oluyorum Sonra toparlaniyorum .sende yapabilirsin gerekirse hiç bisey yapmicaz bebeklerle ilgilenicez .

Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu 😭😭😭

Kesinlikle birkaç günde hadi bilemedin 1 haftada alışırsın canım.Ben 2.bebeyi de tek başına büyütüyorum.Böyle daha keyifli.Geceleri eşim yardım ediyor sağolsun.Senin esin de yardım ederse sorun yok bence

Benim de annem kızı boyle alıştırdın oglanı alıstırma falan dıyo. Sanki zararlı bir şeye alıstırdım.Falancanın torunu her seyı yıyomus 7 aylık bebek bir pogaca bir kutu da meyve suyu içmiş 5 dk da annem de heveslenmiş keske Dolunay da o bebek gibi içseymiş yeseymiş keşke 😜

Anacığın da aşmış baya poğaça meyve suyu 😂

Kızlar merhaba. Sırtımızda yüzümüzde hep sivilce 😞😞😞 allianzın online doktor hizmeti var birde orayı arayıp foto atıp gösterdik onlarda akıntı ateş kusma yoksa normaldir sıcaktandır her gün duş aldırın dedi.
aynen sıcaktan oluyo
ben hergün banyo yaptırdığım halde oldu

benimde dün kırkım çıktı
annem gelmicek artık evde tek başına napıcaz bakalım
gerçi yakın oturuyoruz bi telefonumla gelir hemen ama yinede her işimi artık kendim yapıcam bakalım neler bekliyo bizi bugünden sonra 🤣

Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin 😥

Canım Kvalidem 2 hfta durdu gitti şuan 24 günlük olduk 10 gündür yalnızım ama o varken de gece gündüz bebeğimle ben başa çıkmaya çalıştım, tabi eşim çok büyük destekçi sağ olsun🙏🏼 💖 merak etme hislerin sana yol gösterecek, sen onun en iyi doktoru, en iyi bakıcısı, en iyi arkadaşısın. İlk zamanlar kimseyi karıştırmadığım için bebekle beraber bende ağlıyordum ama çok şükür atlattım, şimdi ağlasa bile kendim başa çıkmaya çalışıyorum eşim işteyken. Çok yoruluyorum ama her şeye değer. Sadece sezeryanlı isen çok çok dikkat et
Sezaryen canım. Ya çok sağol kuzum harikasın ❤️❤️

Canım ben baştan beri yanlizim herşeye tek koşturuyorum.insan üstesinden geliyor bi şekilde ekstra güç geliyor sanırım yoksa düşer bayılırdım.:)
Benimkide sancidan kıvrandı bütün gün babasına verdim biraz sakinleştirip uyutmuş göğsünde bazen yetemedigimi düşünüyorum kendimi bırakacak oluyorum Sonra toparlaniyorum .sende yapabilirsin gerekirse hiç bisey yapmicaz bebeklerle ilgilenicez .
Kesinlikle çok haklısın canım. Bebekler öncelikmişiz zaten. Çok sağol ❤️❤️

Aslaaa korkma,baş edebilirsin inan bana. Hem çok daha rahat olacaksın inan. Ben hamileyken ödüm patlardi ama 6. Gün bas basa kaldik oğlumla çokta güzel oldu. Sabahlari gaz sancisi cekiyor 2-3 saat onu atlatınca geri uyuyor. Sakin olursan hersey hal olur
Ah inşallah ne güzel anlatmışsın. Darısı bana inş ❤️❤️

benimde dün kırkım çıktı
annem gelmicek artık evde tek başına napıcaz bakalım
gerçi yakın oturuyoruz bi telefonumla gelir hemen ama yinede her işimi artık kendim yapıcam bakalım neler bekliyo bizi bugünden sonra 🤣
Benim daha Çıkmadı 15 gün var. Şanslısın canım ☺️☺️

Bakalım bende zamanla ustalaşırım inşallah 😂

Bende büyük umutlarla çıktım bugün bişeyler bakmaya ama moraller sıfır göt göbek almış başını gitmiş bel desen öyle bi bölüm yok şu kırkım çıksın goşcem goşcem vercem bu kiloları inşallah
bende dün bakayım dedim l bedene giremedim kendimi kescektim
sinirlendim hiçbişey almadan geri döndüm

Back