Aynı şekilde memede uyuyo beşiğine koyunca kıpırdanıyo eli ayağı ama ben hayatta kundak yapamam çook sıcaklıyor. İlk yatırdığımda beşiğe ellerini tutuyorum biraz dalana kadar sonra daha iyi uyuyorKızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin
Canım ateşi var mı ?kızlar bebeğim bu gün biraz sık kustu sanki
az önceki kusmuğu da hafif sarı ve kokuluydu biraz üşüttümü acaba yaaa
hiçbişey olmadı bizde canım çok şükürKocam gitti8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim
Neyse gelelim edepli anne modelineyarın kızımın 1. Ay aşısı olacak teyzeleri de, yan etkisi var mı acaba? Çocuk etkileniyor mu?
Tutturmuyorki aşırı hareketliAynı şekilde memede uyuyo beşiğine koyunca kıpırdanıyo eli ayağı ama ben hayatta kundak yapamam çook sıcaklıyor. İlk yatırdığımda beşiğe ellerini tutuyorum biraz dalana kadar sonra daha iyi uyuyor
Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu
Şuan ateşi yok hatta biraz soğuk gibiCanım ateşi var mı ?
Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin
Dediklerini yapıyorum ben de. biz de ankaradayız cok sıcak olmuyor kundağı gündüz yapmıyodum cok zorlanırsam gündüz de yapayım. Zaten üstünü açıyor. Büyük ihtimal gazdan bizim de gazı olmayınca 2 saat uyuyor ben uyandırıyorum emsin diye. Memede uyuyunca uyandırmadan gazını cıkartmayı deneyeyim bir de.Gaz sancısı olmadığı sürece uyuyor oğlum.Elleri ile sürekli uyandırıyordu kendini sürekli sıçrıyordu.Çareyi müslin örtü ile yarım kundak yapmakta buldum.Hem gece hem gündüz.Bizim burada aşırı sıcak ve nem olmadığı için kundak problem olmuyor çok rahat ettik.Memede uyudu ise gazını çıkarıp yatırıyorum.Dalmakta sorun yaşarsa beşiği hafif sallıyorum uykuya geçiyor.Sekizden beri uyanıkti.Sancisi vardı.Atlattik kundak yapıp yatırdım uyudu 9 da.11-11.30 gibi emmeye uyanıyor.12 civarı kolik ağlaması tutuyor.Onu da atlatınca yine kundak yapıp yatırıyorum.Saat 4 e kadar uyuyor sancısı olmazsa bi daha emiyor saat 7.30 a kadar uyuyor.Güne başlıyoruz.Gunduz genelde daha rahat uyuyor gazını çıkarıyor kendisi.
Senin oğlan da gazlı mutlaka masaj yap hareket ettir rahatlasın gazı çıksın yoksa uykuya dalamaz uyusa da kısa kısa olur.
Bio gaia sizde etki göstermeye başladı mı?Bizde henüz çok bi etkisi yok gibi bir hafta 10 gunde ancak düzene girecek sanırım bagirsaklari.
Aa kesi yerlerini kağıt bantla bantladım ben tabii kiKız o bezi kesenlere ( @bsksclBirefebirece ) uydum bende kestim ortalık pamuktan tozundan mahfoldu heryere bulaştı yıkanıp kullanmalı bişey bulmam kazım acil benim kız altını açınca pınarı kaynatıyor
Ay başak kankim bizimde yarın aşımız çok tırsıyorum ama bu kolaymış şişme huysuzluk ateş mateş yapmıyomuşKocam gitti8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim
Neyse gelelim edepli anne modelineyarın kızımın 1. Ay aşısı olacak teyzeleri de, yan etkisi var mı acaba? Çocuk etkileniyor mu?
Yok 1. Ay aşısı hiç etkilemez.Kocam gitti8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim
Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin
Kocam gitti8 yıldır birlikteyiz hiç ayrı kalmamıştık akşamdan sabaha. Haftasonu gelecek bayram için. Şu an flortlesiyoruz mesajla birazdan edepsiz konuşmalara geçeceğim
Azimli hatunsun maşallah bende totomu toplayabilirsem o level a gelirim belkiAa kesi yerlerini kağıt bantla bantladım ben tabii ki
Kuzum söz veriyorum hersey daha güzel olacak asla korktuğun gibi olmayacak.sen o bebeğin annesisin ne olursa olsun kucağına alıp onunla dans edince sakinleşir anındaAh inşallah ne güzel anlatmışsın. Darısı bana inş ❤❤
Kızlar bu çocuğa bişey oldu ya.meme emmiyor çığlık çığlığa ağlıyor sütümde var ve bi türlü dalıp uyumuyor mememi görünce karşıdan başlıyor ağlamaya ilkinde alsa ağzından cıkardımı 2. Ye asla almıyor katılıyor neyi var neden böyle yapıyor hiç anlamadım
Gaz var gibide durmuyo canım ya çözemedimSanırım o gazdan oluyormuş canim bende de bi kere oldu meme reddi diye çok korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?