• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu çocuğa bişey oldu ya.meme emmiyor çığlık çığlığa ağlıyor sütümde var ve bi türlü dalıp uyumuyor mememi görünce karşıdan başlıyor ağlamaya ilkinde alsa ağzından cıkardımı 2. Ye asla almıyor katılıyor neyi var neden böyle yapıyor hiç anlamadım
Bence de gazdan canım. Biraz sakinleşse alır.

Kızlar bu çocuğa bişey oldu ya.meme emmiyor çığlık çığlığa ağlıyor sütümde var ve bi türlü dalıp uyumuyor mememi görünce karşıdan başlıyor ağlamaya ilkinde alsa ağzından cıkardımı 2. Ye asla almıyor katılıyor neyi var neden böyle yapıyor hiç anlamadım

Yüzde 95 gaz sancisindan.Karnina masaj yap.Bacaklarini hareket ettir.Kucaginda bebisi sallayarak pispisla

Kızlar aranız da lazer epilasyonu Dr soran var mı emzirme döneminde uygulanabiliyormu benim Dr uygulayabilirsiniz dedi ama çok içime sinmedi

Bugün benimki de aynıydı mama verdim acaba açmış kalıyor niye uyumuyor diye halbuki ki gazı varmış çocuğun birde yatak odasından cikaramiyorum büyük oğlum döküntülü hastalık geçiriyor ve Dr ne olduğunu bilemiyor kucugumde yatak odasında sıcakla ve gazla boğuşuyor

Bugün benimki de aynıydı mama verdim acaba açmış kalıyor niye uyumuyor diye halbuki ki gazı varmış çocuğun birde yatak odasından cikaramiyorum büyük oğlum döküntülü hastalık geçiriyor ve Dr ne olduğunu bilemiyor kucugumde yatak odasında sıcakla ve gazla boğuşuyor
Geçmiş olsun zor iş allah kolaylık versin

Bence de gazdan canım. Biraz sakinleşse alır.
Yüzde 95 gaz sancisindan.Karnina masaj yap.Bacaklarini hareket ettir.Kucaginda bebisi sallayarak pispisla
Kızlar bugün gündüz hiç uyumadı uykusuzlukdan diye düşündüm çünkü normal duruyor iş emmeye gelince ağlıyor şimdi uyandı güzel emdi ah bi anlasak dillerinden

Delimisiniz ne işiniz var kıyafet almakla:))moral bozmanın ne alemi var:))
Ayy valla yaa demi insanın bı cani sıkılıyor. Göbekten bağlamalı gömlekler önceden bana çok yakışırdı şimdi nanay 😃😃 elbise denedim bı kaç tane yandaki yirtmaclari fazlaydı onu da alamadım. Kaldık yine salas pantolon salaş tshirtlere 😃😃 ama ne güzel şeyler gelmiş varya bakması bile güzel 😃 oğluma çok güzel bayramlık aldım ama. Anasını satayım kızlara neler neler var garibim ogluşlara bişey yok. Kırk döndüm mağazaları ancak buldum.

akşam 6dan gece 12ye kadar benimkide öyleydi
ilk defa bu kadar uzun süre uyanık kaldı
memede uyuyo 5 dk yatağına koyuyom çığlık kıyamet sonra o memeyi bi daha tutturmak 1 saat
gaz başka bişey değil yani
karnı tok altı temiz

Buyume atağı olabilir canim

2.45 den bu zamana debelendik durduk yeni uyudu ama hala hık mık 😢 uyku muyku kalmadı canım sıkılıyo kustu bikaç kez daha uzayan türden sarımsı yarın bize dr yolu gözüktü
Uzayan turden nasil yani canim. Benim de kusuyor bebegim. Ezmirdikten sonra kusuyor.Sarimsi peynirimsi kustu az once. Emzirdikten sonra da boyle bazen.sanki agzinda.biriktirmiste cikariyor. Doktor peynirimsi olandan korkmayin bebege sutun yaradigini gosteriyo dedi. Ama sivi olan iyi.degil benim de bu duruma canim sikiliyor.ya acaba usuttu mu diye

Ayy valla yaa demi insanın bı cani sıkılıyor. Göbekten bağlamalı gömlekler önceden bana çok yakışırdı şimdi nanay 😃😃 elbise denedim bı kaç tane yandaki yirtmaclari fazlaydı onu da alamadım. Kaldık yine salas pantolon salaş tshirtlere 😃😃 ama ne güzel şeyler gelmiş varya bakması bile güzel 😃 oğluma çok güzel bayramlık aldım ama. Anasını satayım kızlara neler neler var garibim ogluşlara bişey yok. Kırk döndüm mağazaları ancak buldum.
Bende kizima hicbisey bulamadim ya

Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu 😭😭😭
Yalnızken bebeğini daha iyi anlıyorsun annem burdayken her ağladığında ona verdim anlamıyordum ne zaman aç ne zaman kaka saati. Tek kötü yönü benim gibi 8 saat süren sancısı olunca 4,5kg taşımaktan nr kol kalıyo ne sırt ne bilek ne bel

Benimde annem gitti 40 çıkınca ve sanırım benim bebegimde kolik zor mu evet özellikle uykusuzluk çok yipratiyor ama oyle yada boyle geciyor gunler sabah uyandiginda gulusu yetiyor unutup gidiyorsun insallah 3 4 aylik olduklarinda gaz problemleri biter onlarda rahat eder bizde ❤
Ben dğn artık ağladım 8 saat susmadı emdi kustu ağladı emzi kustı ağladı. 6 body değiştirdim düşün inş çok sürmez bu gazları yoksa tırlatmama az kaldı.

2.45 den bu zamana debelendik durduk yeni uyudu ama hala hık mık 😢 uyku muyku kalmadı canım sıkılıyo kustu bikaç kez daha uzayan türden sarımsı yarın bize dr yolu gözüktü
Benimkinin 2 gündür gazla birlikte 1 metre öteye giden kusmaları oluyor doktordan sonra benide bilgilendir lütfen

Uzayan turden nasil yani canim. Benim de kusuyor bebegim. Ezmirdikten sonra kusuyor.Sarimsi peynirimsi kustu az once. Emzirdikten sonra da boyle bazen.sanki agzinda.biriktirmiste cikariyor. Doktor peynirimsi olandan korkmayin bebege sutun yaradigini gosteriyo dedi. Ama sivi olan iyi.degil benim de bu duruma canim sikiliyor.ya acaba usuttu mu diye
Yani bazen bildiğin süt bazen peynirimsi. Doktor bana kustırmamaya çalış yoksa reflü olur dedi. Sürekli kusarsa mide kapakçığıyla ilgili sorun olabilirmiş allahım sen koru

Back