- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Canım bende sezeryanlıyım ve doktora 5. Gün kontrole gittim o gün dedi istediğin zaman korse takabilirsin bende 10. Gün takmaya başladım. Ve maşallah gobeğim falan kalmadı denecek kadar az ufak Bi ayva göbeği gibi kaldıYa benim doktorum 1 ay sonra dedi çok geç bencede ben en geç 15. Günde başlamayı düşünüyorum. Sonuç alırsan bilgilendirirsen çok mutlu olurum
Foto atarım cnmYaa o kadar etki ediyor mu. Ben de gobek.yokta daha siki olsun diye takiyorum
Benimde kontrolüm yarın bi sorayım o zaman. Şu an da şal bağlıyorm çok sıkmadan hem dikişlerim rahat ediyo hem de daha rahat hareket ediyorm sıkı olduğu için. Benim ayva göbeği kalsa sadece kalkar göbek atarm herhalde sevinçtenCanım bende sezeryanlıyım ve doktora 5. Gün kontrole gittim o gün dedi istediğin zaman korse takabilirsin bende 10. Gün takmaya başladım. Ve maşallah gobeğim falan kalmadı denecek kadar az ufak Bi ayva göbeği gibi kaldı
Benim de dayımın oğulları var ikiz.Ve aynı dayımın torunları var.Uzaktan kuzen ikizlerde var.
Çok ta fazla pamuk birden koymamak gerekiyormuş bakteri oluşmaması için. Ben de bazen mecbur kalınca ıslak mendil kullanıyorum, ama o zaman da genelde o ıslak mendili once bir suyla duruluyorum, nasıl bir köpük çıkıyor ondan sorma :)çok mantıklı canım, benim fırsatım olmıro, mecbur ıslak mendil kullanıyordum. Tupperın ıslak mendil kabına bu gün deneyim bakalım çok sağ ol
O sen emzirdiğin sürece olur hep ama sancı biraz azalır ve seyrekleşir, zaten doğal olarak meme bir süre sonra bebeğin ihtiyacina göre adapte olup üretiyorSizinde süt dolunca memikler sancıyo mu ya, ne zaman azalacak bu his tecrübeli analar bakın heleee
3 aydan sonra vücut anladığında bebeğe ne zaman süt lazım ne kadar lazım, düzene giriyormuş. Sancı da geçiyormuş sertlik deSizinde süt dolunca memikler sancıyo mu ya, ne zaman azalacak bu his tecrübeli analar bakın heleee
Doğal ilaçlar fayda etmezse parasetamol içebilirsin. Ama tabi once bal tarcin zencefil fln dene.Kızlar günaydın biz buğün 16 günlük olduk. Vee benim boğazlarım şişmiş burnum akıyor napsam doktora gidip ilaç içsem mi baya Bi kötüyüm
Sizinde süt dolunca memikler sancıyo mu ya, ne zaman azalacak bu his tecrübeli analar bakın heleee
Ben düzenli ped takıyorum bi de uzun süre emmediyse boş biberon ile oturuyorum emzirmeye. Birini emerken diğeri pıt pıt akıyo, sağmıyorum yani akanı topluyorum öyle..Hem de nasıl.Birjnj emzirirken diğeri çok sızlıyor ve akıyor üstüme başıma.Ped koymayı unutuyorum çoğu zaman.Bebe 3-4 saat uyursa da yandık yine ağrıyor ve akıyor.Ilk zamanlar böyle oluyor.Bebek büyüdükçe düzene giriyor.Yine ağrıyor ama azalıyor.
Ay masallah hiç öyle birini emerken diğerinden akma durumu yasamadım henüz arttırmak için özel birsey yapıyormusun canım?Ben düzenli ped takıyorum bi de uzun süre emmediyse boş biberon ile oturuyorum emzirmeye. Birini emerken diğeri pıt pıt akıyo, sağmıyorum yani akanı topluyorum öyle..
Az maz, ziyan mı olsun şu süt
Ben düzenli ped takıyorum bi de uzun süre emmediyse boş biberon ile oturuyorum emzirmeye. Birini emerken diğeri pıt pıt akıyo, sağmıyorum yani akanı topluyorum öyle..
Az maz, ziyan mı olsun şu süt
Maşallah kuzum ben tek göğsü 10 dk sagınca o kadar çıkıyorKerem 15 günlükken falan sabah 3 saat uyumuştu.Memikler kafam kadar oldu.Biberonu ikisininde ucuna tuttum 10 dakikada damlayarak 65 Cc dolduAllah herkese bebeğine yetecek süt versin.2 yıl ve hatta fazlası ile hepimiz emzirelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?