• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar sizde durduğunuz yerde terliyor musunuz doğumdan beri sürekli ter atıyorum durduğum yerde. Sırtumda sürekli havlu biri kuruyor diğerini koyuyorum
Ben normalde hiç terlemezdim. Şimdi acayip terliyorum. Hele emzirirken bildiğin donuma kadar sırılsıklam oluyorum. Hem ben hem oğlum emzirirken ter döküyoruz

Terlediginiz çok iyi işte . Ben aşırı ama aşırı terliyordum biriken odemleri atiyormusuz meğer. Ne hikmetse iki gündür yine bı ter basma olayı var :)

Lohusa terlemesi yaşayan var mı benim gibi.Hemen hergün çamaşır makinesi çalışıyor.Surekli iç çamaşırı pijama kıyafet yıkıyorum.Gunde 3 defa kıyafet degisiyorum.Ilk oğlumda 40 gün acaip terlemistim.Bunda 15.gunden sonra başladı terleme.Çok su içince mi terliyorum.Terleyince mi çok su içiyorum anlamadım 😕
Ben de öleeee. Özellikle uyurken bi uyanıyorum saçım topuz olmasına rağmen ensem sucuk gibi. Annemler sürekli ayağıma çorap gitdirriyolar gündüz ben söylenince de lohusa terimi diye bişey var diyolar. Ben de sürekli duşa girip kıyafet çamaşırı değişrieiyprum napiim. Hadi bakalım öle böle atlatıcaz

Günaydın kızçeler, bugün korse takmaya başladım. Anam ne zor bişey yaaa. Ahh biz Kadınlar güzellik uğruna neler çekiyoz. Bakalım işe yarayacak mı? Ya da ben ne kadar dayanabilicem bilmiyorum. Kalıp gibim bişi ama günde zaten 8 saat takmak yetiyomuş Ben bi 4 5 saat takabilsem 🤷🏽‍♀️

Günaydın kızçeler, bugün korse takmaya başladım. Anam ne zor bişey yaaa. Ahh biz Kadınlar güzellik uğruna neler çekiyoz. Bakalım işe yarayacak mı? Ya da ben ne kadar dayanabilicem bilmiyorum. Kalıp gibim bişi ama günde zaten 8 saat takmak yetiyomuş Ben bi 4 5 saat takabilsem 🤷🏽‍♀️
Sezeryanlı mısın bide doğumdan sonraki kaçıncı günün

Kızlar günaydın biz buğün 16 günlük olduk. Vee benim boğazlarım şişmiş burnum akıyor napsam doktora gidip ilaç içsem mi baya Bi kötüyüm ☹️

Geceleri 4 saat kadar uyuyabiliyorum, gündüz evde olmuyoruz pek uyumaya fırsat yok 😄 uyuma güçlüğü çeken biri olarak uykusuzluk çokta etkilemiyor şükür.. Burda da ikiz çok fazla her dışarı çıktığımızda mutlaka ikizlerle karşılaşıyoruz hemen bir hal hatır sormaya başlıyoruz sanki çok zamandır tanışırmış gibi 😄 kaç aylık kaç yaşında zor mu geçti nasıldı vs insan kendini yalnız hissetmiyor iyi oluyor öyle karşılaşmalar
Uyku mu o da ne :deli: evet ya sanki her yandan ikizle ilgili birşeyler çıkıyor gibi :KK71:
Hamilelikten önce hiçbir zaman uyku problemim olmadı ama hamilelikte hiç doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de bebekler uyutmuyor 🤷‍♀️ Olsun, feda olsun meleklere 💕💕

Canim sen beni ekledin mi instadan? Yada ben seni ekledim mi?
Evet bende de ikiz annelerinden kimse yok instada? Merve var bitek. Beni de ekleyin minnoşlarrr 🥰 tugceoenal

32 aylık ikiz annesi olarak diyorum ki bu ilgi hiç bitmeyecek 😁😁😁😁💕💕💕 şimdi gören de ikizin üstüne nasıl fogurdun fiuor6😂😂😂😂
Onca emeğin üstüne fazladan birazcık ilgiyi hakediyoruz bence 🥰 Bana da herkes soruyor başka çocuk istiyor musun diye 🙈 Hayırrr 😄 Hem de çok hayır 🤣

Kızlar çok moralim bozuk sabah sabah bi kustu 1 metre öteye yastığım kadar. Sürekli böyle olursa reflü olurmuş mide kapağı kapanmazmış. Bu kadar gaz nerden geliyor anlamıyorum

Hamilelikten önce hiçbir zaman uyku problemim olmadı ama hamilelikte hiç doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de bebekler uyutmuyor 🤷‍♀️ Olsun, feda olsun meleklere 💕💕

Evet bende de ikiz annelerinden kimse yok instada? Merve var bitek. Beni de ekleyin minnoşlarrr 🥰 tugceoenal

Onca emeğin üstüne fazladan birazcık ilgiyi hakediyoruz bence 🥰 Bana da herkes soruyor başka çocuk istiyor musun diye 🙈 Hayırrr 😄 Hem de çok hayır 🤣
Bu arada benim de ikiz kuzenlerim var 😛

:KK43: kırk günlük bir bebe ve kaşla göz arasında ağzına tıkılmış sapur şupur emdirilen nektarı 😣 su vermiyoruz biz bu bebelere, anne sütünü sindiremiyo daha, bu insanlar neresi ile düşünüp karar alıyor acaba yaaa
Ya ne diyosun ben burda delirdim şuanda yapan kim nasıl Bi mantık?

Back