Bizim de baya baya ziyan oldu örtülerAlt açma örtüsü kullanıyor musunuz kızlar her seferinde pıtlıyor bu cocuk atıyoruz
Acaba musambalılardan 2 tane alıp yıkayarak mı kullansakBizim de baya baya ziyan oldu örtülerBir arkadasım tersinden serip pırtlsrsa siliyor us ama benim içime sinmedi o. Sonucta silsen bile bahsettiğimiz sey kaka ve çiş bakteri üretimi olur cocugun eli kolu deger gerek yok bence
Böyle ucu sızlıyo sanki tam sancı değilde anlık sinyal gibi ben doldum haberin olsun der gibiSizinde süt dolunca memikler sancıyo mu ya, ne zaman azalacak bu his tecrübeli analar bakın heleee
Canım ben daha kullan at alt açmaların ilk bezindeyim. Bir kere lekelendi. Sırtına taşmışken orayı kesip kalan bölümü kullanıyorum. Hani Başak mıydı 3'e bölenAlt açma örtüsü kullanıyor musunuz kızlar her seferinde pıtlıyor bu cocuk atıyoruz
Hiç ama hiç endişe etme. İçgüdülerin sana doğru rehberlik edecek. Ailemden 13 saat uzaktayım. İlk bebeğim de kolikti. Tek başımaydım. 8 yaşa geldi Allah'ın izniyle.Çarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu
Biz acemilikten cok heba ettik :) 15 tane falan gitti kirlenen kısmı keserek kullanmak mantıklı bence de sadece popo kısmı denk gelecek sekilde :)Canım ben daha kullan at alt açmaların ilk bezindeyim. Bir kere lekelendi. Sırtına taşmışken orayı kesip kalan bölümü kullanıyorum. Hani Başak mıydı 3'e bölenKulakları çınlasın. Alt açmayı ser. Bebeğin bezini açmadan temiz bezi alta koy. Dikkatli açınca hiçbir şey olmuyor. Kullan at alt açma ama daha atamadım. Şoktan almıştım. Bebeland çok da büyük bir diktörtgen.
Beeyyn içerimNen kahve içmiyonuz mu kahvee?!!
Parmakları göreyim, kahveci geldi haaanııııııımmmmm
Biraz da sütle ilgili gibi. Hormonlar. Bizim 3. hafta çoktu. Sonra azaldı. Gün aşırı yıkıyorum.Kızlar merhaba. Sırtımızda yüzümüzde hep sivilceallianzın online doktor hizmeti var birde orayı arayıp foto atıp gösterdik onlarda akıntı ateş kusma yoksa normaldir sıcaktandır her gün duş aldırın dedi.
. Biz de kullanıyoruz ama hala hastaneden getirdiklerimiz bitmedi. Bizimkiler çekmecedekilerin hepsini toplamışAlt açma örtüsü kullanıyor musunuz kızlar her seferinde pıtlıyor bu cocuk atıyoruz
Aynen benim ki öyle battikca onu yıkayıp diğerine geçiyorum :)Acaba musambalılardan 2 tane alıp yıkayarak mı kullansakBirefebirece öyle yapıyordu sanki :)
Canım Kvalidem 2 hfta durdu gitti şuan 24 günlük olduk 10 gündür yalnızım ama o varken de gece gündüz bebeğimle ben başa çıkmaya çalıştım, tabi eşim çok büyük destekçi sağ olsunÇarşamba annem gidiyor maalesef. Artık yalnız ben varım. Çok endişeliyim. Bebeğe tek başıma bakabilecek miyim bilmiyorum. Çok gazlı ve sanırım kolik bir bebeğim var. Yalnız bakan arkadaşlar biraz sırtımı sıvazlayıcı şeyler söyler misiniz çok zor mu
Kullanıyorum canım ne zaman yenisini açsam kuşumm kaynak suyu gibi akıtıveriyoAlt açma örtüsü kullanıyor musunuz kızlar her seferinde pıtlıyor bu cocuk atıyoruz
Kız o bezi kesenlere ( B bsksclCanım ben daha kullan at alt açmaların ilk bezindeyim. Bir kere lekelendi. Sırtına taşmışken orayı kesip kalan bölümü kullanıyorum. Hani Başak mıydı 3'e bölenKulakları çınlasın. Alt açmayı ser. Bebeğin bezini açmadan temiz bezi alta koy. Dikkatli açınca hiçbir şey olmuyor. Kullan at alt açma ama daha atamadım. Şoktan almıştım. Bebeland çok da büyük bir dikdörtgen.
Ben musambali bez örtüleri kullaniyom valla yıkayıp yıkayıp :)) iyice ustalastim artık batirmasina izin vermiyomKız o bezi kesenlere ( B bsksclBirefebirece ) uydum bende kestim ortalık pamuktan tozundan mahfoldu heryere bulaştı yıkanıp kullanmalı bişey bulmam kazım acil benim kız altını açınca pınarı kaynatıyor
Bakalım bende zamanla ustalaşırım inşallahBen musambali bez örtüleri kullaniyom valla yıkayıp yıkayıp :)) iyice ustalastim artık batirmasina izin vermiyom
Bende oğluma ve kendime bayramlık almaya cikacam birazdan eşim evde bebekle kalacakinşallah ana oğul kombini yapmayı basarabilirim güzel bı de yemek ismarliyim kendime bugün benim günüm olsun bakalım. Çok hak etmişim eşim öyle diyo .. Oğlum anana iyi bakalım o olmasa halimiz harap diyo:))
İkisine de çok aşığım ❤❤
Maşallah kuzum ben tek göğsü 10 dk sagınca o kadar çıkıyorÖzel bir yöntem var mı?
Ben 6 gunluk sezertanliydim bana 1 hafta sonra takabilirsin dedi. Zaten dikise degdirmiyorum takinca sikinti yasamiyorum. Bence 1 ay gec ama doktorun oyle demis. Tabi soylerim canim sonucu baya bir sure takmayi dusunuyorumYa benim doktorum 1 ay sonra dedi çok geç bencede ben en geç 15. Günde başlamayı düşünüyorum. Sonuç alırsan bilgilendirirsen çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?