Neeee? Kim yapti bunuu?
Bız o şahsiyete babaanne diyoruz maalesefYa ne diyosun ben burda delirdim şuanda yapan kim nasıl Bi mantık?
çok mantıklı canım, benim fırsatım olmıro, mecbur ıslak mendil kullanıyordum. Tupperın ıslak mendil kabına bu gün deneyim bakalım çok sağ olBenimki de öyle yapıyordu alt alırken, şimdi azaldı yani bağırmıyor ama hala bacaklar dans edip duruyo kasıyor kendini bir müsade etmiyor ki rahatca sileyim..
Ben bebek temizleme pamuklarindan bir deste aliyorum ıslatıp ufak bir saklama kabina koyuyorum öyle rahat oluyor
geçmiş olsun canımKızlar günaydın biz buğün 16 günlük olduk. Vee benim boğazlarım şişmiş burnum akıyor napsam doktora gidip ilaç içsem mi baya Bi kötüyüm ☹
Bal mııı Offf hiç sevmem yiyemem ki öğürürüm valla başka bir çözüm yok mu ki canım Saol teşekkür ederimBala karabiber ve tarcin koyup bogazinda bekletip yiyebilirsin
Çok iyi geliyor
Geçmiş olsun canım
Bal yiyemiyorum ki ama ben başka yok mu birşey cnmgeçmiş olsun canım
ılık ballı limonlu su bana iyi geliyo böyle durumlarda
dene istersen
Ben de sezeryanliyim. 13. gun.takmaya basladim.doktorumun tavsiyesiyleYa çok işe yarıyomuş dayan biraz sonuç muhteşem olur. Keşke bende takabilseydim sezeryanda daha 6. Günüm
Kızlar çok moralim bozuk sabah sabah bi kustu 1 metre öteye yastığım kadar. Sürekli böyle olursa reflü olurmuş mide kapağı kapanmazmış. Bu kadar gaz nerden geliyor anlamıyorum
Bozma moralini sürekli olmaz inşllahArada bi normaldir öle şeyler. Gaz da geçici sonuçta sindirim sistemleri düzelecek illakiii.
Ya çok işe yarıyomuş dayan biraz sonuç muhteşem olur. Keşke bende takabilseydim sezeryanda daha 6. Günüm
Daha erken sana bi kendine gel de takarsın. O arada ben de işe yarıyomu sölerim. 5 saat taktım ilk gün için çok iyi benceHergün bi dayanayım bakalım
Bu nedir yaa 40 günlük yaa yazık değil mi bişey yaptıklarını sanıyorlar tamamen cahillik yapıyolarBız o şahsiyete babaanne diyoruz maalesef
Ben 10. Günden beri takıyorum sezeryanlıyım bende sıkıntı yok maşallah göbek falan kalmadıBen de sezeryanliyim. 13. gun.takmaya basladim.doktorumun tavsiyesiyle
Pamuk ıslatılıp beklediğinde bakteri üretmeye başlar ama bide yaz günündeyiz daha hızlı üreme olur Suyu kaba koyup bekletsen gerektiğinde o an ıslatsan daha mı iyi olurkiçok mantıklı canım, benim fırsatım olmıro, mecbur ıslak mendil kullanıyordum. Tupperın ıslak mendil kabına bu gün deneyim bakalım çok sağ ol
İpin ucu kaçtı yetişemiyorum buralara ben
Sabah 6 dan 10 a kadar indir kaldır deniz oğlanı
Başladı bizimde show time
Kızlar yüzünde isilik oldu yanaklarında
Hergün duş aldırıyorum üç gündür ama geçmedi sıcaktan olsa vücudunda olurdu
bizimde müziğimiz bu.. Buzuki Orhan.Benim yanağa süt gelen yerler aynen dediğim gibi isilik oluyor. Ben süte yordum.
2 gün rahattık bugün yine memeyle tepikleşmeler 4ten sonra bi huzursuzlaşma kendini atmalar fln. Bayılacam ama yine söylenmeyeyim zor elde ettik bu kuzuyu ❤
Bu arada ben çok ağlayınca tvdeki youtube uygulamasında kolik müziği açıyorum o biraz rahatlatıyor
Yaa doğru dedin canım onu düşünemedim, her defasında su hazırlamak imkansız, dediğin dibi deneyim bakalımPamuk ıslatılıp beklediğinde bakteri üretmeye başlar ama bide yaz günündeyiz daha hızlı üreme olur Suyu kaba koyup bekletsen gerektiğinde o an ıslatsan daha mı iyi olurki
Bende geçirdim aynısını bal limon ıhlamur karabiber karışımıyla atlattım çok şükür soğuk hiç birşey içmemeye çalış havalar sıcak ama muhakkak atlet giymeye özen göster 40 gün kuralı var bence dikkat etmek lazımKızlar günaydın biz buğün 16 günlük olduk. Vee benim boğazlarım şişmiş burnum akıyor napsam doktora gidip ilaç içsem mi baya Bi kötüyüm ☹
Yaa o kadar etki ediyor mu. Ben de gobek.yokta daha siki olsun diye takiyorumBen 10. Günden beri takıyorum sezeryanlıyım bende sıkıntı yok maşallah göbek falan kalmadı
Daha neler duayacağız acabakırk günlük bir bebe ve kaşla göz arasında ağzına tıkılmış sapur şupur emdirilen nektarı su vermiyoruz biz bu bebelere, anne sütünü sindiremiyo daha, bu insanlar neresi ile düşünüp karar alıyor acaba yaaa
Ya kızlar sizde durduğunuz yerde terliyor musunuz doğumdan beri sürekli ter atıyorum durduğum yerde. Sırtumda sürekli havlu biri kuruyor diğerini koyuyorum
kırk günlük bir bebe ve kaşla göz arasında ağzına tıkılmış sapur şupur emdirilen nektarı su vermiyoruz biz bu bebelere, anne sütünü sindiremiyo daha, bu insanlar neresi ile düşünüp karar alıyor acaba yaaa
Bu arada benim de ikiz kuzenlerim var
Ya benim doktorum 1 ay sonra dedi çok geç bencede ben en geç 15. Günde başlamayı düşünüyorum. Sonuç alırsan bilgilendirirsen çok mutlu olurumBen de sezeryanliyim. 13. gun.takmaya basladim.doktorumun tavsiyesiyle
Offf ne zormuş şu lohusalıkBende geçirdim aynısını bal limon ıhlamur karabiber karışımıyla atlattım çok şükür soğuk hiç birşey içmemeye çalış havalar sıcak ama muhakkak atlet giymeye özen göster 40 gün kuralı var bence dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?