• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya benim doktorum 1 ay sonra dedi çok geç bencede ben en geç 15. Günde başlamayı düşünüyorum. Sonuç alırsan bilgilendirirsen çok mutlu olurum :KK49:
Canım bende sezeryanlıyım ve doktora 5. Gün kontrole gittim o gün dedi istediğin zaman korse takabilirsin bende 10. Gün takmaya başladım. Ve maşallah gobeğim falan kalmadı denecek kadar az ufak Bi ayva göbeği gibi kaldı

Canım bende sezeryanlıyım ve doktora 5. Gün kontrole gittim o gün dedi istediğin zaman korse takabilirsin bende 10. Gün takmaya başladım. Ve maşallah gobeğim falan kalmadı denecek kadar az ufak Bi ayva göbeği gibi kaldı
Benimde kontrolüm yarın bi sorayım o zaman. Şu an da şal bağlıyorm çok sıkmadan hem dikişlerim rahat ediyo hem de daha rahat hareket ediyorm sıkı olduğu için. Benim ayva göbeği kalsa sadece kalkar göbek atarm herhalde sevinçten :rolleyes:

10. Gün ve bende de durum bu..
Hiçbir zaman sıfır beden olmadı bu göbek, hep ayva göbek vardı ama korsesiz bu kadar inmesi iyi geldi bana açıkçası.. Arada bi korse takarım artık belki bu da gider..

Eklentiler

• 4061A646-9625-4BB3-A438-AA18E6A71B5F.jpeg
    4061A646-9625-4BB3-A438-AA18E6A71B5F.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 49
çok mantıklı canım, benim fırsatım olmıro, mecbur ıslak mendil kullanıyordum. Tupperın ıslak mendil kabına bu gün deneyim bakalım çok sağ ol 🤩
Çok ta fazla pamuk birden koymamak gerekiyormuş bakteri oluşmaması için. Ben de bazen mecbur kalınca ıslak mendil kullanıyorum, ama o zaman da genelde o ıslak mendili once bir suyla duruluyorum, nasıl bir köpük çıkıyor ondan sorma :)

Sizinde süt dolunca memikler sancıyo mu ya, ne zaman azalacak bu his tecrübeli analar bakın heleee

Hem de nasıl.Birjnj emzirirken diğeri çok sızlıyor ve akıyor üstüme başıma.Ped koymayı unutuyorum çoğu zaman.Bebe 3-4 saat uyursa da yandık yine ağrıyor ve akıyor.Ilk zamanlar böyle oluyor.Bebek büyüdükçe düzene giriyor.Yine ağrıyor ama azalıyor.

Hem de nasıl.Birjnj emzirirken diğeri çok sızlıyor ve akıyor üstüme başıma.Ped koymayı unutuyorum çoğu zaman.Bebe 3-4 saat uyursa da yandık yine ağrıyor ve akıyor.Ilk zamanlar böyle oluyor.Bebek büyüdükçe düzene giriyor.Yine ağrıyor ama azalıyor.
Ben düzenli ped takıyorum bi de uzun süre emmediyse boş biberon ile oturuyorum emzirmeye. Birini emerken diğeri pıt pıt akıyo, sağmıyorum yani akanı topluyorum öyle..

Az maz, ziyan mı olsun şu süt 😂

Eklentiler

• 70524B62-3345-4822-B93F-2D07B7891139.jpeg
    70524B62-3345-4822-B93F-2D07B7891139.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 33
Ben düzenli ped takıyorum bi de uzun süre emmediyse boş biberon ile oturuyorum emzirmeye. Birini emerken diğeri pıt pıt akıyo, sağmıyorum yani akanı topluyorum öyle..

Ay masallah hiç öyle birini emerken diğerinden akma durumu yasamadım henüz arttırmak için özel birsey yapıyormusun canım?

Merhaba canımlar.Biri 4 buçuk yaşında biri 24 günlük bebelerle avm ye gittik.Masallah sübhanallah minnak pasam uyudu pusetinde.Babasi baktı yani sadece yaninda oturdu 😂Abisi ile bizde alışveriş yaptık.2 çocuk olunca kendimi unuttum.Herseyi onlara aldım.Ahhh annelik 😍😍❤❤
Bebisi evden çıkmadan emzirmistim.Alisveris bitene kadar uyudu.Bebek bakim odasında emzirdim altını değiştim oh misss.Ben çıktıysam herkes çıkar eve kapatmayın kendinizi çıkın çıkın gezin 😂 İnşallah herkesin deneyimi bizimki gibi güzel geçer 😘😘

Kerem 15 günlükken falan sabah 3 saat uyumuştu.Memikler kafam kadar oldu.Biberonu ikisininde ucuna tuttum 10 dakikada damlayarak 65 Cc doldu 😂Allah herkese bebeğine yetecek süt versin.2 yıl ve hatta fazlası ile hepimiz emzirelim inşallah.😍

Kızlar nette bir ara 70 li yıllarda hastanelerde dagıtılan bir brosure denk gelmiştim. Brosurde ne yazıyordu bılıyormusunuz. Bebek dogar dogmaz sekeri su ile beslenir. Evet aynen boyle yazıyordu. Hatta 80 li yıllarda abd de gazoz reklamlarında bebeklerinize guvenle içirbilirsiniz dıyormus ona da nette denk geldim. Annemin soylediğine göre babaannem biz bebekken cok agladıgımızda bunun sancısı var diyip agzımıza baya baya yarım cay bardagı falan sekeri su dökermiş çay kasıgıyla. Kardeşime inek sütü bile içirmiş babaannem doymuyor diyip.Bir arkadasım var urfalı biz küçükken kırkımıız bile cıkmadan zıkkım gibi çiğköfte yedirirlermiş nasıl ölmedik bilmem der. Neyse velhasıl o yıllarda yasayan ınsanlar böyle cahil olabiliyor çünkü o yıllarda hastanede dagıtılan brosür doktorlar yani tıp bile cahil.Ama biz öyle değiliz. Mesela babaannemin bütün cocukları seker hastası muhtemelen bu şerbet içirme merakı yüzünden.Mesela gunumuzde de sekerli su içirin sarılık olmasın denir. Kızım sarılık olmustu hemsire sekerli su içirsen olmazdı demişti. Evet dogru olmazdı. Cunku seker karaciğeri erkenden uyarıp sarılık olmasına engel olacaktı. Ama ya birden sekeri fırlayıp bambaska seyler olsaydı.
Siz sımdı bir de ek gıdaya gecerken göreceksiniz.Aman diyim çocuklarınızın ne yediğine dikkat edin.Ayına göre yedirin içirin. Kime emanet ettiğinize dikkat edin. Üzgünüm ama o babaanne ve anneanneler laftan anlamıyor gizli saklı yediriyor yine de yediriyor.
Benim kızım iki yasına geldi çikolata abur cubur vs bilmez sevmez. Bana şimdi diyorlar ki sakın oglanı oyle alıstırma. Sanki yanlıs bir şey yapmısım gibi.Bu mantıkta insanlar hep olacak ama benim her zaman bir sözüm var.Biri cocugumu yetiştirme besleme büyütme tarzıma vs karısırsa Ben böyle uygun görüyorum diyip kestirip atıyorum. Tavsiyem siz de oyle yapın.Ben annesiyim ben boyle tercih ediyorum diyin demedi demeyin 😊

Kerem 15 günlükken falan sabah 3 saat uyumuştu.Memikler kafam kadar oldu.Biberonu ikisininde ucuna tuttum 10 dakikada damlayarak 65 Cc doldu 😂Allah herkese bebeğine yetecek süt versin.2 yıl ve hatta fazlası ile hepimiz emzirelim inşallah.😍
Maşallah kuzum ben tek göğsü 10 dk sagınca o kadar çıkıyor ☺️ Özel bir yöntem var mı?

Kızlar merhaba. Sırtımızda yüzümüzde hep sivilce 😞😞😞 allianzın online doktor hizmeti var birde orayı arayıp foto atıp gösterdik onlarda akıntı ateş kusma yoksa normaldir sıcaktandır her gün duş aldırın dedi.

Back