• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimki de öyle yapıyordu alt alırken, şimdi azaldı yani bağırmıyor ama hala bacaklar dans edip duruyo kasıyor kendini bir müsade etmiyor ki rahatca sileyim..
Ben bebek temizleme pamuklarindan bir deste aliyorum ıslatıp ufak bir saklama kabina koyuyorum öyle rahat oluyor
çok mantıklı canım, benim fırsatım olmıro, mecbur ıslak mendil kullanıyordum. Tupperın ıslak mendil kabına bu gün deneyim bakalım çok sağ ol 🤩

Kızlar çok moralim bozuk sabah sabah bi kustu 1 metre öteye yastığım kadar. Sürekli böyle olursa reflü olurmuş mide kapağı kapanmazmış. Bu kadar gaz nerden geliyor anlamıyorum
Bozma moralini sürekli olmaz inşllah🙏 Arada bi normaldir öle şeyler. Gaz da geçici sonuçta sindirim sistemleri düzelecek illakiii.
Ya çok işe yarıyomuş dayan biraz sonuç muhteşem olur. Keşke bende takabilseydim sezeryanda daha 6. Günüm
Daha erken sana bi kendine gel de takarsın. O arada ben de işe yarıyomu sölerim. 5 saat taktım ilk gün için çok iyi bence👌 Hergün bi dayanayım bakalım
Bız o şahsiyete babaanne diyoruz maalesef
Bu nedir yaa 40 günlük yaa yazık değil mi bişey yaptıklarını sanıyorlar tamamen cahillik yapıyolar🔪

çok mantıklı canım, benim fırsatım olmıro, mecbur ıslak mendil kullanıyordum. Tupperın ıslak mendil kabına bu gün deneyim bakalım çok sağ ol 🤩
Pamuk ıslatılıp beklediğinde bakteri üretmeye başlar ama bide yaz günündeyiz daha hızlı üreme olur Suyu kaba koyup bekletsen gerektiğinde o an ıslatsan daha mı iyi olurki

İpin ucu kaçtı yetişemiyorum buralara ben
Sabah 6 dan 10 a kadar indir kaldır deniz oğlanı
Başladı bizimde show time

Kızlar yüzünde isilik oldu yanaklarında
Hergün duş aldırıyorum üç gündür ama geçmedi sıcaktan olsa vücudunda olurdu
Benim yanağa süt gelen yerler aynen dediğim gibi isilik oluyor. Ben süte yordum.

2 gün rahattık bugün yine memeyle tepikleşmeler 4ten sonra bi huzursuzlaşma kendini atmalar fln. Bayılacam ama yine söylenmeyeyim zor elde ettik bu kuzuyu ❤
Bu arada ben çok ağlayınca tvdeki youtube uygulamasında kolik müziği açıyorum o biraz rahatlatıyor
bizimde müziğimiz bu.. Buzuki Orhan. 😂
Bu arada yüzdeki sivilce gibi isilik memede çok kalıp terlemekten yada yüzüne gelen sütlerden olur dedi Dr. Sütüm de pek şekerli, o yüzden olabilir. Bide ben başlarda sütümden bebeğin yüzüne sürüyordum, sürme dedi Dr. 🙄
Pamuk ıslatılıp beklediğinde bakteri üretmeye başlar ama bide yaz günündeyiz daha hızlı üreme olur Suyu kaba koyup bekletsen gerektiğinde o an ıslatsan daha mı iyi olurki
Yaa doğru dedin canım onu düşünemedim, her defasında su hazırlamak imkansız, dediğin dibi deneyim bakalım

Kızlar günaydın biz buğün 16 günlük olduk. Vee benim boğazlarım şişmiş burnum akıyor napsam doktora gidip ilaç içsem mi baya Bi kötüyüm ☹
Bende geçirdim aynısını bal limon ıhlamur karabiber karışımıyla atlattım çok şükür soğuk hiç birşey içmemeye çalış havalar sıcak ama muhakkak atlet giymeye özen göster 40 gün kuralı var bence dikkat etmek lazım

:KK43: kırk günlük bir bebe ve kaşla göz arasında ağzına tıkılmış sapur şupur emdirilen nektarı 😣 su vermiyoruz biz bu bebelere, anne sütünü sindiremiyo daha, bu insanlar neresi ile düşünüp karar alıyor acaba yaaa
Daha neler duayacağız acaba 😱 komşu torununu çaya alıştırmıştı çocuk neredeyse dile gelip bi semaver yakında çaya doyayım diyecek kıvama gelmiş tam bir tiryaki olmuştu
Nektarda tuhaf allah yardımcın olsun canım

Ya kızlar sizde durduğunuz yerde terliyor musunuz doğumdan beri sürekli ter atıyorum durduğum yerde. Sırtumda sürekli havlu biri kuruyor diğerini koyuyorum

Aynı şeyi dün bende yazmıştım.Muthis ter atıyorum öyle böyle değil.

:( kırk günlük bir bebe ve kaşla göz arasında ağzına tıkılmış sapur şupur emdirilen nektarı 😣 su vermiyoruz biz bu bebelere, anne sütünü sindiremiyo daha, bu insanlar neresi ile düşünüp karar alıyor acaba yaaa

2 günlük bebeğe reçel yediren de var canm.Sakin izin verme.

Back