Bu surec bir şekilde geçecek, iyisiyle kötüsüyle. Ruh halinizin degisik olmasi cok normal. Çocuğunuz saglikli ve ilk tecrübeniz. En azından kızınıza yetmeye çalışıyorsunuz, bu çok kıymetli. Ayrica velev ki şimdi yetemiyorsunuz, çare arıyorsunuz ve yetmek için her şeyi yapıyorsunuz bu daha kıymetli. Ki bu da deneyim, dogrusunu bugun olmazsa yarin bulacaksiniz. Eğer 5 saat size uzun geliyorsa 4 saatte 3 saatte bir emzirin. Bunun bir zararı yok aksine sizi motive edecek. Ayruca ben de gün aşırı yikayamiyorum. Bir zarari yoktur 2 3 güne bir yıkamanın bence

Biz dün kontrole gittik bize de doktor evet çok az sarilik var ama sorun yok dedi kan almadi. Ayrica benim doktor birkaç haftayı geçtiyse risk kalkmıştır ortadan 3 4 aya komple gecer stres yapma annesi dedi. Benim kızın kafasinda konak çıktı, yüzünde bebek aknesi, üstüne hep kusuyor :) Ama diyorum ki saglikli mi saglikli, kilo aliyor mu aliyor o zaman sorun yok. Allah dermansız dert vermesin. Elimizde bir mucize var. Ve siz de görüyorsunuz çok hızlı büyüyorlar. Bu zamanı değerlendirin. Kızınızla dışarı çıkın mesela evin etrafında tur atın ya da kendiniz tek çıkın. İnanın çok iyi gelecek. Slingin içinde durmayacak birkaç aya, kullanın derim