• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Bir bardak ama sütüm çok oldu rahatsız etti. Dünden beri içmedim. memeleri taşıyamıyorum 😅
Ay ne mutlu ya bende kullanıyorum ama bebem sürekli memede ve sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor hiç öyle çok dolgun bir memem yok ya.
Herseyide kullanıyorum halbuki

Ay ne mutlu ya bende kullanıyorum ama bebem sürekli memede ve sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor hiç öyle çok dolgun bir memem yok ya.
Herseyide kullanıyorum halbuki
Uyku bol su duşta masaj. Formül bu. Süt emin ol ki vardır. Bebek içtikçe üretilir merak etme. Benimki de sürekli emdiğinde. Eriyor memeler 😅

Kızlar ben artık bebeğim ne kadar emdi naptı ne etti takip edemiyorum sürekli kucağımda olduğu için sürekli mememde 5-6 dk emiyor 30 dk sonra 2-3 dk emiyor 40 dk sonra 10 sk emiyor😅 böyle olan var mı aranızda
Tam anlattığın gibiyiz canım,mak 10 dakka emiyor onunda 5 dakikası falan aktif gerisi uyuyor.
Meme diye yırtınıyor ağzına alınca uyuyor,nasıl emip büyüyecek bu bebe ben bilmiyorum.
Lönk diye emip doymadığı için uykuda yok kesik kesik uyuyup uyanıyor

Tam anlattığın gibiyiz canım,mak 10 dakka emiyor onunda 5 dakikası falan aktif gerisi uyuyor.
Meme diye yırtınıyor ağzına alınca uyuyor,nasıl emip büyüyecek bu bebe ben bilmiyorum.
Lönk diye emip doymadığı için uykuda yok kesik kesik uyuyup uyanıyor
Valla bence onlar doyuyo uyanmaları tamamen şımarıklıktan ben bir gün süt teklif ettim biberonla böyle bir günün sonunda içemedi uyanıktı da baya tokluktan içmedi😅 bizimkiler bence emme ya da kucak bağımlısı sigara bağımlılığı gibi bir şey galiba😅

bu emme-doyma konusunda ben de bişey çözemiyorum ben emziriyorum süt baya da çok geliyor zor toparlıyo yutkunuyo, ağzından sütler çıkıyo bıraktığında fışkırıyo akıyo falan süt varlığına eminiz ve aşağı yukarı 10 dakka emiyo mesela. kaç cc bilemem ama bırakıyo uyuyo. sarılık olduğu için arkasından biberon veriyorum yine onu da alıyo ama 80-100 içiyors normalde bu durumda 30-50 ml arası içiyo. biberonu asla reddetmiyo doyduğunu bilmiyor olabilir mi😅

Kayınvalidem ve eşim de mama versek dedi bi kaç kez sinirlendim. Doktor karar verir buna dedim. 🙈 sütün yetmiyor der gibi ima ettiklerinde bozuluyorum. Doktorda hiç gerek yok mamaya diyince hepsinin ağzı kapandı.
Aslında biberonla anne sütünü verince de 3- 4 saat uyuyor. Memeden emerken o miktarda sütü çekemiyorlar, uyuya kalıyor. Sık uyanıyorlar. biberon onlara kolaylık oluyor.
Ama daha ne kadar sağma ve emzirme temposuna dayanabilirim bilmiyorum bir noktada ben de mama takviyesine başlayabilirim.
Ben de Avent’in elektrikli süt sağma makinası var ama eller serbest olan makinelerden de almayı düşünüyorum çünkü inanılmaz bir zaman kaybı sağım makinasının başında oturup beklemek.
benim de elektrikli makinayla saymaya sabrım kalmamis. hastanede pompa kullandirdar. hastane tipi olanlardan. cikinca onu kiraladim. 10 dk da iki gogsu boşaltıyor . ona da bir bakın isterseniz. elektrikli pompaların hic biri bunun kadar güçlü değildir diyr düşünüyorum. Bende medela nin elektriklisi var o bile zayıf geldi.

Back