- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben bile ayırdım senin normaldir:))Ayy oglum büyümüş de kuculenlerini bile ayırdım . Daha dün dogurdu diye fahriye Evcen i kiskaniyordum. Ne rahatlamistir şimdi ama offf yaa darısı başıma diyordum
Bennaz geç kalmışım dolap desmekteKız ben bile ayırdım senin normaldir:))
Tam tosunBu oğlan yakında beni yicekkk az kaldı.. 125 cc mama 25 cc sağılmış süt+ 10 dakika emme
Allahdan anasının sütü var yoksa oda bizde yanmışdık mama dayanmaz buna:))Tam tosun
Bizim danaya cayır cayır mama gidiyor valla adet sütü çok azalttı mamayı kıskanıyorum desem inanır mısınAllahdan anasının sütü var yoksa oda bizde yanmışdık mama dayanmaz buna:))
24 saat saklayabilirsin buzdolabinda,oda sucakligunda 4 saatSütü biberona sağdıktan sonra buzdolabına koyabilir miyiz 3 saat sonra vereceğim bebişime
Inan biraksam benimkide öyle ister ama vermiyorum sonrasında kusuyor sadece 30 dakika emme izin veriyorum geceleri 120 cc veriyorumBu oğlan yakında beni yicekkk az kaldı.. 125 cc mama 25 cc sağılmış süt+ 10 dakika emme
Aynen ayak mantıklı ama yeme içme saçma benceEskilerin bi lafı vardır ya ayağını sıcak tut başını serin
Bi ona inanırım
Yeme içmeyle üşütüleceğine inanmıyorum bende
Hızlı hızlı gidip gelmem lazım çok Bi işim yok gerçi ama olsun kıyamıyorum ağlayınca keyfi ağlıyo biliyorum ben olsam da ağlixak ama işte bu iç güdünün içine edeyimmbende cumartesi gidicem saçlarımı kestirmeye dötüme kadar uzadı
hamilelikte kesilmez deyip kestirmediler
bide benim çok hızlı uzuyo saçlarım biraz daha durursam yere değcek
annemide götürcem yanımda pişpişler benim işim bitene kadar sonrada çarşıda fink atarız
Ay nasıl iyi geliyordur o 1 saat eminim önceliğimiz bebeklerimiz elbette ama insan 1 saat kendine ayırmak istiyor haliyle yoksa büyüyene kadar ne psikoloji kalır ne vücut sağlığıBizimde yarın 40ımız çıkıyor. 2 gün önce dr. Bana denize girebilirsin dediğinden beri 2 gündür 1 saat yüzüp eve geliyorum o kadar iyi oluyor ki...
Kolik mi acaba insallah degildirYine aglama nöbetleri basladı şiddetli bir sekilde saat 7den beri böyleyiz bir tek emerken susuyor gazı var yine damla verdim işe yaramadı
Benimki 4 haftalikken shellac pedikur yapmaya gittim 1.5 saat sürdü çok iyi geldi valla,oturduğum koltuk sırtıma masaj yapiyordu keyiften 4 köşe oldum Şimdi de sacıma bisey mi yapsam diye düşünüyorum maksat bakımAy nasıl iyi geliyordur o 1 saat eminim önceliğimiz bebeklerimiz elbette ama insan 1 saat kendine ayırmak istiyor haliyle yoksa büyüyene kadar ne psikoloji kalır ne vücut sağlığı
Canım ben çok uğraştım sütüm insin diye yemediğim içmediğim kalmadı diyeyim. Humana eşliğinde kaffaltı ile başlayıp malt içeceği her fırsatta ağzıma bişeyler atmak kurabiye, poğaça meyve ne bulursam filan su zaten 5 lt. Neyse en son 2 tane havuç suyu içtim gece yatarken rezene tohumu ve kimyon tohumundan çay demledim petübörle yedim. O gece benim bir sütüm indi. Şimdi 2 gündür memişlerim serleşti sürekli süt üretimi yapıyoPhilips aventin tekli pompası vardı. Onla sağıma başladım bebiş 4 günlükken emzirmeden sonra 40 cc çıkıyodu yarım saatte. Sonra göğüsüm iyice dolmaya başladı gittim lansinoh çiftli aldım. 10 dakka da philipsten yarım saatte aldığımın 2 katı süt çıkıyo. Ben sen şimdi göğüsümdeki sertliği çözmeye çalışıyorum. Her 2 saatte bir emzirmeden sonra sağım yapıyorum 10 dakika daha çözemedim. Bugün öyle ıvır zıvır yemedim suyuda az içtim ama yinede 2.5 litre filan tabii bu sıcakta. Göğsüm üretime devam ediyo ben de sonumu merak ediyorum tabii inşallah böle böle sertlik gider çözülür. Hergün duşa giriyorum masaj filan yapıyorum. Yanii bana sorarsan çok yemeyle alakalı değil. Ama sıvı tüketimi kesinlikler önemli ve havuç suyu, petübör, rezene kimyon çayının arttırdığını düşünüyorum. İstersen bi kombo yap dene belki sende de işe yarar.Güzel anneler merhaba, 30 Temmuzda kızımı kucağıma aldım ama maalesef sütüm çok az sizin süt arttırıcı olarak kullandığınız tarifler var mı acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Tabisii koyabilirsin 3 kuralı oda sıcaklığı 3 saat buzdolabı 3 gün deepfreeze 3 ay saklamaSütü biberona sağdıktan sonra buzdolabına koyabilir miyiz 3 saat sonra vereceğim bebişime
Yaa maşallah ne güzel az olmasında çoka bir şekilde çözüm bulunur. Hepsini ddeneyeceğim söylediklerinin. Birde manuel bir pompa alıp biraz uyarmayı düşünüyorum umarım faydasınu görürüm. Tekrar tekrar teşekkürlerCanım ben çok uğraştım sütüm insin diye yemediğim içmediğim kalmadı diyeyim. Humana eşliğinde kaffaltı ile başlayıp malt içeceği her fırsatta ağzıma bişeyler atmak kurabiye, poğaça meyve ne bulursam filan su zaten 5 lt. Neyse en son 2 tane havuç suyu içtim gece yatarken rezene tohumu ve kimyon tohumundan çay demledim petübörle yedim. O gece benim bir sütüm indi. Şimdi 2 gündür memişlerim serleşti sürekli süt üretimi yapıyoPhilips aventin tekli pompası vardı. Onla sağıma başladım bebiş 4 günlükken emzirmeden sonra 40 cc çıkıyodu yarım saatte. Sonra göğüsüm iyice dolmaya başladı gittim lansinoh çiftli aldım. 10 dakka da philipsten yarım saatte aldığımın 2 katı süt çıkıyo. Ben sen şimdi göğüsümdeki sertliği çözmeye çalışıyorum. Her 2 saatte bir emzirmeden sonra sağım yapıyorum 10 dakika daha çözemedim. Bugün öyle ıvır zıvır yemedim suyuda az içtim ama yinede 2.5 litre filan tabii bu sıcakta. Göğsüm üretime devam ediyo ben de sonumu merak ediyorum tabii inşallah böle böle sertlik gider çözülür. Hergün duşa giriyorum masaj filan yapıyorum. Yanii bana sorarsan çok yemeyle alakalı değil. Ama sıvı tüketimi kesinlikler önemli ve havuç suyu, petübör, rezene kimyon çayının arttırdığını düşünüyorum. İstersen bi kombo yap dene belki sende de işe yarar.
Tabisii koyabilirsin 3 kuralı oda sıcaklığı 3 saat buzdolabı 3 gün deepfreeze 3 ay saklama
Aynen biraz uğraşıyorum işte ama inşallah çözeceem bakalım. Mastit olmamak için uğraşıyorum. Arkadaşımda yaşamış 3 Günen çözülür dedi. İşte 2 gün daha var bakalım nolacak mesaiye devamYaa maşallah ne güzel az olmasında çoka bir şekilde çözüm bulunur. Hepsini ddeneyeceğim söylediklerinin. Birde manuel bir pompa alıp biraz uyarmayı düşünüyorum umarım faydasınu görürüm. Tekrar tekrar teşekkürler
Biliyorum cnm bunu biberonla koyacagım poşete değil 2 saat sonra verecegımCanım ben çok uğraştım sütüm insin diye yemediğim içmediğim kalmadı diyeyim. Humana eşliğinde kaffaltı ile başlayıp malt içeceği her fırsatta ağzıma bişeyler atmak kurabiye, poğaça meyve ne bulursam filan su zaten 5 lt. Neyse en son 2 tane havuç suyu içtim gece yatarken rezene tohumu ve kimyon tohumundan çay demledim petübörle yedim. O gece benim bir sütüm indi. Şimdi 2 gündür memişlerim serleşti sürekli süt üretimi yapıyoPhilips aventin tekli pompası vardı. Onla sağıma başladım bebiş 4 günlükken emzirmeden sonra 40 cc çıkıyodu yarım saatte. Sonra göğüsüm iyice dolmaya başladı gittim lansinoh çiftli aldım. 10 dakka da philipsten yarım saatte aldığımın 2 katı süt çıkıyo. Ben sen şimdi göğüsümdeki sertliği çözmeye çalışıyorum. Her 2 saatte bir emzirmeden sonra sağım yapıyorum 10 dakika daha çözemedim. Bugün öyle ıvır zıvır yemedim suyuda az içtim ama yinede 2.5 litre filan tabii bu sıcakta. Göğsüm üretime devam ediyo ben de sonumu merak ediyorum tabii inşallah böle böle sertlik gider çözülür. Hergün duşa giriyorum masaj filan yapıyorum. Yanii bana sorarsan çok yemeyle alakalı değil. Ama sıvı tüketimi kesinlikler önemli ve havuç suyu, petübör, rezene kimyon çayının arttırdığını düşünüyorum. İstersen bi kombo yap dene belki sende de işe yarar.
Tabisii koyabilirsin 3 kuralı oda sıcaklığı 3 saat buzdolabı 3 gün deepfreeze 3 ay saklama
Bana doktor 6 hafta sonra düşer dedi dikişler. 6 hafta sonra kadın doktoruma gidicem benimki kesi değil kendi yırtıldı ve biraz fazla hala ağrısı var tuvalete oturmada sıkıntı oluyor. Seninki ağrıyor mu hala.Ilk 2 bebekte kesi olmadı biraz yırtık vardı. Bir hafta geçmeden hepsi düştü hiçbir şişlik sertlik vs kalmadı. Ama kesi yırtıktan daha zor iyileşiyormuş diye duymuştum (niye kesiyorsunuz arkadaş madem bırakın yırtılsın dimi :)) nitekim ben de yaşadım dikişler 22-23 gün fln sonra düştü. Üstüne basınca hafif.bir acı ve o pütürcüklü dediğin o sertlik olması normal kesi olunca öyle oluyor ben etrafımda yaşayanlara sordum galiba ortalama 2 ay sonra ağrısı gidiyor ve 6 ay sonra da tamamen iyileşmiş oluyor yani o sertlikler de gidiyormuş. Endişe etme yani dikişin geç düşmesi normal (bir ay sonra düşüren de var yani), önemli olan enfeksyon kapmaması