Doktor 6 aya kadar obezlikten bahsedemeyiz. 6 aydan sonra söz konusu olabilir dedi. Ben de emziriyorum ama yetmiyor bebegime. Sagiyorum 10 dakikada 60 cc çıkıyor. Doktor 80 CC olarak çeker bebek o sütü dedi. Ama yetmez işte.Bende diyetemi sokaym dedm yok sokmada azalt dedi bozuldu sanirim azaltp vermeym ac kalsin cocuk herhalde benimkide daha olsa yiyecek biberon bitiyor aglamaya basliyor hemen yinede susuyo sonra idare ediyorm 1.5 saat zor bela ki 60 cc veriyorm ben benimki 3270 dogdu 35 gunluk 4080 gram yani millet de cok biliyo zaten yok emzir yok et biz blmiyorz sanki emzirmeyi emziriyorm gerisi yok sutun ne yapaym emzir de yok obez olur yok fazla verme herkes cok biliyor snairim bu mama konusu canimi oldukca sıkiyo zaten canim herkese dert olms
hayır ertesi gün 1. günü oluyoKizlar 40.icin dogdugu gun sayiliyormu ya
doğduğu gün sayılmıyoCok guzel.soru bende merak.ettim somdiama hastaneye saglik ocagina goturdugumde saymiyorlar dogdugu gunu 24 saat olmadigi icin o zaman bizde saymayiz
gezmeye götürüyosun yıkandıktan sonra gittiğin evde yumurta veriyolarSaglik sulari olsun canim maşallah yumurtalar ne icin dekormu ben hic bilmiyorum 40 işini ilk kizimda yapmadım bunda hevesle yaparim belki
Ben tek göğüsten on dakikada 50 60 cc sagıyorum bebeğim 19 gunluk ve sarılıktan dolayı cok sık emziriyorum sütüm yetiyormudur acabaDoktor 6 aya kadar obezlikten bahsedemeyiz. 6 aydan sonra söz konusu olabilir dedi. Ben de emziriyorum ama yetmiyor bebegime. Sagiyorum 10 dakikada 60 cc çıkıyor. Doktor 80 CC olarak çeker bebek o sütü dedi. Ama yetmez işte.
Bekleyecekler artık :)Offf kız kocayı zor zapt ediyorum kac gündür iyi ki izim vermemişim
canım bizimde 2/3 gündür kaka azaldı sende böyle deyince dönemsel mi acabaCahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı
Cahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı
bizimkide sabah uyandığımda yapmıştı bidaha yapmadı bu saat olduCahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı
Canım okuduğum kadarıyla anne sütü alan bebeklerde normal diyor ama bende pazartesi sorucam bakalım ne diceklerBizim hiç düzene girmedi günde 1 kere bazen 2 gunde bir yapiyor ve sırtina kadar çıkiyor saolsun annem sutun yagli yariyor cocuga ondan diyor ama bana pek mantikli gelmedi haftaya doktora gidecegiz o zaman soracagim yani cisli bez masallah her aldigimda 1 kg gelir herhalde ama kaka yok bizde yapana kadar da zaten mahvoluyor kuzum
Aman öyle olsun canım rahatsız olmasındaAynen kuzum normal bir haftaya kadar dedi ama ben en azından günde bı kere yapması gerek diye düşünüyorum. Fazla kaka kilo alımını engeller diyor annemde günde bı kere yapması yeter diyor. Yediği kakadan gider diyor.
Sanırım normal canım baksana hepimizde varmış günden güne azalıyo galibacanım bizimde 2/3 gündür kaka azaldı sende böyle deyince dönemsel mi acaba
Oh tamam canım çok sağolSadece anne sütü alan bebelerin bir hafta 10 güne kadar büyük çiş yapmamasini normal sayıyor Dr lar canım.
Tamam canım içim rahatladı acaba rahatsız mı ediyo diye düşünüyordumbizimkide sabah uyandığımda yapmıştı bidaha yapmadı bu saat oldu
dün 3 kere yapmıştı
günü gününe tutmuyo
Canım okuduğum kadarıyla anne sütü alan bebeklerde normal diyor ama bende pazartesi sorucam bakalım ne dicekler
petibör bisküvi ye canım @Meylen ciğimin tavsiyesiGüzel anneler merhaba, 30 Temmuzda kızımı kucağıma aldım ama maalesef sütüm çok az sizin süt arttırıcı olarak kullandığınız tarifler var mı acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?