2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Meme reddi yoksa biberon kullanımında bence sıkıntı yok canım ya ben de sütlerin ziyan olmasına dayanamadım biberona geçtik yine de meme görünce emmek için heyecanlaniyor ama iki dakika sonra uyuyakaliyor o ayrı inşallah zamanla uyanıklık süresi de artacaktır

Meme reddi olmasında bi sıkıntı olmaz inşaAllah canim

20 küsür günlük bebekliler yazsın bakem
Biberonla kaç cc içiyolar genelde
Benim kızlar 80 90 cc içiyorlar.
Selam herkesee Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
Oh gözün aydın ve geçmiş olsun.
Devam valla bilmem o toksini filan, sen de karıştırma.
Niloşumun kırkı çıktı
Hayırlı 40ları olsun sağlıkla büyüsün, ömrü bereketli olsun inşallah.
Aklım çıkmaz olur mu çıktı tabi de kaynanama daha çok üzldüm çok suçlandı çok ağladı kadın kağıt gibi oldu. Allahtan hastanedeydik ve düştüğü mesafe yüksek değildi.
Valla ben korse aldım ama takamıyorum, malum 2 bebek sürekli emzir alt değiştir. Eşimin slim boxerlarından giydim hahha. Valla faydasını da gördüm tıparlıyor.
Canim gecmis olsun oncelikle. Ben de kefir iciyorum ama marketten aldigim. Ama kefirin faydasi tam olarak ne yani sute faydasi mi oluyor bebege mi. Esim getirip getirip iciriyor ama
Sağol canım, doğal kefir mayası bup bemce. Probiyotik etkisi varya barsakların dengesini koruyor ve gazdan arındırıyprmuş. Yani bebeğin barsakları için.
Evde her gün bi kişi lohusa. Daha bana sıra gelmedi.
Sesli güldüm

Bizimki de öyle canım hemen uyuyakalıyor ama biberona cesaret edemedim. 10 günlük kontrolünde kilo alımı iyiydi kaka çiş sayısı da iyi demek ki yetiyor diye biberon vermedim. Belki seninkine de yetiyordur.Fazla beslemek de reflü yapabilir çünkü. Bir de sen iki bebeği nasıl idare ediyorsun. Günleriniz nasıl geçiyor. Bugun kızım oglum ben yalnızız. Bazen kızıma bazen ogluma haksızlık edıyormusum gibi geliyor.Oglanla etkınlık falan yapabılıyormusunuz.

Gecmis olsuj canim yuksekten mi dusurdu masallah bebeklerjne utu isi daha uzun sure yaparız canim

Ben de kvye cattım doğum yaptım bir hafta sonra gitti diğer gelininin yanına tasınacak diye yardım etmeye. Ben de az önce aradım bizim sana burda daha cok ihtiyacımız vardı cocuk cok huysuz hemen gittin dedm.

Gülüyorum valla ben de.. Oo bugünün lohusası da sen misin? Git uzan biraz dinlen uyu yahu, takma kafanı sıkma canını diyip iki de pat pat yapıom koca koca insanların sırtına..

Hayrolsun canim noldu
Bilmiyorum ki aglamak geliyo hep içimden. Karmakarışık oldum. Bazen kızıma haksızlık mı yaptım tek cocuk mu olsaydı keske dıyorum bazen de asıl o zaman mı haksızlık olurdu dıyorum. Mesela kızım ben veya eşim olmadan duramazdı. Şimdi annemle oynayınca falan cok uzuluyorum sanki anneme alısıp beni unutacakmıs gibi. Oysa aynı evin içindeydik ben de yanındaydım ama işte.Oglanı emzirirken kızım bir yere cıkmıs oluyor mesela dusmesın dıye hamle yaparken oglan memeden ayrılıyor bir daha da tutturamıyorum haksızlık oldu dıye aglıyorum mesela. Ya da kız anne ayagında salla dıyor dikişlerim agrıyor korkuyorum patlıcak diye ama bugun salladım. Aslında kızım tutturuyor ama ben sallamasam haksızlık yapmıs hıssedıyorum. Bunun gibi seyler psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık cunku sureklı aglamak gelıyo içimden halım olamıyorum

Cok guzel.soru bende merak.ettim somdi ama hastaneye saglik ocagina goturdugumde saymiyorlar dogdugu gunu 24 saat olmadigi icin o zaman bizde saymayiz
Sabah 8.5 da doğdu benim ben doğduğu günü sayıyorum valla:) hem 40 ı önce olur sonra olmaz basar derler o yüzden ben hep öyle hesapladım

Remolent kremi kullanan var mi sezeryan sonrasi iz için doktorum yazmisti

Eklentiler

• 20190801_145901.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 21

Haksızlık falan yapmıyosun. İlk bebişlere doya doya zaman ayırdık biz. Oynadık sohbet ettik uzun uzun kucakladık sevdik. İster istemez bünye bu bebişe de yapmak istiyo ama elimiz her yana uzanmak zorunda şimdi..
Biz onları güvende ve sağlıklı tutucaz. Önceliğimiz bu.. Sonrası zamanla oturacak. Her şey daha çok taze..

Biz de de benzer bi durum var ama şöyle, 2 anne bende, büyük oğlumla ilgileneceklerdi, ben de yenidoğan ile dinlene dinlene lohusalık geçirecektim..

Ama aşırı samimiyet istekleri büyük oğlanı delirtti. Onları istemiyo, gitmiyo, dokunamıyorlar bile gerçek anlamda, temas olursa bana koşuyo.. Haliyle ben çocuklarla ilgileniyorum, extradan da yatılı misafirm var.. Ama onlar lohusa..

İnşallah biz de sağma işini bırakırız zorluyor çünkü, bende sana soracaktım kardesi ile nasıl gidiyor diye. Biz de kardeş kıskançlığı olmadı ve kardeşini benimsedi, hickirmasini taklit ediyor opuyor onu, emziğini biberonunu getiriyor emsin diye, ama oğlum cok hareketli ve ilgi bekleyen bir cocuk eşim babalık iznindeydi o ilgilendi ben de bebek uyurken sevdim emzirdim sefkat kısmı bende kaldı, arada sadece kartlarını ve kitaplarını okuyabiliyorum. Su anda da annemlerdeyim idare ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…