Meme reddi yoksa biberon kullanımında bence sıkıntı yok canım ya ben de sütlerin ziyan olmasına dayanamadım biberona geçtik yine de meme görünce emmek için heyecanlaniyor ama iki dakika sonra uyuyakaliyor o ayrı inşallah zamanla uyanıklık süresi de artacaktırBiz iyi gidiyorduk ama şu aralar ön sütü içtikten sonra memede bekliyor oyle ağzina aksin diye ee bende sut artsin diye her emmeden sonra sagmaya calisiyorum sutum yetmediginde mecbur biberonla sut yada mama takviyesi yapiyorum siringa denedim en basta cocugum onu da emmeye calisiyo damagina batiyo,sutler hep agzindan akiyo ee ben damla damla biriktirmeye ugrasirken sutun heba olmasinada icim el vermiyo ne yapsam bilemedim acikcadi
Meme reddi olmasında bi sıkıntı olmaz inşaAllah canimBiz iyi gidiyorduk ama şu aralar ön sütü içtikten sonra memede bekliyor oyle ağzina aksin diye ee bende sut artsin diye her emmeden sonra sagmaya calisiyorum sutum yetmediginde mecbur biberonla sut yada mama takviyesi yapiyorum siringa denedim en basta cocugum onu da emmeye calisiyo damagina batiyo,sutler hep agzindan akiyo ee ben damla damla biriktirmeye ugrasirken sutun heba olmasinada icim el vermiyo ne yapsam bilemedim acikcadi
Benim kızlar 80 90 cc içiyorlar.20 küsür günlük bebekliler yazsın bakem
Biberonla kaç cc içiyolar genelde
Oh gözün aydın ve geçmiş olsun.Selam herkeseeÇok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
Devam20 günlük civarı anneler kilo vermeye devam ediyor musunuz?Ben kendi normal kilolarımdan vermeye devam ediyorum bebeğime zararı olmaz değil mi?Bilgisi olan var mı bu konuda?Sanki kilo verilirken atılan toksinler süte geçiyor gibi okumustum
Hayırlı 40ları olsun sağlıkla büyüsün, ömrü bereketli olsun inşallah.Niloşumun kırkı çıktı
Aklım çıkmaz olur mu çıktı tabi de kaynanama daha çok üzldüm çok suçlandı çok ağladı kadın kağıt gibi oldu. Allahtan hastanedeydik ve düştüğü mesafe yüksek değildi.Uyanıkken yatağında durmaz mı?
Biz kahvaltı yaparken puseti çekiyoz masanın yanına, çok mızmızlanırsa iki fırt çekip yatıyo yine, uyumasa da bakınıyo, ben konuşuyorum müzik açık falan.. Arada emzik arada mıncık
Emzirip sepete koyuyoz normalde, uyursa uyuyo uyumazsa bakınıyo kitaplığa doğru. Arada anneler gidiyo gazı var dir pış pış için kucaklıyolar ama bahane tabi
Geçmiş olsun aklın çıkmadı mı yerinden
Şükür iyi olsun da aman ben çok korkardım sanırım..
Atlas nerdeyse 2,5 yaşında ben hala ütülüyorumAma başka işim yok misafirim yok, evdeyim nasılsa die zaman ayırabiliyorum yani..
Kilo işine de sevindim, bu korse işi saçma. Ben Atlasta takmadım uzun vadede yine düz oldu göbek.. Şimdi takınca sanki organlara işkence ediyorum gibi geliyo
Sağol canım, doğal kefir mayası bup bemce. Probiyotik etkisi varya barsakların dengesini koruyor ve gazdan arındırıyprmuş. Yani bebeğin barsakları için.Canim gecmis olsun oncelikle. Ben de kefir iciyorum ama marketten aldigim. Ama kefirin faydasi tam olarak ne yani sute faydasi mi oluyor bebege mi. Esim getirip getirip iciriyor ama
Sesli güldümEvde her gün bi kişi lohusa. Daha bana sıra gelmedi.
Cok guzel.soru bende merak.ettim somdiKizlar 40.icin dogdugu gun sayiliyormu ya
Bizimki de öyle canım hemen uyuyakalıyor ama biberona cesaret edemedim. 10 günlük kontrolünde kilo alımı iyiydi kaka çiş sayısı da iyi demek ki yetiyor diye biberon vermedim. Belki seninkine de yetiyordur.Fazla beslemek de reflü yapabilir çünkü. Bir de sen iki bebeği nasıl idare ediyorsun. Günleriniz nasıl geçiyor. Bugun kızım oglum ben yalnızız. Bazen kızıma bazen ogluma haksızlık edıyormusum gibi geliyor.Oglanla etkınlık falan yapabılıyormusunuz.Meme reddi yoksa biberon kullanımında bence sıkıntı yok canım ya ben de sütlerin ziyan olmasına dayanamadım biberona geçtik yine de meme görünce emmek için heyecanlaniyor ama iki dakika sonra uyuyakaliyor o ayrı inşallah zamanla uyanıklık süresi de artacaktır
Gecmis olsuj canim yuksekten mi dusurdu masallah bebeklerjne utu isi daha uzun sure yaparız canimSelam kızlaaarrr1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?
Hayrolsun canim nolduİki gundur aglamaktan helak oldum herkese cattım.Galiba depresyona giricem.Cok korkuyorum
Saglik sulari olsun canim maşallah yumurtalar ne icin dekormu ben hic bilmiyorum 40 işini ilk kizimda yapmadım bunda hevesle yaparim belkiNiloşumun kırkı çıktı
Benim kızlar 80 90 cc içiyorlar.
Oh gözün aydın ve geçmiş olsun.
Devamvalla bilmem o toksini filan, sen de karıştırma.
Hayırlı 40ları olsun sağlıkla büyüsün, ömrü bereketli olsun inşallah.
Aklım çıkmaz olur mu çıktı tabi de kaynanama daha çok üzldüm çok suçlandı çok ağladı kadın kağıt gibi oldu. Allahtan hastanedeydik ve düştüğü mesafe yüksek değildi.
Valla ben korse aldım ama takamıyorum, malum 2 bebek sürekli emzir alt değiştir. Eşimin slim boxerlarından giydim hahha. Valla faydasını da gördüm tıparlıyor.
Sağol canım, doğal kefir mayası bup bemce. Probiyotik etkisi varya barsakların dengesini koruyor ve gazdan arındırıyprmuş. Yani bebeğin barsakları için.
Sesli güldüm
Bilmiyorum ki aglamak geliyo hep içimden. Karmakarışık oldum. Bazen kızıma haksızlık mı yaptım tek cocuk mu olsaydı keske dıyorum bazen de asıl o zaman mı haksızlık olurdu dıyorum. Mesela kızım ben veya eşim olmadan duramazdı. Şimdi annemle oynayınca falan cok uzuluyorum sanki anneme alısıp beni unutacakmıs gibi. Oysa aynı evin içindeydik ben de yanındaydım ama işte.Oglanı emzirirken kızım bir yere cıkmıs oluyor mesela dusmesın dıye hamle yaparken oglan memeden ayrılıyor bir daha da tutturamıyorum haksızlık oldu dıye aglıyorum mesela. Ya da kız anne ayagında salla dıyor dikişlerim agrıyor korkuyorum patlıcak diye ama bugun salladım. Aslında kızım tutturuyor ama ben sallamasam haksızlık yapmıs hıssedıyorum. Bunun gibi seyler psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık cunku sureklı aglamak gelıyo içimden halım olamıyorumHayrolsun canim noldu
Gözünüz aydın canım bizde bugün uçurduk kırkımızıNiloşumun kırkı çıktı
Sabah 8.5 da doğdu benim ben doğduğu günü sayıyorum valla:) hem 40 ı önce olur sonra olmaz basar derler o yüzden ben hep öyle hesapladımCok guzel.soru bende merak.ettim somdiama hastaneye saglik ocagina goturdugumde saymiyorlar dogdugu gunu 24 saat olmadigi icin o zaman bizde saymayiz
Bilmiyorum ki aglamak geliyo hep içimden. Karmakarışık oldum. Bazen kızıma haksızlık mı yaptım tek cocuk mu olsaydı keske dıyorum bazen de asıl o zaman mı haksızlık olurdu dıyorum. Mesela kızım ben veya eşim olmadan duramazdı. Şimdi annemle oynayınca falan cok uzuluyorum sanki anneme alısıp beni unutacakmıs gibi. Oysa aynı evin içindeydik ben de yanındaydım ama işte.Oglanı emzirirken kızım bir yere cıkmıs oluyor mesela dusmesın dıye hamle yaparken oglan memeden ayrılıyor bir daha da tutturamıyorum haksızlık oldu dıye aglıyorum mesela. Ya da kız anne ayagında salla dıyor dikişlerim agrıyor korkuyorum patlıcak diye ama bugun salladım. Aslında kızım tutturuyor ama ben sallamasam haksızlık yapmıs hıssedıyorum. Bunun gibi seyler psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık cunku sureklı aglamak gelıyo içimden halım olamıyorum
Valla canim biri sayiliyor diyor biri sayilmiyor devreler yandiSabah 8.5 da doğdu benim ben doğduğu günü sayıyorum valla:) hem 40 ı önce olur sonra olmaz basar derler o yüzden ben hep öyle hesapladım
İnşallah biz de sağma işini bırakırız zorluyor çünkü, bende sana soracaktım kardesi ile nasıl gidiyor diye. Biz de kardeş kıskançlığı olmadı ve kardeşini benimsedi, hickirmasini taklit ediyor opuyor onu, emziğini biberonunu getiriyor emsin diye, ama oğlum cok hareketli ve ilgi bekleyen bir cocuk eşim babalık iznindeydi o ilgilendi ben de bebek uyurken sevdim emzirdim sefkat kısmı bende kaldı, arada sadece kartlarını ve kitaplarını okuyabiliyorum. Su anda da annemlerdeyim idare ediyoruz..Bizimki de öyle canım hemen uyuyakalıyor ama biberona cesaret edemedim. 10 günlük kontrolünde kilo alımı iyiydi kaka çiş sayısı da iyi demek ki yetiyor diye biberon vermedim. Belki seninkine de yetiyordur.Fazla beslemek de reflü yapabilir çünkü. Bir de sen iki bebeği nasıl idare ediyorsun. Günleriniz nasıl geçiyor. Bugun kızım oglum ben yalnızız. Bazen kızıma bazen ogluma haksızlık edıyormusum gibi geliyor.Oglanla etkınlık falan yapabılıyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?