- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yok canım bunun hiç bişey ilgisini çekmiyor o kriz gelince illa meme olucakUyanikken donence falan ilgilerini cekiyor artık bi sürede olsa memeden ayri kalmis olur
Kankicim emzirmek sıkıntı değil ki Vırık Vırık kusuyor gaz yapıyor gündüz uykusu yok huzursuz ağlıyo durmadan bendede susmuyo yani illa meme emecekÇok alıştırsın kankim sen o pörtlek gözlü sarışın bibloyu ❤ Şu koku olayını denedin mi? Bir de memeden biraz uzaklaşması acısından sağıp siringayla versen kucağına almadan
Sütü sağıp biberonla veriyorum en son onu da zor alıyor nazlı nazlı iki saatte, ağlıyor açıkınca iki fırt yine uyuyor tam doymazsa yatirinca yine ağlıyor. Tam doyarsa 2-3 saat duruyor. Meme büyük geliyor kavrayamiyor telaş yapıyor süt inince genzine kaçıyor agzindan çıkarıyor memeyo sonra tekrar memeyi tuttur devamlı uğraş halindeyiz anlayacağın en son süt azalmasın diye sağıyorum işte canımBiberonada aynj tepkiyi mi verir acaba canim sadecs geceleri mi boyle bazen bende mizirdanmaya baslayinca kalkıyorum emzireyim diye emmek istemiyo agzini acmiyo bile tekrar yatiyorum o artik aglama seviyesine gelince kalkıyorum o zaman emiyo
Benim guçlu emiyor aslinda sadece gunduz uykusu cok. Zorla uyandiriyorum.Güçlenirler inşallah memeci bebek kadar memede bayılıp kalan bebek de zormuş. Bizimki gece uyanıyor dediğin gibi ama sonra yine bayılıp kalıyor bakalım ne zamana kadar böyle gidecekler
Ben oyle uykucuyum ki geceleri uyuyo acikinca.uyaniyor bana o zor gelmiyor. Bana saat 5 gibi uyanmasi ve kac saat uyumamasi cok.zor geliyor o sira oyle uykum geliyor ki anlatamam. Artik sabah.5 olsun istemiyorum. Ama buna da.sukur ya geceleri uyumasaydi ne yapardim.Emziği de atıyor huysuz :) bu arada hamileyken ben de hiç uyky problemi yasamadım bana da zor geliyor uykusuzluk insallah alısırız
Aynı durumdayız canım gece 1de yatırdım 4te kalktı emdi oyalandı 5te yattı 8de kalktı akşama kadar ayaktayızHer sabah 5-6 gibi kalkıyor. Akşam 9-10 a kadar ayakta. Deliksiz 10 saat uyumayı özledim. Günde 3-4 saat uykuyla daha ne kadar gidecez bakalım
Bebek 40 ina kadar tartilmicam diye totem yaptım ama fena değilim bence. Eskiden S bedendim. Şu an M oluyor. Bence 7 8 kilo daha versem 34 beden bile olurum. Hedef 57 diyelimKac kilosun başak seni nasil demoralize etsem diye uğraşıyor resmen de sende fenasin
Anam ben oglumun ne cok gubahina giriyormusum kiz senin oyle mi. benim zavalli coxuk 4 5 gibi uyanip 3 saat falan uyumuyor diye zorlaniyorum.neden boyle yapiyo diyorum. senin hic uyumuyormus ya. Bundan boyle sikayet yokHer sabah 5-6 gibi kalkıyor. Akşam 9-10 a kadar ayakta. Deliksiz 10 saat uyumayı özledim. Günde 3-4 saat uykuyla daha ne kadar gidecez bakalım
Kız yazık bir de üzüldüm dün. Karanfil falan getirmiş banyo suyuna kaynatıp koyalım diye. Baktım çocuğu o kadar aheste yıkıyor ki sen çekil soyle çok ağladı dedim 2 dk şipşak yıkadım çocuğu. Havluya sardım, ben alayım dedi, yok ben onu sakinlestiriyorum önce şarkı söyleyip dedimOnun dizleri güçlüyse demek. Çürüklük sen de kızım kabul et. O daş gibi 18 yaşında bir lolitaa herkeş bunu bi kabul etsin önce. Yoksa çıldıracak kadıncağız
Çok şükür kilo alımı normal de işte bana eziyet oluyor, ziyan oluyor süt çoğu zman, emmeye emmeye azalır diye de takıyorumKilo alımı nasıl canım, belki yetiyordur o kadarı bile
Bende sleepy kullanıyorum hatta ben bariyerler iz yapıyor diye koparıyorum sızdırmıyor öncesinde sızdırma yapıyordu 2 numaraya geçtik birde bezi kapatırken pipisini yukarı kaldırıyormuşum ondan çıkıyormuş çişi şimdi çıkmıyor
Anladım canım hepimizde aynı telase, belki de bizimki de yetiyordur çünkü sagdığım sütü zor alıyor Allah tan benim 2 yaşında diğer abi var fazlasını o alıyor :)Çok şükür kilo alımı normal de işte bana eziyet oluyor, ziyan oluyor süt çoğu zman, emmeye emmeye azalır diye de takıyorum
Uykusuz olunca devreler de yanıyorYok kız ne 15 günü 15. Kulede ben varım gibi numara attım kafadan. Bizim bugün daha 5. Günümüz minnağımın
Biz kullaniyoruz canım. Hafif de olsa gazimiz var. Düzenli kullanıldığında etkisini gosteriyorOğlum gazdan çıldırdıbiogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
Hergün aynı saatte mi kullanmak gerek acabaBiz kullaniyoruz canım. Hafif de olsa gazimiz var. Düzenli kullanıldığında etkisini gosteriyor
Niloşumun kırkı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?