• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim.gunduz.oglen.uyudu mu kendim.uyandirmasam aksma.kadar uyuyor. Uyandirip emziriyorum ama 10 15 dk sonra gogsumde bayiliyor dedigin gibi. Ama.geceleri kendi kalkiyor emmek icin.
Güçlenirler inşallah memeci bebek kadar memede bayılıp kalan bebek de zormuş. Bizimki gece uyanıyor dediğin gibi ama sonra yine bayılıp kalıyor bakalım ne zamana kadar böyle gidecekler

Kuvvetli bant önerisi olan var mı ben bu kızı bantlicam memeye yok baş edemiyorum artık 🙄 hazır kurbanlıklar gelmişken Bi inek alıp yemek masasına mı bağlasan napsam 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Çok alıştırsın kankim sen o pörtlek gözlü sarışın bibloyu ❤ Şu koku olayını denedin mi? Bir de memeden biraz uzaklaşması acısından sağıp siringayla versen kucağına almadan

Güçlenirler inşallah memeci bebek kadar memede bayılıp kalan bebek de zormuş. Bizimki gece uyanıyor dediğin gibi ama sonra yine bayılıp kalıyor bakalım ne zamana kadar böyle gidecekler
Biberonada aynj tepkiyi mi verir acaba canim sadecs geceleri mi boyle bazen bende mizirdanmaya baslayinca kalkıyorum emzireyim diye emmek istemiyo agzini acmiyo bile tekrar yatiyorum o artik aglama seviyesine gelince kalkıyorum o zaman emiyo

Kuvvetli bant önerisi olan var mı ben bu kızı bantlicam memeye yok baş edemiyorum artık 🙄 hazır kurbanlıklar gelmişken Bi inek alıp yemek masasına mı bağlasan napsam 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Uyanikken donence falan ilgilerini cekiyor artık bi sürede olsa memeden ayri kalmis olur

Toplaninnnn benimkinin son bombasını anlatıyorum 😂
Dün geldi bu 1 hafta sonunda. Benim de korkunç diz agrım var. Çocuğu emdikten sonra dayanak olmadan kaldırıyorum diye. Dün baya çoğaldı ağrılarım. Neyse kv teşhisi koydu hemen. Ben aşırı şişmanlamış ve kilo almışım dizlerim artık beni taşımıyormuş 🤷‍♀️
Ee sen benim şu halimden kilolusun senin niye ağrımıyor dedim. Yine aramız buz kesti 😂

Dün geldi bu 1 hafta sonunda. Benim de korkunç diz agrım var. Çocuğu emdikten sonra dayanak olmadan kaldırıyorum diye. Dün baya çoğaldı ağrılarım. Neyse kv teşhisi koydu hemen. Ben aşırı şişmanlamış ve kilo almışım dizlerim artık beni taşımıyormuş 🤷‍♀️
Ee sen benim şu halimden kilolusun senin niye ağrımıyor dedim. Yine aramız buz kesti 😂
🤦‍♀️ Kac kilosun başak seni nasil demoralize etsem diye uğraşıyor resmen de sende fenasin😂

Onun dizleri güçlüyse demek. Çürüklük sen de kızım kabul et. O daş gibi 18 yaşında bir lolitaa herkeş bunu bi kabul etsin önce. Yoksa çıldıracak kadıncağız 😉

Back