yok hepsinde yok. Ben Solgar kullanıyorum içeriğine en çok güvendiğim marka. Sacede folik asit var uygun dozda yani 400 µg ya da 400 mcg (0,4mg yapıyor). Doktorunuz farklı bir dozla alakalı birşey demediyse her hamilenin ilk üç ay ihtiyacı olan doz budur. Ben de bu kadar alıyorum. (Gerçi ben doktora gitmedim daha, biraz bekliyorum herhalde 9 hafta dolunca giderim inşallah.)
Çok şaşkınım acikcasi sonuç nr olur merak içindeyim benim eltim düşük yapmıştı hatta berbaer parka gittikten sonra eve dönerken kanamam var sanki pütürlü şeyler geliyor hisseidyorim demisti yoldayken eve geçtikten sonra bezine kesesi düşmüştü icinde bebek bile yoktu ama bariz kese vardi hatta resmini bile gordum bebek olmasa bilr keseden anlaman lazımdı dusseydi gerçekten çok ilginç içerde kendi kendine kurtaj olup kanla da atılmadı ya bu
Inanin bana düşünmek ten kafam patliyo gözlerim sis ve garip olan içim tertemiz sanki hiç o rahimde gebelik olusmamis gibi hiç yipranmamis yumurtam bile vardı doktorum gidicem bi iki güne haber edicem size de
Aranızda bebeğini hisseden var mı? Inanin bir haftadır ara ara bir kıpırtı oluyor bende ve barsak olmadığına eminim daha önceki hamileliklerimden biliyorum çünkü... Ama onlarda bir 15 hafta olmadan birşey hissetmemistim şimdi 8 haftada başladı nasıl olur ki??
Herkese hayırlı günler canlarım.Kalp atışlarını duydum çok şükür.Haftası ile uyumlu kalp atislari iyi gebeliginiz net olarak basladi dedi dr.Kesenin altında çok minik kanama alanı var.Ama dert edilecek birşey değil.Istirahat et kendiliğinden geçecektir dedi.Dusuk tehlikesi falan demedi.Sadece folik asit kullan yeterli dedi.Kiloluyum baya ama kilom için birşey demedi.
Herkese hayırlı günler canlarım.Kalp atışlarını duydum çok şükür.Haftası ile uyumlu kalp atislari iyi gebeliginiz net olarak basladi dedi dr.Kesenin altında çok minik kanama alanı var.Ama dert edilecek birşey değil.Istirahat et kendiliğinden geçecektir dedi.Dusuk tehlikesi falan demedi.Sadece folik asit kullan yeterli dedi.Kiloluyum baya ama kilom için birşey demedi.
bendede ufak bir kanama alanı var demişti canım, bebek tutunurken yerleşirken olurmuş, progestan kullanıyordum bitmek üzere Allahın izniyle birşey olmaz, sağlıklı sıhatli inşallah. benim arkadaşımda kilolu gebe kalmıştı birsürü korkuttular kızı hiç de birşey olmuyor kendide bebişi de sağlıklı çok şükür.
bendede ufak bir kanama alanı var demişti canım, bebek tutunurken yerleşirken olurmuş, progestan kullanıyordum bitmek üzere Allahın izniyle birşey olmaz, sağlıklı sıhatli inşallah. benim arkadaşımda kilolu gebe kalmıştı birsürü korkuttular kızı hiç de birşey olmuyor kendide bebişi de sağlıklı çok şükür.
Bana Progestan falan vermedi.Sadece folik asit kullan sıkıntı yok dert etme dedi.Oglumda da kiloluydum çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim.Bunda da öyle olur inşaallah.