2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oh ne güzel kız daha ne istiyon biz hastaneden çıkar çıkmaz her ise kendim kosusturuyorum dikişlerim de acıyor biraz ama mecbur .anneler iyiki var ne güzel seni düşünüyor.

Ay zaten o biraz kv benzese 100 kere boşamıştım şimdiye. Benim yerime müthiş kavga ediyor, içimin yağları eriyor valla Kendine bile itiraf edemiyor ama beni annesinden çok seviyor saftirik
Bulmuş senin gibi tabi sever canim sen sakrak hatunsun ben kendimden sıkılıyorum bazen

Canım cok gecmiş olsun bir daha çocuğu tek gönderme en iyisi kvye

Eşime anan hangi dilden anlıyorsa ciddi bir şekilde konuş bu son haddim.Yoksa ben bir konuşurum herşey biter dedim.Tamam dedi.Bi daha aynı şey olursa bitti zaten gemileri yakarım.Söz konusu olan evlatlarim.

Sizin atismalar fena alttan alttan

Geçmiş olsun canım. 4 yaş da hassas. Daha düne kadar açık dondurma benimkileri de hasta ediyordu. Hemen şişiyor bademcik. Ateş. Hop amoklavin. Benim oğlanda yeme sorunu var. Köyde kv gilde abur cubur, cips, şeker yiyip kaç kere kustu. O zaman bende sinir oluyorum. Biz de paketli gıda veriyoruz sakınmak zor tabii ama kontrollü veriyoruz.

Ne cahiller ya bakamayacakları çocuğu sağlam götürüp hasta getirmek ne ya hiç mi canları acımıyor

Tam nefretlik tipler seninkilerde benimkiler gibiBen kapalıyım pantolon giyiyorum.Uzerine de hep uzun tunik giyerim kendi tercihimle.Esim çok sever giyim tarzımı hiç de karismaz.Benim kv pantolonuma laf eder.Tek bana değil herkese laf eder.Saci açık olanlara tahammülü yoktur.Mini etekli askılı görse direk dalar yani o derece tahammülsüz saygısız bi kadın.Siyasi görüşüyle ters olana da aşırı saygisizdir.Tek doğru kendisidir.Kültürlü gorur kendini.Ama ne kitap ne gazete ne bi kelime bisey okur.Ne gündem takip eder.50 yıl geriden yasiyor hayati.Offf bugün kadını görsem üzerine atliycam çok sinirliyim çok

Bende yavrulari uyuttum sanirim minik olan uyuyacakken bağırıyor uyur heralde simdi bana kalan bu zamanda bi kahve mi icsem uyusammi yoksa haftasonu girecegim telafi sinavina mi calissam yemegim kolay bugün neyseki o dert yok
Hepsini yap diyeceğim de belki uyandılar bile. Açık öğretim falan mı ne sınavı canım? Kolay gelsin.

Eşime anan hangi dilden anlıyorsa ciddi bir şekilde konuş bu son haddim.Yoksa ben bir konuşurum herşey biter dedim.Tamam dedi.Bi daha aynı şey olursa bitti zaten gemileri yakarım.Söz konusu olan evlatlarim.
İyi yapmıssın bu ne böyle daha once de olmustu boyle birsey sanki kuzum

Çok samimi söylüyorum.Mayis başından beri devamlı dondurma verdim oğluma.Hic öhö bile demedi.Abur cubur çok çok az veriyoruz.Cips boğazından sayıyla geçmiştir o da ben görmeden.Yemesi çok iyidir.Yani kendimi oğluma adadım hep sağlıklı gıdalar yedirdim.Çocuk 20 kiloydu aylar önce.Hamilelikte bulantı kusma sorunu yaşadım aşırı derecede.Oglumun beslenmesi ile ilgilenemedimMecburen çoğunlukla kv nin yanındaydı oğlum.2 kilo kaybetti çocuk birkaç ay içinde.Tam toparladım 1 kilo aldı çocuk bak şimdi yine hasta

Canım benim kutsal anam istemsiz ağladım okuyunca herşey yolunda çok şükür gün geçtikçe daha da güzel olacak inşallah

Aynı kiloda kaldım hiç kilo veremiyorum vermek istiyorum S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…