2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam herkesee Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
Hadi bakalım. Doğurmayan kalmadı sanırım. Zaten bugün ay sonu. Varsa doğuracak ağustos annesi olur.
Gözün aydın olsun canım Sağlıkla büyüsün bebeğin bebişin..

Maşallah.. Bebiş hem geç hem zor geldi desene. Neyse artık önemli olan sonuç. Sağlıkla büyüsün bebeğin inş.

Selam herkesee Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah

Gözünaydin canm sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah rabbim size bagislasin .son hamilemiz de doğurdu çok şükür.

ankebut kız benim bebe seninkinden 9 cm kısa doğmuş ahaha yirim ben onlarıı. senin ki 4110 benim 3450 gram olarak doğdular ama boylar enlerini eşitlemiş sanırım

Canım cok gecmiş olsun bir daha çocuğu tek gönderme en iyisi kvye

2

Gece 2 kere.uyanmasi cok normal ki. Benim de 2 defa uyaniyor ve suan 2 haftalik. Biraz buyudukce daha farkli.olur duzeni
Yok tabi normal hatta 3 kere uyansa da normal, zaten çoğu bebekte daha düzen olmaz ama demek ki ben bundan onceki bebeğimde biraz şımartılmışım :) Kız 1 aylık yoktu daha sabahlara kadar uyurdu ben de dinlenirdim, şimdi nasıl uykusuzum.. Neyse hepsi geçici

Ay dert etme geçer inşallah, alerji olsa anlardın Allah korusun alerjide bebek çok ağlar çok kusar. Bu sivilceler bizim ergenlik sivilcelere benzemez merek etme acımıyordur

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah
zorlu bi süreç olmuş ama çok şüjğr ikinizde iyisiniz kısa sürede toparlayacaksın inşallah

Helal olsun simdi yine mi oyle yalniz 3 cocukla mi ilgileneceksin suan benim 3 yasindakiyle ilgilenmeye hic enerjim kalmiyor da
Evde iki çocuk derken. Yeni gelen le birlikte iki, yanlış izah etmişim, 2016 Şubat doğumlu bı kızım var benimde, ve evet hep oyleyiz kendi kendimize olduğu kadar yetiyoruz, iznim bittiği zaman büyük kızım anaokuluna gidiyor olacak küçük kızım da 9 ayını doldurmuş olacak nasipse babaannesi gelip bakacak, tabi daha aylar var, Allah Kerim

Kizlar alin size atak hafta tablosu,

Eklentiler

• Screenshot_20190731_145430.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 65
Benimkide 2016 ekim canim anaokuluna yazdirmak istiyorumda Bi yandan da cok hasta olursa diye endiseliyim

Allah kolaylık versin. 2. oldu. Ücretsiz alıp ikisine beraber baktım. Evlendiğim kilonun altına düştüydüm. Yanak falan çöktüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…