2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende sizi kıskanıyorum kendi başınıza her işinizi yapıyosunuz ben yatıyom boyna

Benim de 25 gun surdu kanamam 33.gunum bugun 1 hafta sonra 40 cikiyor ama adet oldugum zaman da ki yasadigim agrilari yasiyorum da bugun canim o yuzden sordum
benimde 1 ay olmadan lekelenmelerim bitmişti
hatta kaçgündür pedde takmıyodum
dün sabah bi kalktım kanama var
adet kanaması ama önceki gibi kahverengi değil

Evet konumuz kilo
15 kg verdim ama şu göbeği ne yapacagız ,6 ay sonra spor öneriyorlar
Bu göbek böyle kalamaZ

Selam herkesee Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk

Temmuz anneleri Mayıs’ta başlayıp Temmuz’un son gününde bitirdik galiba doğumları kimse kalmadı öyle değil miiii

Maşallah ya hem kilosu hem boyu dr un cidden bunu anlamamasi cok garipmis neyse sonuvta ikinizde iyisiniz ya canim geriye zorlu bi dogum hikayesi kallmis

Evet konumuz kilo
15 kg verdim ama şu göbeği ne yapacagız ,6 ay sonra spor öneriyorlar
Bu göbek böyle kalamaZ
Nasil veriliyo bu kadar kilo pess ilk kizimda 16 kilo aldim 5 kg vermistim simdide 11 kilo aldim yine 5 verdim benim bunye fazlasını vermiyor

Büyük oğlum saat altıda kusmayla uyandı.Doktora gidene kadar da 2 defa daha çok fazla kustu.Kanda enfeksiyon ve boğaz enfeksiyonu.Sonuc 2 şurup 6 tane iğne.Dün kv kp evin bahçesinde arkadasi ile oynayan çocuğumu benden izinsiz tarlaya götürmüş sonradan haber verdiler.Aksam kv oglumu getirdiğinde çorapları ıslak elleri ayakları buz gibiydi.Haliyle gece rahatsızlandı.Bu insanların bana faydası olmasın sadece uzak olsunlar diyorum ama olmuyor.Faydalari olmadığı gibi zararları oluyor hem de çocuklarıma.Sevmiyordum nefrete dönüşmeye başladı duygularım.Ne yapmam lazım bilmiyorum.6 senedir hayat enerjimi sömürdüler resmen.Buraya yazmasam çatlardim.Bir ay önce yine tarlaya götürdüler dandik buzlu dondurma yedirmisler sabahına
hastalandı yavrum.Allah bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum.

Gündüz uykulari bizde de nanay. Yanına yatarsam saatlerce uyuyor ama kalktigim an uyanıyor o da. Açlıktan kusacam uykusuzluktan da bayılacam yemek mi yesem yoksa uyusam mi
Bende yavrulari uyuttum sanirim minik olan uyuyacakken bağırıyor uyur heralde simdi bana kalan bu zamanda bi kahve mi icsem uyusammi yoksa haftasonu girecegim telafi sinavina mi calissam yemegim kolay bugün neyseki o dert yok

Senin çocuk ne zaman onlarla bisey yapsa hasta geliyor geçmiş olsun canim dun benim kizda ogle uykusundan uyandi bi halsizlikle sonra kustu korktum ama normale döndü sonra anlamadim niye oyle oldu yavrular hasta olmasin mümkünse

Senin çocuk ne zaman onlarla bisey yapsa hasta geliyor geçmiş olsun canim dun benim kizda ogle uykusundan uyandi bi halsizlikle sonra kustu korktum ama normale döndü sonra anlamadim niye oyle oldu yavrular hasta olmasin mümkünse

Sağol canim maalesef ne zaman onların yanında kalsa hastalanıp geliyor.Cunku oğluma bakmıyorlar.Is yaparken yanlarında götürüyorlar sadece.Hic ilgilenmiyorlar.Benden gizli sağlıksız zararlı herşeyi yediriyorlar.Sacma sapan seyler ogretiyorlar.Üstü başı eli ayağı leş gibi geliyor.Kv ile belki 100 defa konuştum ya anlamıyor ya da işine gelmiyor.55 yaşından sonra kimse değişmiyor

Helal olsun simdi yine mi oyle yalniz 3 cocukla mi ilgileneceksin suan benim 3 yasindakiyle ilgilenmeye hic enerjim kalmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…