- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
bende sizi kıskanıyorum kendi başınıza her işinizi yapıyosunuz ben yatıyom boynaÇok kiskandim şu anişten izne çıktım 2 hafta sonra doğurdum :) o iki haftada hazırlıkları ancak yetiştirdim :) 23 haziran da oy kullanıp bı denize gidelim bari az da kendi keyfimize bakalım dedik sabaha kalmadan sancı geldi :) o gün bu gündür işim gücüm bitmiyor:)
benimde 1 ay olmadan lekelenmelerim bitmiştiBenim de 25 gun surdu kanamam 33.gunum bugun 1 hafta sonra 40 cikiyor ama adet oldugum zaman da ki yasadigim agrilari yasiyorum da bugun canim o yuzden sordum
Kız ben aç geziyom bazı günler bişey olmuyo. Su onemliyemeyince süt oluyo mu ya
bana boyna yediriyolar sütün kesilmesin diyolar ondan hala bin kiloyum ben
yahu kendi diyo iki saatte bir emzir diye emziriyom çok kilo almış diyo
napayım dedim günde üç öğün mü vereyim sadece memeyi gülüyo
o zaman yemiyom bende bundan sonraKız ben aç geziyom bazı günler bişey olmuyo. Su onemli
3650 doğdu canımCanm kizin kac kilo doğdu kaçıncı gunu bugun 4.400 cıktı da kilo almis baya dediler acaba
Geçmiş olsun sağlıkla büyüsün kuzucukSelam herkeseeÇok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
Evet konumuz kilo
15 kg verdim ama şu göbeği ne yapacagız ,6 ay sonra spor öneriyorlar
Bu göbek böyle kalamaZ
3650 doğdu canım
ama 3200e düştü ilk hafta 18. günü doğum kilosuna ulaşmıştı
18 gün sonra gittiğimizde 700 gram almış
36. gününde 4420 olmuştu
Maşallah ya hem kilosu hem boyu dr un cidden bunu anlamamasi cok garipmis neyse sonuvta ikinizde iyisiniz ya canim geriye zorlu bi dogum hikayesi kallmisMerhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbeklerinat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara.
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah
Nasil veriliyo bu kadar kilo pess ilk kizimda 16 kilo aldim 5 kg vermistim simdide 11 kilo aldim yine 5 verdim benim bunye fazlasını vermiyorEvet konumuz kilo
15 kg verdim ama şu göbeği ne yapacagız ,6 ay sonra spor öneriyorlar
Bu göbek böyle kalamaZ
Bende yavrulari uyuttum sanirim minik olan uyuyacakken bağırıyor uyur heralde simdi bana kalan bu zamanda bi kahve mi icsem uyusammi yoksa haftasonu girecegim telafi sinavina mi calissam yemegim kolay bugün neyseki o dert yokGündüz uykulari bizde de nanay. Yanına yatarsam saatlerce uyuyor ama kalktigim an uyanıyor o da. Açlıktan kusacam uykusuzluktan da bayılacamyemek mi yesem yoksa uyusam mi
Senin çocuk ne zaman onlarla bisey yapsa hasta geliyor geçmiş olsun canim dun benim kizda ogle uykusundan uyandi bi halsizlikle sonra kustu korktum ama normale döndü sonra anlamadim niye oyle oldu yavrular hasta olmasin mümkünseBüyük oğlum saat altıda kusmayla uyandı.Doktora gidene kadar da 2 defa daha çok fazla kustu.Kanda enfeksiyon ve boğaz enfeksiyonu.Sonuc 2 şurup 6 tane iğne.Dün kv kp evin bahçesinde arkadasi ile oynayan çocuğumu benden izinsiz tarlaya götürmüş sonradan haber verdiler.Aksam kv oglumu getirdiğinde çorapları ıslak elleri ayakları buz gibiydi.Haliyle gece rahatsızlandı.Bu insanların bana faydası olmasın sadece uzak olsunlar diyorum ama olmuyor.Faydalari olmadığı gibi zararları oluyor hem de çocuklarıma.Sevmiyordum nefrete dönüşmeye başladı duygularım.Ne yapmam lazım bilmiyorum.6 senedir hayat enerjimi sömürdüler resmen.Buraya yazmasam çatlardim.Bir ay önce yine tarlaya götürdüler dandik buzlu dondurma yedirmisler sabahına
hastalandı yavrum.Allah bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum.
Senin çocuk ne zaman onlarla bisey yapsa hasta geliyor geçmiş olsun canim dun benim kizda ogle uykusundan uyandi bi halsizlikle sonra kustu korktum ama normale döndü sonra anlamadim niye oyle oldu yavrular hasta olmasin mümkünse
Helal olsun simdi yine mi oyle yalniz 3 cocukla mi ilgileneceksin suan benim 3 yasindakiyle ilgilenmeye hic enerjim kalmiyor daG gulayavsar
Aynen sadece göbek vardı bende, bı de haftanın üç dört günü şehir dışında olan bı koca, evde iki çocuk vardı ama yanımda kalanim yoktu, pazar market temizlik park ilk haftadan itibaren başlayınca hızlı gitti sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?