Kıyamam ya büyük insan gaz seansına dayanamıyo daha bit kadarla hepsinin geçsin inşallah canım yaOğlumu görsen patır patır alttan üstten çıkarıyor ama karnı tın tın şiş ve sert bitmiyor içerideki gaz.Dr da gaz çıkarsa bile rahatlayamaz bi o kadar da icerde vardır dedi.
Bence ondandir. Benim ilk gunler.cok.agridi Allahtan.gecti. doktor ameliyattan dediAy canım çok geçmiş olsun spinal etkisi mi acaba millet diyoda ben inanmıyorum
Canim benim 3 gun falan cok agridi. Gecti ama doktorum ameliyattan dedi. Agrimasi normal.demisti. Senin de gecer.insallahkızlar belimin ağrısına dayanamıyorum
yürüyemiyorum artık kızımı kucağıma alamıyorum içim acıyo
hastaneye gidiyorum
kızın kontrolü perşembeydi gitmişken onuda halledicez kalça ultrasonu falan çekilcek galiba
Ay bizde de varr moro refleksi, nolacak bilmiyorum, çocuk 2 saat uyanıp, uyanırken bile moro refleksi ile uyanıyor sıçrıyor. Kundak hak getire üstünü incecik müslinle bile örtemiyorum sıçrıyoHanimlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz ben su aralar bu konuda da perte ciktim cunku sadece kucagimda uyuyor yatagina yatirdigimda bi gerinmeler bi haller o eller ayaklar durmuyor ve kendini uyandiriyor tabi birde moro refleksimiz varki başa bela kundak kesinlikle yaptirmiyor uyurken yapayim diyorum ellerini cikarmaya calisirken geri uyaniyor koala gibi surekli ustumde
Ama onun baya oldu 40ına yaklaştı canımBence ondandir. Benim ilk gunler.cok.agridi Allahtan.gecti. doktor ameliyattan dedi
Ayy sonradan insallah ortaya cikiyo olmasinAma onun baya oldu 40ına yaklaştı canım
Canım biZde yaptık anne-bebek ama 1400 dü aynı anlattığın içerik bizimde neden fiyat farklı kiAlianz tamamlayici saglik sigortasi yaptirdim 2600 tuttu 9 taksite bolduler hem beni hem kizimi yaptilar cocuk 5 yasina gelene kadar anne bebek birlikte yapiyorlarmis genel yaptirayim dedim aslinda ama cok pahali ona gucum yetmez tamamlayica 10 muayene hakkin oluyo kontroller muayene hakkindan goturmuyo sgk anlasmasi olan tum ozellere gidebiliyosun
Ben eve aldığımız içme suyunu kullanıyorum. Biraz fokurdadıktan sonra yapıyorum. Zaten günde 1 sefer veriyorumMama veren arkadaşlar hangi suyu kullanıyorsunuz ve kaç dk kaynatiyorsunuz suyu
Rezene ve kimyon tohumu çayını denesene akşam yap kendine iç bi güzel belkim fayda eder çocuğaBen cok sasirdim hemsirede 10 25 gunden once olmaz demisti ama yazik cok kucuk dahao agladikca icim gidiyor elden birseyde gelmiyor. Kaka yapmasinda sorun yok cok sukur gazda cikariyor aslinda ama geceleri birseyler oluyor hem emmek istiyor hem sancidan ememiyor tuhaf bir dongu.
Benim oturup kalkarken acıyor hala bugün bi hafta oldu .Benim 12. Gün tüm dikişlerim düştü canım. Amann kız nolcak onun acısındangerçi ilk günler bizim kızın emzirme yastığına oturuyordum. Ay hakkaten bi arada onu ortak kullanmıştık
Bosver canım kim ne derse desin sen kendini dinleAynen valla dis mi var sanki dedigin gibiama beni bir garipsedi bir garipsedi nasil
Biz 3 günlükken tanıştık gazla canımHepinize iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim. Alinti yapamadim bircok sayfayi okuyamadim bile
6.gunumuz bugun gunduzleri masallahimiz var ama geceleri 3 saat araliksiz huysuzluklari aglamalari var gaz bu kadar erken baslarmiymis yabir tek memede derin uykuya gecebiliyor ama sinirlendigi icin memeyle kavga halinde sonra dalamayip bide gaz geldimi off off değmeyin bize. Gazı bu kadar erken başlayan oldumu ?
sena dediğinden beri bende uyandırmıyorumKizlar az once komsum geldi bana diyor ki sen.neden gece uyandiriyorsun oyle alisir. Kendi kalkarsa kalksin. Ben ne gunduz ne gece hic uyandirmadim diyor. 2 yasinda kizi var. Yurt disinda yasamis oradaki doktorlar gece sutu hic.iyi degil disleri curutuyor diyorlarmis. Hangi ulke oldugunu unuttum da. Ben de yeni dogan bebek biraksan hep uyur mecbur.uyandiracagim dedim.Bana sen bilirsin oyle alisir sonra cekecek olan sensin diyor.
Ama sizin baya oldu. benim henuz 15 gunluk canim.Biraz buyuse bende uyandirmam. Gerci geceleri 2 defa kendi.uyaniyor. Ama gunduz ben dokunmasam kalmiyor aksama kadar.sena dediğinden beri bende uyandırmıyorum
çok rahatım valla bebeğimde daha huzurlu böyle
Birefebirece
canım benim 36. günümCanim benim 3 gun falan cok agridi. Gecti ama doktorum ameliyattan dedi. Agrimasi normal.demisti. Senin de gecer.insallah
Kizlar az once komsum geldi bana diyor ki sen.neden gece uyandiriyorsun oyle alisir. Kendi kalkarsa kalksin. Ben ne gunduz ne gece hic uyandirmadim diyor. 2 yasinda kizi var. Yurt disinda yasamis oradaki doktorlar gece sutu hic.iyi degil disleri curutuyor diyorlarmis. Hangi ulke oldugunu unuttum da. Ben de yeni dogan bebek biraksan hep uyur mecbur.uyandiracagim dedim.Bana sen bilirsin oyle alisir sonra cekecek olan sensin diyor.
Günde kaç saat takıyosun bebişim.. Ben takılıyken öksürünce canım acıyo söküyom 5-6 saate3.gunden beri takıyorum sez.li göbüşüme.
Haklısın kuzum galiba vericem saatlerce memede uyumasını bekliyoruzBen emzik emmemişim canım hiç bebekken almamışım ve orta kulak iltihabı geçirmişim farkedememişler hala en ufak rüzgarda koparcasına ağrır olacaksa oluyor vallahi her bebek aynı değil seninde rahatlığın önemli çocuğun rahatlamasıda içine siniyosa ver sinmiyosa verme takma onu bunu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?