2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oğlumu görsen patır patır alttan üstten çıkarıyor ama karnı tın tın şiş ve sert bitmiyor içerideki gaz.Dr da gaz çıkarsa bile rahatlayamaz bi o kadar da icerde vardır dedi.
Kıyamam ya büyük insan gaz seansına dayanamıyo daha bit kadarla hepsinin geçsin inşallah canım ya

Canim benim 3 gun falan cok agridi. Gecti ama doktorum ameliyattan dedi. Agrimasi normal.demisti. Senin de gecer.insallah

Ay bizde de varr moro refleksi, nolacak bilmiyorum, çocuk 2 saat uyanıp, uyanırken bile moro refleksi ile uyanıyor sıçrıyor. Kundak hak getire üstünü incecik müslinle bile örtemiyorum sıçrıyo

Canım biZde yaptık anne-bebek ama 1400 dü aynı anlattığın içerik bizimde neden fiyat farklı ki

Rezene ve kimyon tohumu çayını denesene akşam yap kendine iç bi güzel belkim fayda eder çocuğa

Benim 12. Gün tüm dikişlerim düştü canım. Amann kız nolcak onun acısından gerçi ilk günler bizim kızın emzirme yastığına oturuyordum. Ay hakkaten bi arada onu ortak kullanmıştık
Benim oturup kalkarken acıyor hala bugün bi hafta oldu .
Sende kızın herşeyine ortak olmuşsun

Biz 3 günlükken tanıştık gazla canım benim süt aşırı gaz yapıyor bebeğimde yavrum çok kavranıyor.

@deeploneliness canım diyanetten cevap geldi.Bu süreç annenin hem manevi olarak hem de saglık acısından destege ihtiyac duydugu bir surec. Eger anne istiyor sütü yetiyorsa küçük bebeğe zararı yoksa 2 yasına kadar hatta 30 aya kadar büyük bebeğini emzirebilir.30 ay dolunca kesmelidir.Ayrıca anne sutunun içinde bulunan muhteviyat acısından da uzman bir doktora danısıp emzirmebilirsiniz demiş.Şimdi kızımın doktoruna yazdım bakalım o ne dıyecek

sena dediğinden beri bende uyandırmıyorum
çok rahatım valla bebeğimde daha huzurlu böyle
Birefebirece

Yarışmaya yurtdışından katılan 2 evlat anası cin anne olarak komşunu onaylıyorum.. Ama şöyle:
Evet ebeler burda gece beslenmesini önermiyor ama dişler çıktıktan sonra. Ortalama 1 yaş sonrası artık tamamen gece su ile devam etmeli diyorlar// Hem süt alışkanlığı uykusundan etmesin diye hem de diş için..
Yenidoğan da olsa, uykusundan uyandırılıp emzirilmeye karşılar. Çünkü uyku da gerekli bişi.. ama bunun limiti de 3 saat. 3 saat sonra bez değişin uyansın ya da uykusu hafiflesin emsin diyorlar..
İngilterede böyle..

3.gunden beri takıyorum sez.li göbüşüme.
Günde kaç saat takıyosun bebişim.. Ben takılıyken öksürünce canım acıyo söküyom 5-6 saate

Haklısın kuzum galiba vericem saatlerce memede uyumasını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…