2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Fön makinası sesi açıp omzumda yatıyorum yada ayağımda sallıyorum zorla emzik tutturuyorum canım sakinleşene kadar Bi çözümü yok Malesef deli saati geçene kadar böyle devam

Öfff gazlılar kervanına mi katıldınız.Napalim bebeler iyi olsun yeter ki.Bende aynen fön sesiyle sakinleştirmeye çalışıyorum.Kucagimizda gezdiriyoruz kocayla 3. ayda geçecek inşallah.Ilk oğlum 3 aydan sonra düzelmeye başladı.

Gazı atıyo sonra daha çok ağlıyo gaz mı atak mı çözemedim henüz ama çıkardıktan sonra rahatlamıyo canım

Aynen valla dis mi var sanki dedigin gibiama beni bir garipsedi bir garipsedi nasil

Korseciler, bana Dr ertesi gün tak demesine rağmen salakligimdan takmadim 5.gunden beri kullanıyorum ilk günden etki etti ama karnım şu an TLC deki ağır yasamlardakilere benzedi, deri fazlalığı var resmen. Tecrübeli anneler bu 40gune kadar toplar mi

Gazı atıyo sonra daha çok ağlıyo gaz mı atak mı çözemedim henüz ama çıkardıktan sonra rahatlamıyo canım

Oğlumu görsen patır patır alttan üstten çıkarıyor ama karnı tın tın şiş ve sert bitmiyor içerideki gaz.Dr da gaz çıkarsa bile rahatlayamaz bi o kadar da icerde vardır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…