2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gülümseyerek okuyorum yazılanları. Uzun bir süre kontrollerde Doğumu bekleyenlerken şimdi gazı tuzu göbek bağı konuları geçiyor. Herkes her saniye sanki yeni birşeyler keşfediyor gibi bu durum ise bana çok zevk veriyor. Ama neye gıcık oluyorum biliyor musunuz kayınvalidelerin herşeyi emin bir şekilde bebeklerin üzerinde uygulamasına tecrübelerinden faydalanmak tamam ama sanki ben eksiğim gibi davranmasına

Bana da doktor çok kilo almış.Çok emzirmissin gaz da çok sık beslediğin için fazla oluyor.Üst üste birikip sıkışıyor gazlar.2 saate bir emzirirsen bebeğin midesi bagirsakları rahatlar dedi.Benimde gözlemlerim doktorun dediğiyle örtüşüyor.Bir saate bir emdiğinde gazdan çatlıyor.2-3 saat düzenine uyunca nispeten daha rahat oluyor.Uykusu da güzel oluyor.Bugun mesela her istediğinde emzirdim bu saate kadar sürekli ağladı ıkındı durdu.

Bazı doktorlar 1 yaş altına bitkisel hiçbir seyi önermiyor hele rezeneyi beyine etkisinden dolayı 4 yıl önermiyor
Bende burda duyup görünce şaşırdım ama verilmesinde sakınca görmüyorlar burdaki doktorlar.
Bende vermem sanırım.

Aynen ben de burnuna değdirip açmasını beklerdim ilk oğlumda. Kocaman açardı. Bu beyefendi açarmış gibi yapıo sonra pipet modu aktiveytıd.. Hüğppp die içine çek beni dırınırım...

Maşallah ne güzel hemen göbeği düşmüş darısı başımıza bizim bebisin göbeği kızarmış biraz kaynanam kokladı kokuyor dedi bi krem sürdü çok korkuyorum bisey olacak diye
O neymiş öyle Bir şey sürmeyin bence, zararı olmasa bile ne gerek var. Allah korusun. Kuru tutun kafi..
bizde kuşak sararlar mesela göbeği düz olsun dışarda olmasın die. Pamuklu kumaş die ona karşı çıkmam takılıyolar öyle kuşak muşak. Ama krem. No no no..

Dezenfekte spreyi getirmiş sıkacaktı ona izin vermedim de kremi sürdü inşallah bisey olmaz .

Benim kv bu sefer hastanede annemi yanımda istedim diye doğru dürüst gelmedi eve.Hastaneden geldiğimden beri her işimi kendim yapıyorum bebeğime kendim bakiyorum.Simdi hiç gelmiyor kadın aynı binadayiz birde.Bu durumdan şikayetçi miyim tabiki hayiiiiirrr.Çunku kendisi oldukça panik ve olumsuz yaklaşır herşeye.Hep bi sorun arar iyi olan hiçbirseyi görmez.Asla takdir etmeyi bilmez.Ilk doğumda onun yüzünden depresyon geçirdim.Sutum geldigi halde ogluma mama verdi.Sekerli su recel ne bulursa tikistirdi cocugun agzina.Emzigi agzina sokup verdi cocuga.Hayattan soguttu beni.Bunda çok şükür rahatım.Bebegimle başbasa çok mutluyum.Tecrube de var tabi

Devlette yapılmıyor mu acaba ya alırım randevu saati giderim kaldı cepte 500:)))
Yapılıyor canım ya hem kulak hem kalça yaptırdık Biz ama kalça için olması gereken 1buçuk aylık olması gerek dedi, baktı şimdilik notla dedi , 3aylık olunca tekrar bakacagim dedi tamam dedik. Göz e de randevu alıp gideceğiz, ben dogumuda devlette yaptım. Mersin şehir hastanesi her konuda cillop gibi ohh

Bende Çiğli devlet hastanesinden memnunum valla yeni açıldı sayılır hem doktorlar hem aletler güzel olmazsa öle yapayım bende anam benim koca tutturuyor özeli ya 500 TL ye dediği gibi kaç paket bez alırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…