• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Yaa ne tatlısın içim açıldı okuyunca ♥️♥️♥️😘

Gaz gecesi alarmı :kızgın::duduk:
Bütün gün uyumadı nerdeyse hala ayakta sürekli emmek istiyo yıktı ortalığı yırtık kızım 😑😑

Ağlama krizleri bizde de var şuan siz nasıl susturuyorsunuz ayakta gezdirmekten sırtım boynum iptal doktora goturmeyi dusunuyorum artik bu sekilde ben yorgunluktan bir yerde bayilip kalacagim

İyi geceler bebeyimler. Bizde 3 günlüğüne kv ye gittik trenle. Aynı şehirde değiliz. Mutlu olsunlar diye gittim beni mutsuz edip gonderdiler 😂 merhametten doğan maraz bir kere bile mi şaşmaz hedefinden 😂 olanda hayır vardır dedim teselli ettim kendimi ama kocanın tüm yalvarmlarina rağmen anneme geldim kalmaya. 😂 Ben uzgundum ama onlara yorgunum dedim diyo ya küçük prens. Bende öyle dedim bizimkilere. Akşam eşim kocaman çikolatayla gelip hadi gidelim evimize lütfen ben ne yaptım ki napicam siz olmadan evde deyince biraz buruldum ama kalmak istiyorum bı kaç gün dedim. Tabi öte taraftan sonradan oluşan pismanlikla hiç susmayan telefonlar geliyor ama acamayacak kadar kırgın hissediyorum. Tabi ki yine piremses tacım dusmesin diye hanimefendiligimi bozmadan yüzüm düştü ama yalnızca size çok kırgınım diyerek geldim. Onların içi yangın yeri şu an. Sena bı daha gelir mi acaba korkusu yaşıyorlar :) anlamadığım şey şu onlardan belki 30 yaş küçüğüm. Ben nerde ne söylenir az buçuk biliyorken bunca yıl öğrenememiş olmaları ve kendilerini hep özür diler pozisyon da bulmaları ??

İyi geceler bebeyimler. Bizde 3 günlüğüne kv ye gittik trenle. Aynı şehirde değiliz. Mutlu olsunlar diye gittim beni mutsuz edip gonderdiler 😂 merhametten doğan maraz bir kere bile mi şaşmaz hedefinden 😂 olanda hayır vardır dedim teselli ettim kendimi ama kocanın tüm yalvarmlarina rağmen anneme geldim kalmaya. 😂 Ben uzgundum ama onlara yorgunum dedim diyo ya küçük prens. Bende öyle dedim bizimkilere. Akşam eşim kocaman çikolatayla gelip hadi gidelim evimize lütfen ben ne yaptım ki napicam siz olmadan evde deyince biraz buruldum ama kalmak istiyorum bı kaç gün dedim. Tabi öte taraftan sonradan oluşan pismanlikla hiç susmayan telefonlar geliyor ama acamayacak kadar kırgın hissediyorum. Tabi ki yine piremses tacım dusmesin diye hanimefendiligimi bozmadan yüzüm düştü ama yalnızca size çok kırgınım diyerek geldim. Onların içi yangın yeri şu an. Sena bı daha gelir mi acaba korkusu yaşıyorlar :) anlamadığım şey şu onlardan belki 30 yaş küçüğüm. Ben nerde ne söylenir az buçuk biliyorken bunca yıl öğrenememiş olmaları ve kendilerini hep özür diler pozisyon da bulmaları ??
Ayy nası merak ettim kız ne dediler naaptılar
Sen iyi yapmışsın
Uzamak öyle ortamdan en mantıklı hareket

Ayy nası merak ettim kız ne dediler naaptılar
Sen iyi yapmışsın
Uzamak öyle ortamdan en mantıklı hareket
Eşim oğlum için alışveriş yapmaya gittiğinde eşten dosttan örnek vererek kiyafetlerimle ilgili birşeyler söylediler :)) duyanda çok açık giyiniyorum falan sanır. Ama eltilerimin kocalarını kiskandigina varacak imalarla konuyu oraya getirdiler. Bende bunu evden çıkana kadar eşime söylemedim . Trende soyledim ama eşim çıldırdı tabi ki.. Aradı annesini babama soyle karımı begenmiyorsa bı daha gelmeyiz getirmem olur biter dedi. Oldu mu sana bizim heves heves gormeye gitmemiz bir hüzün yumağı 😂 elbette aşırı kırıldım. Aşırı ama. Nasıl olur ne yaparım bilemiyorum. Dengem şaştı. Sakince düşününce bu lafın eltilerden çıkmayacağını idrak ettim. Başka birilerinden biseyler var ama anlarız bakalım. Ya da anlamayiz ben bu meseleyi bu ayıbı böylece bırakırım ♥️

Eşim oğlum için alışveriş yapmaya gittiğinde eşten dosttan örnek vererek kiyafetlerimle ilgili birşeyler söylediler :)) duyanda çok açık giyiniyorum falan sanır. Ama eltilerimin kocalarını kiskandigina varacak imalarla konuyu oraya getirdiler. Bende bunu evden çıkana kadar eşime söylemedim . Trende soyledim ama eşim çıldırdı tabi ki.. Aradı annesini babama soyle karımı begenmiyorsa bı daha gelmeyiz getirmem olur biter dedi. Oldu mu sana bizim heves heves gormeye gitmemiz bir hüzün yumağı 😂 elbette aşırı kırıldım. Aşırı ama. Nasıl olur ne yaparım bilemiyorum. Dengem şaştı. Sakince düşününce bu lafın eltilerden çıkmayacağını idrak ettim. Başka birilerinden biseyler var ama anlarız bakalım. Ya da anlamayiz ben bu meseleyi bu ayıbı böylece bırakırım ♥
Birebir aynı konudan aynı şeyi yaşadım
Çok aşırı onur kırıcı bişey resmen teşhirci muamelesi gördüm gibi gelmişti
Kıskanma falan olmadı tabi de
Bana o ithamlarda bulunanlar gelip özür dilediler
Benimde eşin yanımdaydı ben bişey demiyorum size laf düşmez diye
Neyse alıştılar şimdi tarzıma geldiler özür dilediler şimdi kendi kızları büyüdü o lafları edenlerin giyimlerini gördükçe gülesim geliyo :))
Allah büyük

Emiştik biz bidahaki seansa kadar uykuş inş 😘

Benim 5 oldu.duseli kanamali.kabuk bagliyor. Insallah bir.sey yoktur ya uzuluyorum
Yoktur canım korkma
Benim 5 oldu.duseli kanamali.kabuk bagliyor. Insallah bir.sey yoktur ya uzuluyorum
Korkma canım tam kurumadan düşmüş demek ki. Çok oluyor bu durum basit bir şey. Sen sadece mikrop kapmamasına dikkat et yeter

Eşim oğlum için alışveriş yapmaya gittiğinde eşten dosttan örnek vererek kiyafetlerimle ilgili birşeyler söylediler :)) duyanda çok açık giyiniyorum falan sanır. Ama eltilerimin kocalarını kiskandigina varacak imalarla konuyu oraya getirdiler. Bende bunu evden çıkana kadar eşime söylemedim . Trende soyledim ama eşim çıldırdı tabi ki.. Aradı annesini babama soyle karımı begenmiyorsa bı daha gelmeyiz getirmem olur biter dedi. Oldu mu sana bizim heves heves gormeye gitmemiz bir hüzün yumağı 😂 elbette aşırı kırıldım. Aşırı ama. Nasıl olur ne yaparım bilemiyorum. Dengem şaştı. Sakince düşününce bu lafın eltilerden çıkmayacağını idrak ettim. Başka birilerinden biseyler var ama anlarız bakalım. Ya da anlamayiz ben bu meseleyi bu ayıbı böylece bırakırım ♥
E yuh artık

Başak gitmeeğğ
Belki baz istasyonu gelmiştir yaylaya ya sen gene dene
Kız hatırlarmısınız bilmem eskiden 4G ler falan yokken E diye çekerdi Internet, heh bizim yaylada öyle çekiyor. 1 sayfa 10 dk falan açılıyor 😂 çeken yer bulduğum an sizinleyim balim ❤❤

Ben bu saçmalıkla uğraşacağıma dedim sağlik sigortası yaptirdim 16 günlukken en azindan kafam rahat eder
Aynen bende yaptırdım. 1500 falan ödedik ama tam kapsamlı. Çocuğun hiçbir şeyine para ödemeyeceğiz ve tüm hastaneler var içinde. Biraz ben de ozelciyim. Tek muayene 300 tl.. her türlü çıkarır o parayı.

Back