Meylencim geçer inş. meraklanma tabii beklemek zor. Niye 10 Ağustos? Bir aylık olsun diye mi?Analık işte ya ben takarım kafaya valla kuzum ayın 10u gelsin Bi an önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meylencim geçer inş. meraklanma tabii beklemek zor. Niye 10 Ağustos? Bir aylık olsun diye mi?Analık işte ya ben takarım kafaya valla kuzum ayın 10u gelsin Bi an önce
Yayla vedasimi basakcim cidden hangi ara hamileydim o zaman geçmiyor gibi gelen zaman ne kadar cabuk gecmis o zaman asermedim lohusalikta resmen tatli atistirmalik aseriyorum ben yaIlk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Canim senin bebeginin.gobegi kanamisti degil mi yanlis.hatirlamiyorsam nasil duzeldi mi. Benimkinin halen kaniyor bakiyorum kabuk baglamis. Doktora sordum yarin getir bakalim dedi.Canım emzirmeden sonra neden tekrar sagol ıs sut verıyorsun. Biberonla mı verıyorsun
Gecmis olsun canim bebegin yanina gelsin tüm acilar geride kalir bi an once gelir inşallahKızlar gece 2 de Doğum oldu zor bi doğumdu gündüz 12 den beri burdayım 5 cm de epidıral de aldım ama açılma ve ilerleme aşırı yavaş oldu vakumla aldı cok kilolu doğdu ben cok yıprandım bebeğim yanımda yok sabah görecem. Bi akciğer sıkıntısından şüphelendi inş yoktur cok dua edin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Yok canim uyaniksa emiyorsa ver saati bekleme. Saati su sekilde hani yenidoganlar cok.uyuyorlar ya 2 saati doldurdu ise uyandirip emzirmek lazim. En.fazla 3 saati bekliyorum cok derin uyuyorsa.Bu arada kizlar emzirme saatinden bahsedilmiş bizim doktor bebek nezamana isterse emzir kısma sadece 3 saati gecmesin uyursa uyandır dedi bende kizim ne zaman durmasa yada uyanıksa meme veriyorum tutarsa tutuyo tutmazsa emmiyo illa 2 saat yada 1.5 saat bekleyip emzirmek mi gerekiyor ki yanlis mi yapiyorim ben acaba
Canim senin bebeginin.gobegi kanamisti degil mi yanlis.hatirlamiyorsam nasil duzeldi mi. Benimkinin halen kaniyor bakiyorum kabuk baglamis. Doktora sordum yarin getir bakalim dedi.
Benimkinin sadece göbeği düştüğü günün ertesi günü kanadı canım. Doktor eger devamlı kanarsa k vitamini yapılması gerek dedi ama kanamadı sukur.Kızımında öyle olmustu onunkini Gümüş kalemle yakmıslardı.Canim senin bebeginin.gobegi kanamisti degil mi yanlis.hatirlamiyorsam nasil duzeldi mi. Benimkinin halen kaniyor bakiyorum kabuk baglamis. Doktora sordum yarin getir bakalim dedi.
Anladım canım ben hala cesaret edemiyorum biberona. Emzik veriyormusunHepsini cekemiyor çabuk yoruluyor ilk zamanlar kaşık ve bardakla verdim ama sütün yarısı dökülüyordu biberon denedim meme reddi olmayınca biberonla veriyorum. Ama mutlaka ilk memeyi emiyor
Benim 5 oldu.duseli kanamali.kabuk bagliyor. Insallah bir.sey yoktur ya uzuluyorumBenimkinin sadece göbeği düştüğü günün ertesi günü kanadı canım. Doktor eger devamlı kanarsa k vitamini yapılması gerek dedi ama kanamadı sukur.Kızımında öyle olmustu onunkini Gümüş kalemle yakmıslardı.
Elhamdülillah..Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Biz 14 gunluguz persembe dustu gobegi insallah gecer ya tedirgin oldum yarin goturecegim doktoraBizde de gobek kanadı hatta doktor k vitamini iğnesi yaptırdı gobek kanaması iyi birsey değilmiş guya pıhtılaşmadan kaynakli oluyormuş doktor banada kanarsa gel tahlil yapalim dedi ama annem bırakmadı kardeşlerimde yaşamış ve bosuna sıkıntı yaoma gecer dedi bende götürmedim günlük bakımını yaptim biz 22 günlük olduk birkac gundur olmuyo cok şükür
Gerek olmadi ama durmazsa veririmAnladım canım ben hala cesaret edemiyorum biberona. Emzik veriyormusun
Biz 14 gunluguz persembe dustu gobegi insallah gecer ya tedirgin oldum yarin goturecegim doktora
Ben de senin gibi yapıyorum. Ne zaman isterse meme.. max 3-4 saat beklerim uyandırmamak için ama genelde uyanıyo kendi..Bu arada kizlar emzirme saatinden bahsedilmiş bizim doktor bebek nezamana isterse emzir kısma sadece 3 saati gecmesin uyursa uyandır dedi bende kizim ne zaman durmasa yada uyanıksa meme veriyorum tutarsa tutuyo tutmazsa emmiyo illa 2 saat yada 1.5 saat bekleyip emzirmek mi gerekiyor ki yanlis mi yapiyorim ben acaba
Bence bi sakıncası yoktur. İçiyosa ne mutlu..Kızlar ben gunde 1 kez sutumu sagıyorum kızıma içiriyorum. Küçük daha o da 21 aylık. Belki bilenler vardır dinen sakıncası var mı diye. Bence olmaması lazım sonucta tandem emzirme yalan onca anne var ama yine de kusku düştü içime. Diyanete sorduk cevap gelmedi bilemedim
Ya benimkide dediğin gibi ani seslere çok tepki veriyo müzik açınca susuyo ama kulak kiri olabilir su olabilir dedi ki dün banyo yaptırmıştım belki ondandır dedi inşallah tertemiz çıksın sonuçlarımız canımCanm ben senden birgun sonra dogum yaptim bizde işitme testinden geçemedi hemde 3 kere yapıldı bende cok korkuyorum açıkçası bize 19 una bera testine araştırma hastanesine sevk ettiler biraz içim rahat çünkü kulağından bazen akıntı cikiyor birde ilk zamanlar seslere pek tepkisi yoktu ama bir haftadan fazladır seslere tepkisi var bir şeye dalmışken müzik açınca hemen hareket ediyor yada uyurken kaşığı tabağa çarptığında sıçrıyor herhalde hic duymasa boyle tepkiler vermezdi die düşünüyorum
1 ayını geçsin biraz büyüsün o kiri aksın yenidoğan bebeklerde çok karşılaşıyoruz dediMeylencim geçer inş. meraklanma tabii beklemek zor. Niye 10 Ağustos? Bir aylık olsun diye mi?
.Kizlar nolursunuz bana acil bi yardimci olun okadar ihtiyacil varki oglum cuma günü dogdu dogumda ve sonrasinda cok sükür hersey yolundaydi bugün eve gidicekdik ama cocuk doktorumuz göbek baginin üstündeki kizariklikdan dolayi kaninda iltihap var dedi simdi daha genis capli bi hastaneye geldik kan sonuclarina göre antibiotik tedavisi görcek böyle bisi basina gelen varsa nolur yazsin kafayi yicem göbek bagi daha düsmedi ve üstünde kizariklik vardi