• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gülümseyerek okuyorum yazılanları. Uzun bir süre kontrollerde Doğumu bekleyenlerken şimdi gazı tuzu göbek bağı konuları geçiyor. Herkes her saniye sanki yeni birşeyler keşfediyor gibi 🥰 bu durum ise bana çok zevk veriyor. Ama neye gıcık oluyorum biliyor musunuz kayınvalidelerin herşeyi emin bir şekilde bebeklerin üzerinde uygulamasına 😣 tecrübelerinden faydalanmak tamam ama sanki ben eksiğim gibi davranmasına 😡🤬🤬🤬

Bende bugğn ağlama noktasına geldim. Hersey 40çıkarmadan sonra arttı. Uykusu 15-20dk kafayı yiyeceğim.

Ben iyice alması için bekliyorum ama bi süre sonra yine pipetle çeker gibi içmeye başlıyo daha şimdiden kendi bildiklerini okuyorlar.

Bende doğumdan sonra dümdüzdü gebelik şekeri nedeniyle yiyemediğim ne varsa doğum sonu yedim göbek sonradan oluştu

Ahh aynısı bende o memeye aç hayvan gibi saldırıyor halbuki 30dk önce emzirmiş oluyorum o hırsla hava yutuyor

Bana doktor gaz olsada her istediğinde ver gerekirse prebiyotikli damla kullanırsın dedi. 2 saat beklemek mi gerek acaba

Bana da doktor çok kilo almış.Çok emzirmissin gaz da çok sık beslediğin için fazla oluyor.Üst üste birikip sıkışıyor gazlar.2 saate bir emzirirsen bebeğin midesi bagirsakları rahatlar dedi.Benimde gözlemlerim doktorun dediğiyle örtüşüyor.Bir saate bir emdiğinde gazdan çatlıyor.2-3 saat düzenine uyunca nispeten daha rahat oluyor.Uykusu da güzel oluyor.Bugun mesela her istediğinde emzirdim bu saate kadar sürekli ağladı ıkındı durdu.

Bende bugğn ağlama noktasına geldim. Hersey 40çıkarmadan sonra arttı. Uykusu 15-20dk kafayı yiyeceğim.

Ben iyice alması için bekliyorum ama bi süre sonra yine pipetle çeker gibi içmeye başlıyo daha şimdiden kendi bildiklerini okuyorlar.

Bende doğumdan sonra dümdüzdü gebelik şekeri nedeniyle yiyemediğim ne varsa doğum sonu yedim göbek sonradan oluştu

Ahh aynısı bende o memeye aç hayvan gibi saldırıyor halbuki 30dk önce emzirmiş oluyorum o hırsla hava yutuyor

Bana doktor gaz olsada her istediğinde ver gerekirse prebiyotikli damla kullanırsın dedi. 2 saat beklemek mi gerek acaba
Aynen ben de burnuna değdirip açmasını beklerdim ilk oğlumda. Kocaman açardı. Bu beyefendi açarmış gibi yapıo sonra pipet modu aktiveytıd.. Hüğppp die içine çek beni dırınırım...

Maşallah ne güzel hemen göbeği düşmüş darısı başımıza bizim bebisin göbeği kızarmış biraz kaynanam kokladı kokuyor dedi bi krem sürdü çok korkuyorum bisey olacak diye :KK43:
O neymiş öyle 😳 Bir şey sürmeyin bence, zararı olmasa bile ne gerek var. Allah korusun. Kuru tutun kafi..
bizde kuşak sararlar mesela göbeği düz olsun dışarda olmasın die. Pamuklu kumaş die ona karşı çıkmam takılıyolar öyle kuşak muşak. Ama krem. No no no..

Aynen ben de burnuna değdirip açmasını beklerdim ilk oğlumda. Kocaman açardı. Bu beyefendi açarmış gibi yapıo sonra pipet modu aktiveytıd.. Hüğppp die içine çek beni dırınırım...

O neymiş öyle 😳 Bir şey sürmeyin bence, zararı olmasa bile ne gerek var. Allah korusun. Kuru tutun kafi..
bizde kuşak sararlar mesela göbeği düz olsun dışarda olmasın die. Pamuklu kumaş die ona karşı çıkmam takılıyolar öyle kuşak muşak. Ama krem. No no no..
Dezenfekte spreyi getirmiş sıkacaktı ona izin vermedim de kremi sürdü inşallah bisey olmaz .:(

Gülümseyerek okuyorum yazılanları. Uzun bir süre kontrollerde Doğumu bekleyenlerken şimdi gazı tuzu göbek bağı konuları geçiyor. Herkes her saniye sanki yeni birşeyler keşfediyor gibi 🥰 bu durum ise bana çok zevk veriyor. Ama neye gıcık oluyorum biliyor musunuz kayınvalidelerin herşeyi emin bir şekilde bebeklerin üzerinde uygulamasına 😣 tecrübelerinden faydalanmak tamam ama sanki ben eksiğim gibi davranmasına 😡🤬🤬🤬

Benim kv bu sefer hastanede annemi yanımda istedim diye doğru dürüst gelmedi eve.Hastaneden geldiğimden beri her işimi kendim yapıyorum bebeğime kendim bakiyorum.Simdi hiç gelmiyor kadın aynı binadayiz birde.Bu durumdan şikayetçi miyim tabiki hayiiiiirrr.Çunku kendisi oldukça panik ve olumsuz yaklaşır herşeye.Hep bi sorun arar iyi olan hiçbirseyi görmez.Asla takdir etmeyi bilmez.Ilk doğumda onun yüzünden depresyon geçirdim.Sutum geldigi halde ogluma mama verdi.Sekerli su recel ne bulursa tikistirdi cocugun agzina.Emzigi agzina sokup verdi cocuga.Hayattan soguttu beni.Bunda çok şükür rahatım.Bebegimle başbasa çok mutluyum.Tecrube de var tabi 😊

Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻

Devlette yapılmıyor mu acaba ya alırım randevu saati giderim kaldı cepte 500:)))
Yapılıyor canım ya hem kulak hem kalça yaptırdık Biz ama kalça için olması gereken 1buçuk aylık olması gerek dedi, baktı şimdilik notla dedi , 3aylık olunca tekrar bakacagim dedi tamam dedik. Göz e de randevu alıp gideceğiz, ben dogumuda devlette yaptım. Mersin şehir hastanesi her konuda cillop gibi ohh 🌸

Yapılıyor canım ya hem kulak hem kalça yaptırdık Biz ama kalça için olması gereken 1buçuk aylık olması gerek dedi, baktı şimdilik notla dedi , 3aylık olunca tekrar bakacagim dedi tamam dedik. Göz e de randevu alıp gideceğiz, ben dogumuda devlette yaptım. Mersin şehir hastanesi her konuda cillop gibi ohh 🌸
Bende Çiğli devlet hastanesinden memnunum valla yeni açıldı sayılır hem doktorlar hem aletler güzel olmazsa öle yapayım bende anam benim koca tutturuyor özeli ya 500 TL ye dediği gibi kaç paket bez alırım ya

Back