- 3 Aralık 2018
- 1.540
- 2.995
- 48
Şeker demiş bu adam canım15.gunden itibaren sabah ve aksam bir çay kaşığı veriyorum.Iyice süzülmüş olmasına içinde tortu bulunmamasına dikkat ediyorum.
Şekere gerek yok bence ya
Dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker demiş bu adam canım15.gunden itibaren sabah ve aksam bir çay kaşığı veriyorum.Iyice süzülmüş olmasına içinde tortu bulunmamasına dikkat ediyorum.
Aynen canım cuma gidiyorum 1 ay kadar yokum. Buralar dutluga dönmesin sakınYayla vedasimi basakcim ☺ cidden hangi ara hamileydim o zaman geçmiyor gibi gelen zaman ne kadar cabuk gecmis o zaman asermedim lohusalikta resmen tatli atistirmalik aseriyorum ben ya
Yok canım. Sadece doktor bacağını dizinden hafifçe bastir diyor dik durması lazım bacakların. Kaçmaya jel sürüp ultrasonla bakıyor o kadarnasıl yapılıyo canım
bebeğin ağladı mı
can acıtan bişey mi
Devlete gitmeyi planlıyorum ben de.Biz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibi
Birinci ayda istedi doktor bizden. Ama ikinci ayda isteyen doktorlar da varmışKaçıncı ayda kalça usg
Rezeneyi de kimyonu da kendim içiyorum şimdilik.Kızlar kimyon çayını bebeğe verin diyo saraçoğlu
Yenidoğana zararlı değilmidir ya
Sadece kendiniz mi içiyonuz siz
Bende bugğn ağlama noktasına geldim. Hersey 40çıkarmadan sonra arttı. Uykusu 15-20dk kafayı yiyeceğim.
Ben iyice alması için bekliyorum ama bi süre sonra yine pipetle çeker gibi içmeye başlıyo daha şimdiden kendi bildiklerini okuyorlar.
Bende doğumdan sonra dümdüzdü gebelik şekeri nedeniyle yiyemediğim ne varsa doğum sonu yedim göbek sonradan oluştu
Ahh aynısı bende o memeye aç hayvan gibi saldırıyor halbuki 30dk önce emzirmiş oluyorum o hırsla hava yutuyor
Bana doktor gaz olsada her istediğinde ver gerekirse prebiyotikli damla kullanırsın dedi. 2 saat beklemek mi gerek acaba
Benim hastaneye değilde yakındaki hastaneye sordum 90 dedi çocuk doktoruna orda devam edicem sanırımAy bende cektirmedim daha merak ediyorum 40 ondan sonra bakalım dedi doktor ama..bunlara kaç TL dökülcez acaba onuda merak ediyorum
Bende burda duyup görünce şaşırdım ama verilmesinde sakınca görmüyorlar burdaki doktorlar.Bazı doktorlar 1 yaş altına bitkisel hiçbir seyi önermiyor hele rezeneyi beyine etkisinden dolayı 4 yıl önermiyor
Bende öyle dedim de kaynanamda bi tane ececzacini hazırladığı sarı merhem vardı onu sürdü umarım bisey olmaz .Canım bişey sürmemek sadece kuru tutmak gerekiyor.
Aynen ben de burnuna değdirip açmasını beklerdim ilk oğlumda. Kocaman açardı. Bu beyefendi açarmış gibi yapıo sonra pipet modu aktiveytıd.. Hüğppp die içine çek beni dırınırım...Bende bugğn ağlama noktasına geldim. Hersey 40çıkarmadan sonra arttı. Uykusu 15-20dk kafayı yiyeceğim.
Ben iyice alması için bekliyorum ama bi süre sonra yine pipetle çeker gibi içmeye başlıyo daha şimdiden kendi bildiklerini okuyorlar.
Bende doğumdan sonra dümdüzdü gebelik şekeri nedeniyle yiyemediğim ne varsa doğum sonu yedim göbek sonradan oluştu
Ahh aynısı bende o memeye aç hayvan gibi saldırıyor halbuki 30dk önce emzirmiş oluyorum o hırsla hava yutuyor
Bana doktor gaz olsada her istediğinde ver gerekirse prebiyotikli damla kullanırsın dedi. 2 saat beklemek mi gerek acaba
O neymiş öyle Bir şey sürmeyin bence, zararı olmasa bile ne gerek var. Allah korusun. Kuru tutun kafi..Maşallah ne güzel hemen göbeği düşmüş darısı başımıza bizim bebisin göbeği kızarmış biraz kaynanam kokladı kokuyor dedi bi krem sürdü çok korkuyorum bisey olacak diye
Dezenfekte spreyi getirmiş sıkacaktı ona izin vermedim de kremi sürdü inşallah bisey olmaz .Aynen ben de burnuna değdirip açmasını beklerdim ilk oğlumda. Kocaman açardı. Bu beyefendi açarmış gibi yapıo sonra pipet modu aktiveytıd.. Hüğppp die içine çek beni dırınırım...
O neymiş öyle Bir şey sürmeyin bence, zararı olmasa bile ne gerek var. Allah korusun. Kuru tutun kafi..
bizde kuşak sararlar mesela göbeği düz olsun dışarda olmasın die. Pamuklu kumaş die ona karşı çıkmam takılıyolar öyle kuşak muşak. Ama krem. No no no..
Gülümseyerek okuyorum yazılanları. Uzun bir süre kontrollerde Doğumu bekleyenlerken şimdi gazı tuzu göbek bağı konuları geçiyor. Herkes her saniye sanki yeni birşeyler keşfediyor gibi bu durum ise bana çok zevk veriyor. Ama neye gıcık oluyorum biliyor musunuz kayınvalidelerin herşeyi emin bir şekilde bebeklerin üzerinde uygulamasına tecrübelerinden faydalanmak tamam ama sanki ben eksiğim gibi davranmasına
Ilk gruba üye oldugumda keselerden, kalp atışından falan bahsediyorduk. Herkes riskli dönemdeyiz adı altında kusmalardan, aş ermelerden sonrasında alışveriş çılgınlığı adı altında delirmeceler ❤❤ zaman ne çabuk geçti.. herkesin ayrı bir doğum hikayesi oldu ve beni en ama en mutlu eden bebeğine kavuşamayan olmadı hiç ❤ Bebeğinde problem olan, down sendromlu olan, aldırmak zorunda kalan hiiccc olmadı ❤❤ Hepimiz bol bol şükredelim ❤❤❤ Uykusuzluk, kaka, gaz bunlar tırı vırı.. Kızıma her baktığımda burnumun direği sızlıyor. Sizin de öyle olduğunuza eminim. Bence çok güzel bir enerji var burada. En iyi birbirimizi anlıyoruz ❤❤ Bebeklerinizi öpüyorum, size sarılıyorum ❤❤❤❤❤
Yapılıyor canım ya hem kulak hem kalça yaptırdık Biz ama kalça için olması gereken 1buçuk aylık olması gerek dedi, baktı şimdilik notla dedi , 3aylık olunca tekrar bakacagim dedi tamam dedik. Göz e de randevu alıp gideceğiz, ben dogumuda devlette yaptım. Mersin şehir hastanesi her konuda cillop gibi ohhDevlette yapılmıyor mu acaba ya alırım randevu saati giderim kaldı cepte 500:)))
Başak gitmeeğğAynen canım cuma gidiyorum 1 ay kadar yokum. Buralar dutluga dönmesin sakın
Bende Çiğli devlet hastanesinden memnunum valla yeni açıldı sayılır hem doktorlar hem aletler güzel olmazsa öle yapayım bende anam benim koca tutturuyor özeli ya 500 TL ye dediği gibi kaç paket bez alırım yaYapılıyor canım ya hem kulak hem kalça yaptırdık Biz ama kalça için olması gereken 1buçuk aylık olması gerek dedi, baktı şimdilik notla dedi , 3aylık olunca tekrar bakacagim dedi tamam dedik. Göz e de randevu alıp gideceğiz, ben dogumuda devlette yaptım. Mersin şehir hastanesi her konuda cillop gibi ohh