• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende Çiğli devlet hastanesinden memnunum valla yeni açıldı sayılır hem doktorlar hem aletler güzel olmazsa öle yapayım bende anam benim koca tutturuyor özeli ya 500 TL ye dediği gibi kaç paket bez alırım ya
Aynen ya tabiki kactane alırsın hemde 😅 özele nolmis ,boşver paralar cepte

Benim 5 oldu.duseli kanamali.kabuk bagliyor. Insallah bir.sey yoktur ya uzuluyorum
Korkmayın benim kızımın kac ay kanaması oldu hatırlamıyorum bıle k vıtamını yapıldı sonra doktor degıstırdım baska doktor orayı sildi bir kalemle cizdi o gunden sonra kanamadı .
Bende Çiğli devlet hastanesinden memnunum valla yeni açıldı sayılır hem doktorlar hem aletler güzel olmazsa öle yapayım bende anam benim koca tutturuyor özeli ya 500 TL ye dediği gibi kaç paket bez alırım ya
menemene yakınmısın ? Sada hastanesinde bizim doktorumuz fiyatlarda öyle uçuk degıl sıranı al gıt o kadar paralar dökmeye gerek yok Allah korusun acil bir durumu olur her yere gidersin ama normal kontrol kalca goz vs de hıc gerek yok bence

Selam kızlar. Bu çamaşır nasıl hergün yıkanır ya nasıl, bir de ütüsü var bunun :deli: :deli: :deli: :deli: 2 güne 1 de ev temizliyorum yoksa çok kötü görünüyor. E tabi gezmeden de geri kalmayınca zombiye dönüşüyorum. Kızlar bir soru sormuştum ancak gözünüzden kaçtı ya da hiç ağda yaptıran olmadı. Ameliyattan sonra ağda yaptıran oldu mu? Ne kadar sonra yaptırdınız? Bu arada benim kanamam kesildi bence boş yere ped harvıyprum bıgün 6.kanamasız geçen gün, leke bile yok. Göbeğim çok kaldı :duduk::duduk:
[/QUOTE

X x hnm benim test sonuçları çıktı tek bi test kalmış glikoz 6 fosfat. Şuantek sorun tsh görünüyor sanırım çrs kontrol kanı alınacak doktor hastaneye çağırdı. Şuan için anne sütüne bağlı sarılık gibi duruyor. Eskiden 3 gün anne sütü kesilirmiş sarılık azalınca 3 gün sonra yine başlanırmış. Çrş doktora gittiğimde soracağım

Dezenfekte spreyi getirmiş sıkacaktı ona izin vermedim de kremi sürdü inşallah bisey olmaz .:(

Hayır de şu kadına canm ya.Allah aşkına bişey olsa sorumluluğu üstlenmez de.Sürdürmeseydi ben ne bileyim der çıkar.Allah korusun yavrunu bi daha müdahale ettirme.

Korkmayın benim kızımın kac ay kanaması oldu hatırlamıyorum bıle k vıtamını yapıldı sonra doktor degıstırdım baska doktor orayı sildi bir kalemle cizdi o gunden sonra kanamadı .
menemene yakınmısın ? Sada hastanesinde bizim doktorumuz fiyatlarda öyle uçuk degıl sıranı al gıt o kadar paralar dökmeye gerek yok Allah korusun acil bir durumu olur her yere gidersin ama normal kontrol kalca goz vs de hıc gerek yok bence
tesekkur ederim.insallah kanamaz artik cabuk gecer bakalim

Uzak canım ya

😬😬 bende Doğum yaptığım gün annem kalsın istedim ama kv son dakikaya kadar gitmeye meraklı değildi hayır zaten tek kanepe var ne diye kendine de millete de eziyet ediyorsun 😑 üstüne her seferinde bu çocuk aç nidaları, o bitti bu sefer başka şeyler. Bazen susmasını çok istiyordum sürekli olumsuz hayat hikayesi zaten hiç bilmediğim bir süreçteyim moral yerine dert verdi 😯 bir de bu emzik olayı çok tartışmalı gittiğimiz doktor kesinlikle verme diyor ama evdeki büyükler de ver diyor kafayı yemek üzereyim
Benim kv bu sefer hastanede annemi yanımda istedim diye doğru dürüst gelmedi eve.Hastaneden geldiğimden beri her işimi kendim yapıyorum bebeğime kendim bakiyorum.Simdi hiç gelmiyor kadın aynı binadayiz birde.Bu durumdan şikayetçi miyim tabiki hayiiiiirrr.Çunku kendisi oldukça panik ve olumsuz yaklaşır herşeye.Hep bi sorun arar iyi olan hiçbirseyi görmez.Asla takdir etmeyi bilmez.Ilk doğumda onun yüzünden depresyon geçirdim.Sutum geldigi halde ogluma mama verdi.Sekerli su recel ne bulursa tikistirdi cocugun agzina.Emzigi agzina sokup verdi cocuga.Hayattan soguttu beni.Bunda çok şükür rahatım.Bebegimle başbasa çok mutluyum.Tecrube de var tabi 😊

Canim maden suyu sut artimina cok iyi geliyor. Ben her gun 1 bardak iciyorum. Bir de bebegin uyudu mu sen de gun icinde dinlen uyu cok iyi geliyor. Ha bir de incir cok iyi geliyor
Canım senin yine 10 cc çıkmış inan benim iki gün önce oda yoktu biberonun altında iki yudum çıkıyordu. Şimdi sağmadım daha hiç makinem yok ama sütüm geliyor artık gündüz de doyuyor ama gece doymuyor sürekli huzursuz ağlıyor yatamıyor. Ben gece tek veriyorum .Inşallah seninde artacaktır sütüm merak etme
Verdim gitti mamayı bakalım gecemiz nasıl geçecek?maden suyu içtim malt içeceği humana su zaten 4 litreden fazla gün içinde yemekler tatlılar. Bi gelsin de şu süt inşallah🙏

😬😬 bende Doğum yaptığım gün annem kalsın istedim ama kv son dakikaya kadar gitmeye meraklı değildi hayır zaten tek kanepe var ne diye kendine de millete de eziyet ediyorsun 😑 üstüne her seferinde bu çocuk aç nidaları, o bitti bu sefer başka şeyler. Bazen susmasını çok istiyordum sürekli olumsuz hayat hikayesi zaten hiç bilmediğim bir süreçteyim moral yerine dert verdi 😯 bir de bu emzik olayı çok tartışmalı gittiğimiz doktor kesinlikle verme diyor ama evdeki büyükler de ver diyor kafayı yemek üzereyim
Ayy amaan bi sussalar olmuyo işte. Ben verdim emziği de zaten aç olunca tutmuyo. Öbür türlü oyalıyo işte biraz

Ozaman bilgi ver bakım nereye yaptırdın kaça yaptırdın nasıl oluyor bu işler:)
Alianz tamamlayici saglik sigortasi yaptirdim 2600 tuttu 9 taksite bolduler hem beni hem kizimi yaptilar cocuk 5 yasina gelene kadar anne bebek birlikte yapiyorlarmis genel yaptirayim dedim aslinda ama cok pahali ona gucum yetmez tamamlayica 10 muayene hakkin oluyo kontroller muayene hakkindan goturmuyo sgk anlasmasi olan tum ozellere gidebiliyosun

Alianz tamamlayici saglik sigortasi yaptirdim 2600 tuttu 9 taksite bolduler hem beni hem kizimi yaptilar cocuk 5 yasina gelene kadar anne bebek birlikte yapiyorlarmis genel yaptirayim dedim aslinda ama cok pahali ona gucum yetmez tamamlayica 10 muayene hakkin oluyo kontroller muayene hakkindan goturmuyo sgk anlasmasi olan tum ozellere gidebiliyosun
Yani hem sen hem çocuk mu yararlanıyor yılda 10 muayne bu testler mestlerde dahil mi

Semizotu yapmaz sanırım da gazın olacağı varsa oluyor işte.

O gaz bizi bugün pert etti dün geceden beri ne uyuyor ne duruyor gaz damlasi masaji neler yaptim ama pek fayda etmedi en son aksam 9 gibi kakasini yapti biraz rahatladi ama yinede pek huzurlu degil kucagimda daliyor biraz birakiyorum ikinmaktan ellerden geri uyaniyor napcaz bilemez oldum memede cok kaliyor daha fazla gaz oluyor diye aksamdan beri sagip biberonla vermeyi deniyorum meme reddi olacak diyede korkuyorum 😯

Back