2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibi
İşitmeye 150 alıyolarsa kalçaya 200 normal.fırsatcılık canım başka birşey değil mecbur yaptırcagımızı bildikleri için bir 150 de göz olsa gitti 350-400:) e bide muayene etti 500:)

İlk 10 gün her istediğinde emzirdim.Gaz problemi ve çok fazla kilo alımı olduğu için 2-3 saatte bir emziriyorum.Gaz problemi olmasa her istediğinde emzirirdim.

Canım senin yine 10 cc çıkmış inan benim iki gün önce oda yoktu biberonun altında iki yudum çıkıyordu. Şimdi sağmadım daha hiç makinem yok ama sütüm geliyor artık gündüz de doyuyor ama gece doymuyor sürekli huzursuz ağlıyor yatamıyor. Ben gece tek veriyorum .Inşallah seninde artacaktır sütüm merak etme

Kızlar kimyon çayını bebeğe verin diyo saraçoğlu
Yenidoğana zararlı değilmidir ya

Sadece kendiniz mi içiyonuz siz

Bende bugğn ağlama noktasına geldim. Hersey 40çıkarmadan sonra arttı. Uykusu 15-20dk kafayı yiyeceğim.

Ben iyice alması için bekliyorum ama bi süre sonra yine pipetle çeker gibi içmeye başlıyo daha şimdiden kendi bildiklerini okuyorlar.

Bende doğumdan sonra dümdüzdü gebelik şekeri nedeniyle yiyemediğim ne varsa doğum sonu yedim göbek sonradan oluştu

Emerken ve normal nefes alırken bile sürekli hava yutuyor benim bebe.Gazdan kivraniyor sabah 8.20 den beri.Bunu önlemenin bir yolu var mı emerken hava yutmasını?Sizin bebelerde böyle mi?
Ahh aynısı bende o memeye aç hayvan gibi saldırıyor halbuki 30dk önce emzirmiş oluyorum o hırsla hava yutuyor

İlk 10 gün her istediğinde emzirdim.Gaz problemi ve çok fazla kilo alımı olduğu için 2-3 saatte bir emziriyorum.Gaz problemi olmasa her istediğinde emzirirdim.
Bana doktor gaz olsada her istediğinde ver gerekirse prebiyotikli damla kullanırsın dedi. 2 saat beklemek mi gerek acaba

Maşallah ne güzel hemen göbeği düşmüş darısı başımıza bizim bebisin göbeği kızarmış biraz kaynanam kokladı kokuyor dedi bi krem sürdü çok korkuyorum bisey olacak diye

Kızlar kimyon çayını bebeğe verin diyo saraçoğlu
Yenidoğana zararlı değilmidir ya

Sadece kendiniz mi içiyonuz siz

15.gunden itibaren sabah ve aksam bir çay kaşığı veriyorum.Iyice süzülmüş olmasına içinde tortu bulunmamasına dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…