Biz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibiAy bende cektirmedim daha merak ediyorum 40 ondan sonra bakalım dedi doktor ama..bunlara kaç TL dökülcez acaba onuda merak ediyorum
İşitmeye 150 alıyolarsa kalçaya 200 normal.fırsatcılık canım başka birşey değil mecbur yaptırcagımızı bildikleri için bir 150 de göz olsa gitti 350-400:) e bide muayene etti 500:)Biz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibi
Devlette yapılmıyor mu acaba ya alırım randevu saati giderim kaldı cepte 500:)))Biz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibi
nasıl yapılıyo canımBiz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibi
Grupta basina boyle bir.sey gelen duymadim canim.Varsa da belki ben duymadim. Telas yapma bak tedavi edecelermis Allah daha buyuk dert vermesin canim bir an once igilesir bebegin
Bu arada kizlar emzirme saatinden bahsedilmiş bizim doktor bebek nezamana isterse emzir kısma sadece 3 saati gecmesin uyursa uyandır dedi bende kizim ne zaman durmasa yada uyanıksa meme veriyorum tutarsa tutuyo tutmazsa emmiyo illa 2 saat yada 1.5 saat bekleyip emzirmek mi gerekiyor ki yanlis mi yapiyorim ben acaba
Devlette yapılmıyor mu acaba ya alırım randevu saati giderim kaldı cepte 500:)))
Canım senin yine 10 cc çıkmış inan benim iki gün önce oda yoktu biberonun altında iki yudum çıkıyordu. Şimdi sağmadım daha hiç makinem yok ama sütüm geliyor artık gündüz de doyuyor ama gece doymuyor sürekli huzursuz ağlıyor yatamıyor. Ben gece tek veriyorum .Inşallah seninde artacaktır sütüm merak etmeŞimdi sağdım. 10 cc anca çıktı2 buçuk saatlik sütüm arkadaş sağ 30 cc çıkıyosa mama verme dedi. Meylen başgan biraz daha direnicem gece bi denicem yaaa. Şimdi sürekli verirsem de midesi büyicek çünküüü ammenin de başımıza gelenler
Valla öyleDevlette yapılıyor tabiki.Ben randevu alıp devlete gideceğim.200 TL ye kaç paket bezini alırım çocuğumun.
Bende bugğn ağlama noktasına geldim. Hersey 40çıkarmadan sonra arttı. Uykusu 15-20dk kafayı yiyeceğim.Geçmiş olsun aynısı bizde de başladı haba sıcaklığından çoçuğun ateşi yükseldi düşürmek için soyduk çocuğu bu kez üşümüş olacak ki gaz olmaya başladı sürekli ağlıyor gece uyutup başımı yastığa koyduğum an yeniden başlıyor oturup bende ağlıyorum valla
Ben iyice alması için bekliyorum ama bi süre sonra yine pipetle çeker gibi içmeye başlıyo daha şimdiden kendi bildiklerini okuyorlar.Günaydın herkeslere️ ️ ️ ️ ️ ️
Canım gözünaydın @ankebut inşallah hemencik yanına da gelcek bebişin. Uyu dinlen düşünme, büyük kavuşmaya hazırlansın bedenin.. Doğumun uzun yorucu olmasına üzüldüm ama sonunda kavuşmak var yine de şükür..
@Kurumus-Maskara ’nın dedikleri bende yetiyo aslında ama bazen ağzı çok açıkken meme ucunu alsa da bi dudak hareketiyle pipet içer gibi yapıo dudaklarını.. o zaman da sıkıştırıyo meme ucunu.
Öyle olunca emme hareketi sırasında alt çene aşağı indiğinde çenesini parmağımla tutup iyice açılmasını sağlıyorum.
Anlatamamış olabilirim de, o ağzını azıcık açınca ben çenesini tutarak büyük açmasını sağlıyorum..
Bende doğumdan sonra dümdüzdü gebelik şekeri nedeniyle yiyemediğim ne varsa doğum sonu yedim göbek sonradan oluştuSelam kızlar. Bu çamaşır nasıl hergün yıkanır ya nasıl, bir de ütüsü var bunun2 güne 1 de ev temizliyorum yoksa çok kötü görünüyor. E tabi gezmeden de geri kalmayınca zombiye dönüşüyorum. Kızlar bir soru sormuştum ancak gözünüzden kaçtı ya da hiç ağda yaptıran olmadı. Ameliyattan sonra ağda yaptıran oldu mu? Ne kadar sonra yaptırdınız? Bu arada benim kanamam kesildi bence boş yere ped harvıyprum bıgün 6.kanamasız geçen gün, leke bile yok. Göbeğim çok kaldı
Ahh aynısı bende o memeye aç hayvan gibi saldırıyor halbuki 30dk önce emzirmiş oluyorum o hırsla hava yutuyorEmerken ve normal nefes alırken bile sürekli hava yutuyor benim bebe.Gazdan kivraniyor sabah 8.20 den beri.Bunu önlemenin bir yolu var mı emerken hava yutmasını?Sizin bebelerde böyle mi?
Bana doktor gaz olsada her istediğinde ver gerekirse prebiyotikli damla kullanırsın dedi. 2 saat beklemek mi gerek acabaİlk 10 gün her istediğinde emzirdim.Gaz problemi ve çok fazla kilo alımı olduğu için 2-3 saatte bir emziriyorum.Gaz problemi olmasa her istediğinde emzirirdim.
Maşallah ne güzel hemen göbeği düşmüş darısı başımıza bizim bebisin göbeği kızarmış biraz kaynanam kokladı kokuyor dedi bi krem sürdü çok korkuyorum bisey olacak diyeDurum raporu:
Deli gibi emişiyoruz. Memeler oldu futbol topu. Emiyo kalanı sağıp dolaba atıyorum.. Uyanınca son memede başlayıp diğerine dönüyoruz, yine sağıyoruz falan..
Sağdıkça artıyo arttıkça ağrıyo. Çok emmeye başlasa midesi büyüse de düzene girsek..
Bugün 4 günlük oldu ve göbeği düştü..
Yarın eve ebe gelecek, boy kilo da öğrencez inşallah
Bizden haberler böyle
Kaçıncı ayda kalça usgBiz 200 TL verdik ya kalça ultrasonuna. Bir dk ancak sürdü. Bu nedir böyle. Soyguncu gibi
Kimyonu bilmiyorum ama rezene yi burda bebeklere de verebilirsiniz diyor doktorlar iyi geliyor oda gaz sancisina.Kızlar kimyon çayını bebeğe verin diyo saraçoğlu
Yenidoğana zararlı değilmidir ya
Sadece kendiniz mi içiyonuz siz
Ben 4 haftalıkken çektirdim çok erkenmiş sağ kalça sorunlu çıktı en az 45 günlük olmak gerekiyormuş 47 gğnlükken yine çektirdik bu sefer normaldiKaçıncı ayda kalça usg
Bazı doktorlar 1 yaş altına bitkisel hiçbir seyi önermiyor hele rezeneyi beyine etkisinden dolayı 4 yıl önermiyorKimyonu bilmiyorum ama rezene yi burda bebeklere de verebilirsiniz diyor doktorlar iyi geliyor oda gaz sancisina.
Kızlar kimyon çayını bebeğe verin diyo saraçoğlu
Yenidoğana zararlı değilmidir ya
Sadece kendiniz mi içiyonuz siz
Bunu bende duydum rezenede sakinleştirici bişey varmışBazı doktorlar 1 yaş altına bitkisel hiçbir seyi önermiyor hele rezeneyi beyine etkisinden dolayı 4 yıl önermiyor
Maşallah ne güzel hemen göbeği düşmüş darısı başımıza bizim bebisin göbeği kızarmış biraz kaynanam kokladı kokuyor dedi bi krem sürdü çok korkuyorum bisey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?