Ajbsjsndjd yok kiz bak şimdi anlatayim ama bebeğe göre değişir.
Dün akşam üzeri 6-7 arası emzirip uyuttum 8-9 gibi uyandı,
10 da tekrar uyutmuştum ilk hafta direkt uyuyordu artık algısı daha açık bir süre daha oyalaniyor mesela. 10 da uyudu 12 de uyandı kendi ama ben dün gündüz hiç uyumayıp iş vs yaptığım için geberiyodum eşim biraz uğraştı falan ama uyumayinca yine emzirdim en son zaten uyumak için sizlaniyodu emince uyudu...
Gece 3 gibi uyandı yine o arada ben de uyudum. 3 de aynı yine uyuttum 6 gibi uyandı bu uyanış benim için felaket oldu çünkü tam bezini değişirken isemeye başladı snsbjsbdjsjjdjdjsjdjd erkek çocuğu gibi saçtı her yere rezalet

neyse şükür üstü islanmadi da bi de onunla uğraşmadım sjhdhshdjdjd 6-10 arası yine uyudu ben de o aralarda uyuyorum işte. Veya anlik uyuturken buraya girip uykumu açıyorum çünkü uykulu emzirmekten korkuyorum açıkçası

şuan yine uyuyor artık kalktim kahvalti bir şeyler yiyeyim diye.... Ama dün gündüz uyumadigim için gece son pilim bitmişti o yüzden bu sefer uyurum öğleden sonra diye düşünüyorum
Gözün korkmasın her bebek farklı tabi ama benim şuan rutin biraz böyle gidiyor. Geçen akşam komşumla kahve içtik kapısında ipek uyuyprdu eşime uyanirsa seslen ara dedim direkt 1 saate yakın oturduk son kahvemi de doğumdan önce onunla içmiştim shdbsjdjsjdjsjdjdjsjh yani bazen kendine zaman ayirabiliyor olacaksin bazen krizlenebilir çok uykusuz olup sabrin ve takatin kalmayabilir benim de her günüm böyle geçmiyor buna da şükür diyorum

tersi olduğu gün eşim de yoktu gerçekten aglamak uzereydim uykusuzluktan sürekli emmek istiyoru gazı vardı yemek yiyememistim enerji sifirrrrrr yani iyisiyle kötüsüyle diyorum jsbxhdjdjdj
Bi de ben gebelikten önce de çok uyurdum gerçekten cok uyurdum abartmıyorum uyku sever biriyim. Ona rağmen psikolojim bozulmadı sabirim veya bozulduysa da ben anlayamiyorum henüz bunu zaman gösterecek snbdjdjdjd