2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ay ne yapsak ya bu seneki bebişlerin gelesi yok kizimi 37+9 da dogurmusdum cikmadigim yokuş yürümedigim yol kalmadi alttan muayenede hala doktorum ilerde zor ulaşıyorum diyo deliriyorum yan gelip yatan herkes doğurdu etrafimda ya hayirlisi bakalim canim

Valla dün benimde kontrolüm vardı sıfır açılma senin kızın gelmeye niyeti yok galiba dedi Valla aynen Ağustos anneleri bile doğurdu biz kalakaldık böyle

Merhaba kızlar yeni hayata uyum sağlamak beni çok zorladı buralara bakamadım elşmden geldiğince okudum, herkes iyidir umarım. İlk zmnlar ev doldu taştı uyuyabileceğim zmanlar da boşa gitti, uykusuzluk bitirdi beni ama 1 haftadır rahatız, yarım kundak yapıyorum müslinle çok güzel uyuyor tavsiye ederim emzik kullananlar varmış memeden ayrılmıyodu okurken bugün bende başladım soohtie emzik tuttu rahatlıkmış valla hepinizin bebişleri çok tatlı

Bende de uyku hali oldu bişey in yok iyisin diyip durmadan seryma ilaç verip durdular migdem bulanıyor sanki dedim o zaman uyuyayım seni dedi yok bulanıyor dedim sonra bebeğimi göreyim diye ki kısa süre sonra geçmişti bulantim

Uykuya dalma esnasında ver emziği o zaman tutuyorlar

Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.

Eklentiler

• IMG_20190724_191627.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 75
Canım ben aslında en baştan mama ver diyecektim de yanlış anlarsın belki diye demedim. Başta sarılık çıktıysa mama şart. Ben sürekli hem emzirip hem verdiğim halde bile bir buçuk ay uzadı.
Kuzum niye yanlıs anlayım olurmu oyle sey. Kilo alımı iyi bebeğimin Günde 3 4 öğün verecekmişiz kuzum aptamil önerdi o gaz yapıyor demiştin eşim de doktorun önerdiğini al dedi olmazsa hiip alırız artık

Bu yüzden ben posta posta yapıp buzluğa arıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…