Bizde tüm camlar açık yatıyoruz ve gece gündüz sadece kısa kollu çıtçıtlı body
Ayy o kafayı birden geriye atma yokmu elimden düşecek sanıyorum gazdan deli gibi çırpınıyorlar.
Dünde benimki soruyor sanki onlar doğuruyor bu ne anlayışsızlık kızdım valla daha vücudumuz bi toparlasın annenin gücü yoksa çocuk perişan oluyor. Kimseden hayır yok ne baba ne kv
Benimki çok gazlı, 2 saat emmek için beklemiyor emiyor ve ağız burun kusuyor artık dün iyice muhallebi gibi kusup burnu tıkanıp morarınca mecburen emzik kullanmaya karar verdim doktora danışarak. 6 hafta bekledim bence yeterli süre emziğe geçmek için.
Ben banyoda çamaşır mak üstünde değiştiriyorum çok çil vakası yaşadım
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
en azından banyo yıkanıyor.
Sık emmeleri nedeniyle mecburen alıştırmaya çalışacağım. Kardeşimin bebeğinin koliği var 2,5 aydır uğraşıyor emzik vermedi bugün bana 2 gaz için masum yavruya emzikmi veriyorsun oyala dedi böyle bi garip oldum yaa. Kolaya mı kaçıyorum acaba..
Valla ben alıyorum üstüme müslin heryerde emziriyorım. Mememi görende görsün. Bu bi cinsellik objesi değil bebek yemeği benim için ❤ Ben utanmıyorum bebeğinin karnına doyuran anneye bakanlar utansın.