2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
yok canım bebek yaklaşık 1 cm olduğunda kalp atışı izleniyo gayet normal aklına öyle şeyler getirme

Günaydın,

Öncelikle herkese merhaba hayırlı uğurlu olsun herkesin gebeliği ve Allah tamamına erdirsin

7 hafta 1 günlük bebeğim benim de . Geçen hafta öğrendim. Cuma günü de kalp atışını duyduk ve kendisini gördük. Oldukça heyecanlı bir süreç sizi bulduğuma memnunum. 22 temmuz 2019 muhtemel doğum 14 ekim SAT tarihim listeye ekleyebilir misiniz?

:)

Belki de daha fazla yükselmesin diyedir anlamadım ki, zaten tek kullanımlık suya karıştırıp içtim. Haftaiçi yine gidicem inşallah geçmiştir. Vitamini bana da 3. aydan itibaren dediler ama bu gittiğimde sorayım. Mide bulantılarım bitmiyor, sabah 5-6 durak geride indim otobüsten iyice kusmaya döndü artık bulantıyla kalmıyor. Çok bitkin durumdayım

Benimde oğlum var. Şuana kadar benzer geçiyor. Mide bulantısı vardi. Şimdide var...gaz var birde çokça tiksinme mevcut ama ben kiz hissediyorum tabi once saglik kismet bakalim göreceğiz.

Her gebelik cinsiyet farketmeksizin farklı oluyor. İlk kızımda bulantılar mide yanmaları doğuma kadar sürdü, ikinci kızımda neredeyse hiç bulantı vs olmadı, şimdi ise mide yanması değil de halsizlik uyku ve tiksinme şeklinde belirtiler var.
Herkes rahat bir hamilelik geçirsin ya, cidden dayanılmazoluyor bazen

Aşağı yukarı oğlumun hamileliğindekiyle aynı belirtiler var bende.Bel ağrısı halsizlik bulantı kusma göğüsler de hassasiyet,iştahsızlık...Cinsiyetle ilgili olduğunu zannetmiyorum.

Off kusmak berbat birsey allah yardimcin olsun canim benim ara ara oluyor allahtan geçiyor sonra bi serum fln mi alsan iyi gelir aslinda
dayanabilceğim boyutta değil şuan inan ki 5 kere kusma atağı geçirdim 2sinde kustum sabahtan beri bitik haldeyim geçmezse mecbur gidicem canım amin cümlemizin inşallah

dayanabilceğim boyutta değil şuan inan ki 5 kere kusma atağı geçirdim 2sinde kustum sabahtan beri bitik haldeyim geçmezse mecbur gidicem canım amin cümlemizin inşallah
Geçmiş olsun cidden zor, bana o ataklar gece yatmadan önce geliyor, Allah yardımcımız olsun çabucak geçsin

Bende bel ağrısı çok oluyor ama bulantı hiç yok bazı yemeklerden tiksinme oluyor özellikle balık

Geçmiş olsun cidden zor, bana o ataklar gece yatmadan önce geliyor, Allah yardımcımız olsun çabucak geçsin
ya içtiğim suyu çayı kusuyorum bu kadar kötü değildim noldu anlamadım bastırsın diye yarım poğaça yedim gittim onuda kustum mideme bişey girmesin istiyo resmen Amin canım inşallah atlatalım en kısa zamanda

Canım böyle devam ederse serum veriyorlar direncin düşmesin diye

İnşallah 12. haftaya kadardır Bu haftalarda azalmasını beklerken iyice kötüleşti hiçbi şey yapamıyorum durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…