2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende 39+5te doğurdum pek erken sayılmaz canım oda zorlamayla doğdu hanım kız
Evet baya azalıyor son hafta yerleri kalmıyo dana oluyorlar ama gelmiyorlar

İzmir Sana sıcak olması çok normal nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bir tek citcitli bady ile yaptırıyorum oğlumu ki evde klima açık niye öyle sardılar ki sizi bide sen lohusasin emzirirken de deli terliyoruz sen bı cam aç bişey olmaz cereyan yapmasın yeter

Saglikla buyusun kizin insallah ❤ bu memede uyuma olayi hepimizi pert ediyor sanirim hakkimizda hayirlisi... bana doktor antibiyotik yazmadi canim cok sukur bi sıkıntımda olmadi

Ben dun ikindi aksam verdim gaz damlasi bu gece 2 saate bir uyandi emdi 27 gunluguz ilk defa gece uyudu gazdan ikinip duruyormus cocuk uyuyomiyormus bunu anladim surekli meme emiyor yatagina koyunca uyaniyor agliyordu direndim ama gaz damlasini verince cocukda rahatladi bende sabaha kadar birtlayip durdu damlanin ismi sab simplex

Aynı ben korkma ben mesajlarım doktorumla normalmiş benim birde sol da içten ceviz kadar sertlik var

Benim 2 gün gazı oldu dün bugün yok şükür ama internetten damla sipariş ettim hepsiburadan nurse harveys bitkisel gaz giderici damla araştırdım kullananlar memnun

Dikiş yerinde kızarma vs yoksa sıkıntı yoktur bence canım benim de bi tuhaf ağrısı sızısı ama kaç kat doku iyileşmeye çalışıyor normaldir diyorum hep her gün duş alıp kesi yerini temiz tutarsan bir sıkıntı olmaz bence canım
2 çocukla çok zor olur o kadar sıra beklemen

Ben de sormadan aldım. Artık gazlı bebe konusunda azcık deneyimliyim. Zinco bize iyi geldi. Denersin diğerlerinden. Oğlumda biogaia kullanmıştık. Ve kesinlikle oyala 2-3 saatli emzir. Böyle yapınca benimki gayet güzel uyuyor. Zırt pırt emince önceki içtiği de yaramıyor. Kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…