Önler dışında ara ara yerleride dökülüyor cıksında dökülsün:))Küçük insan kelini sevsinler. Dökülebilir ama çıkıyor merak etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önler dışında ara ara yerleride dökülüyor cıksında dökülsün:))Küçük insan kelini sevsinler. Dökülebilir ama çıkıyor merak etme.
Aynı yerden kemik bile kırılmazmıs bizi aynı yerden baya baya biçtilerBenim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.
Valla baya gök gürültüsü kıvamında![]()
evet gazı var senin kuzunun da yağ ile masaj yapabilirsin.
Valla ben bimden manuel süt sağma mak. Aldım onun biberonunu kullanıyorum çok da memnunum her ikisinden de. Medisana nın elektronik makinası var elimde onun 2 katı süt çıkarıyor. Gaz damlası da bio gaia başldık bu gün 3. Günümüz ondan da memnun kaldım. Gaz zor çok geçmiş olsun.
Ağzıno yerim senin burna bak yerim yerr
Benim 14. Gün bir kaç gündür rahatım sadece. Benim de 2. Doğum, valla ilkinden zormuş.
Geçmiş olsun. Allah sağlıl versin ikinize de
Amin kuzumGözün aydın bahtı açık olsun kuzunun♥ 23 temmuzda mı gelmeyi seçti . Bende seni arıyordum acaba dogurdu mu dıye![]()
Öncekinde kullanınca bunda acaba unuttu mu diye düşünmüştüm olabiliyor demek ki sağolasın canımSaglikla buyusun kizin insallah ❤ bu memede uyuma olayi hepimizi pert ediyor sanirimhakkimizda hayirlisi... bana doktor antibiyotik yazmadi canim cok sukur bi sıkıntımda olmadi
Gözün aydın canım, bahtı açık olsun, sağlıkla büyüsünBenim kızım da doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz çok fazla dikisim var.sonra detaylı yazarım inşallahankebut @Derenimo2 karamelim darısı sizin başınıza insallah ve doğurmayan diğer arkadaşlara inşallah.
Ay ben bidaha sezeryan olabilceğimi sanmıyorum adamda şimdiden 2. Diyip duruyorAynı yerden kemik bile kırılmazmıs bizi aynı yerden baya baya biçtilerİnşallah atlatırız bir aya kadar daha fazla uzamasın inşallah
Benim 9. gunum benimde ayni canimGünaydın kızlar. Bugun 8.gunumuz ama benim sezeryan yerim hala agrıyor. Normal mi bu sızlıyor da hatta. İlkinde cok cabuk geçmişti sanki korkmaya basladım. Sizin ne zaman gecti bu agrı sızı ya da gectı mi
Ben dun ikindi aksam verdim gaz damlasi bu gece 2 saate bir uyandi emdi 27 gunluguz ilk defa gece uyudu gazdan ikinip duruyormus cocuk uyuyomiyormus bunu anladim surekli meme emiyor yatagina koyunca uyaniyor agliyordu direndim ama gaz damlasini verince cocukda rahatladi bende sabaha kadar birtlayip durdu damlanin ismi sab simplex
Benim 2 gün gazı oldu dün bugün yok şükür ama internetten damla sipariş ettim hepsiburadan nurse harveys bitkisel gaz giderici damla araştırdım kullananlar memnun
Ben de sormadan aldım. Artık gazlı bebe konusunda azcık deneyimliyim. Zinco bize iyi geldi. Denersin diğerlerinden. Oğlumda biogaia kullanmıştık. Ve kesinlikle oyala 2-3 saatli emzir. Böyle yapınca benimki gayet güzel uyuyor. Zırt pırt emince önceki içtiği de yaramıyor. Kusuyor.
Teşekkürler kızlar. Avent ultra soft emzik aldım verdim öğürüyor itiyor diliyle. İnatlaşıp alıştırmaya çalışacağım.Benim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.
Valla baya gök gürültüsü kıvamında![]()
evet gazı var senin kuzunun da yağ ile masaj yapabilirsin.
Valla ben bimden manuel süt sağma mak. Aldım onun biberonunu kullanıyorum çok da memnunum her ikisinden de. Medisana nın elektronik makinası var elimde onun 2 katı süt çıkarıyor. Gaz damlası da bio gaia başldık bu gün 3. Günümüz ondan da memnun kaldım. Gaz zor çok geçmiş olsun.
Ağzıno yerim senin burna bak yerim yerr
Benim 14. Gün bir kaç gündür rahatım sadece. Benim de 2. Doğum, valla ilkinden zormuş.
Geçmiş olsun. Allah sağlıl versin ikinize de
Sözlük Tanrı yapmış yavru yu tövbe tövbeİlk 3 Derecesine de girmiş olduk__karamel__ @Derenimo2
Benim bebik 3600 olmuş suyu iyi. Beklemek istemezsen suni veya sezeryanla alayım dedi kabul etmedim. Cmt yeniden kontrol. Pzt ye kadar gelmezse o gün alacak
geriliyorum artık baya baya hergün Mesajlar arayanlar bana ailelere yoksa çok şükür büyük birşikayetim yok , kendi gelsin isterim Yavrumun
![]()
Başına yapıyorum sadece şampuanı ama dökülecek onlar diyolar bakalım şükocumDökülür gider nazarlığı onlarda
Her yıkamada şampuan yapma istersen kuzum
Çok şükür canım yetiyo demek kiyapıyo onları canım çok şükür
hemde fazla fazla![]()
Vücutta bitti gibi yüzde kaldı oda biter heralde canımBizim kulak kılı da dökülmedi. Soyulma ise el ve ayakta geçen haftaydı.
İlk 3 Derecesine de girmiş olduk__karamel__ @Derenimo2
Benim bebik 3600 olmuş suyu iyi. Beklemek istemezsen suni veya sezeryanla alayım dedi kabul etmedim. Cmt yeniden kontrol. Pzt ye kadar gelmezse o gün alacak
geriliyorum artık baya baya hergün Mesajlar arayanlar bana ailelere yoksa çok şükür büyük birşikayetim yok , kendi gelsin isterim Tanrı’mın
![]()
Siz alistirmaya calisin diye cabalayin benim ki de yazik nasil gyzel emiyor gorseniz. Esim gidip cikariyor agzindan ben de gicik oldum artik tutup cope atma derecesine geldim. Neymis sagliksiz damagi bozuyo aman kime.neye inanacagimi sasiridim oyle soylediler mi de gonul rahatligiyla veremiyorum.Teşekkürler kızlar. Avent ultra soft emzik aldım verdim öğürüyor itiyor diliyle. İnatlaşıp alıştırmaya çalışacağım.
Peki ben gaz damlaları için barsak tembelliği yaptığını okumuştum ne düşünüyorsunuz?
Hımm nişan bence koyu renk oluyor öyle biliyorum yani benim akıntı hali bi süredir var bazen su gibi bazen yoğunGünaydın herkeslere..
Emin değilim ama sanki nişanım geldi benim.
Nişan olmayabilir de ama baya sümüksü sarı kıvamlı bişi. Kan yok kahverengi yok.. Akıntı mı bu..
Gece hiç uyumadım.. Çok sıcaktı. İngiltere için 38’ ne yahu!!
Bi de thunder storm oldu sabaha karşı pek severim oturdum izledim..
Şimdi size kahvelerinizi ışınlıyorum.. Afiyet olsun kardeşler
Oscar ödülü almış gibi heyecanlı bi durum bence
![]()
Ciddimisin saka mi başak yaptirdinmi yanj hem tuzlama hem ballamaTuzladiktan sonra o derilerden eser kalmayacakBiz de balla bir sürü şey karıştırılır macun gibi sürülür bebeğe. Tüm o ölü deriler gider. Bizim kızın da sadece ayaklarında var. Hergun yüzüm e süt, vücuduna yağ yada losyon sürüyorum belki ondandir.
gözün aydın canımBenim kızım da doğdu çok şükür ikimizde iyiyiz çok fazla dikisim var.sonra detaylı yazarım inşallahankebut @Derenimo2 karamelim darısı sizin başınıza insallah ve doğurmayan diğer arkadaşlara inşallah.
peki dışarı çıktığınızda napıyosunuz ?Hiç sağmadım. Ne zaman uyanırsa o zaman emdi. Boşver.
![]()
Benim bebegimin de cildi soyuluyor.Deri degistiriyorlarmis normalmis canim
Bizimde kulaklarimizda sacla butunlesen tuyler varBenim kız soyuluyo ya bitmedi vücudu baya azaldı surata geçti bide kulakları kıllıne zaman dökülecek bunlar bilmiyorum
Teşekkür ederiz canım![]()
Bnimkinin dökülüyor canım
Hemen hemen cogu bebiste var yani soyulma durumu aksam canim sıkıldı acaba egzama falan mi diye rahatladim simdi birazBenim kızlarımın da öyle saf zeytinyağı sürüyorum memnun kaldım.
Anladık biz onu canımSözlük Tanrı yapmış yavru yu tövbe tövbe