2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözünüzaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini
Kızlar bebeğinin dudağı kabaran var mı? Boyle boğum bogum olmuş
Benimkilerde emzirdikten sonra oluyor canım

Senin kendi sorup kendi cevaplayan halini yirim ❤❤

Kız o ne öyle kardan adam yaptı çocuğu Benim kız kısa kollu zıbın giyiyor gündüz. Alt çıplak. Evde 7/24 klima açık Gece de alt giydirip, muslinle örtüyorum. Çoğu zamanda çıplak emziriyorum ❤❤ Sadece banyo sonrası uzun kollu uyutuyorum. Hofff uyansa da öpsem yeni yıkadım mis gibi ❤❤

Bugün hastane, teyze falan hariç ilk kez gezmeye gittik. Kocamla güzel bi akşamüstü yemeği yedik. Bizimkini de bi süsledim gelen geçen bu nee diye üzerimize saldırdı 15 günlük deyince beni süzdüler Moraller iyi. Eve gelir gelmez yıkadım emzirip uyuttum. Şimdi bir alkolsüz malt bira patlatıp keyif yapmaya devam ❤❤ Sevmeye başladım ben bu işi ❤❤❤

Kızlar kanamalariniz ne alemde benim 4gun hiç gelmiyor 5 gün sapır sapır geliyor koyu kan renginde ve çoğunlukla pihtilar var
Ben sezeryan oldum canım , 3gün geçiyor az az geliyor koyu kahve kırmızı gibi sonra geçiyor ara ara geliyor işte. Ama pihti yok kuzu. Bakalım az kaldı kirkimiza ben çok merak ediyorum ne zman adet göreceğim, Bu arada doktor dedi ki 30günden sonra gebelik oluşabilir dikkat edin

Doktorumun tavsiyesi ile taktım canım korseyi.Ilk günler biraz rahatsız etti ama alışınca hareket etmem daha kolay oldu.Belimi dik tutup göbeği topladığı için daha hızlı iyileşme oldu.Korsesiz daha zor hareket ediyorum.

Kızlar bebeklerinizin gözleri ne renk? Meraktan öleceğiz ne renk olacak diye. Bariz gri şu anda bizim. Renkli olur mu ki??

Gaz için 2. veya 3. hafta başlar. 6. hafta artar.
3-4 ayda azalır diyorlar. Bence bebeyle göre değişir. Her dönemin ayrı zorluğu var. İlla geçecektir. Geçiyor.

Gözün aydın olsun canım. Tam 40 dolduğu gün geldi seninki galiba. Bdt miz aynıydı diye hatırlıyorum.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..

Allah analı babalı büyütsün canım.Gecmis olsun.Masaallah tombik prensesine.Bol sütlü günler dilerim

Annem ve kayınvalidem var canım şimdilik :) senin?
Kayınvalidem var canım sırayla kalacaklar. 2 si bir arada iyi oluyor. Şanslısın.
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun. Hastaneden çıkarken kızı direkt kreşe yazdırın
Kızlar bebeğinin dudağı kabaran var mı? Boyle boğum bogum olmuş
Canım sürtünmeden öyle oluyor. Sadece göğüs ucunu değil kahverengi haklayla birlikte emzirmeye özen göster.

Kuzum daha bugun 1 haftalık oldu ve ankara cidden çok serin bizim ev de kuzey taraf ben bile üşüyorum gece :) hamilelikte de ev serin oldugu için yanma sorunu yasamadım hiç :)

Selam kızlar yeni dogum yapanlara hayırlı olsun önceki annişlerimize kolay gelsin. Kızlar bizim bugun 4.günümüz.kızım memeyi tutmamıstı onu hep sagarak besledim sagdıgım için de sütüm coktu. Sımdı oglum sadece emiyor acaba sadece emerek azalır mı gene mi sagayık diye korku sardı içimi.Ne diyorsunuz. Sadece emerek 2 sene emziren ler var mı aramızda oluyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…