- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elamsı bana çektiKızlar bebeklerinizin gözleri ne renk? Meraktan öleceğiz ne renk olacak diye. Bariz gri şu anda bizim. Renkli olur mu ki??
Benimkinin koyu mavibizimkide hala gri
ne zaman net belli oluyo acaba rengi![]()
Denemekte fayda var dıyeyım senın bünyene yarar belkıBende oyle biliyorum ama doktor oyle dediginde sasirdim.hattta sutte yapiyo
sende hamileyken gezdin meylenim doğurana kadar ben yattım 6 ayBu beter böcek bütün gün ağzımıza mıçtı
Karışı kocalı nöbetleşe saat 11den beri bebe pışpışlıyoruz memikler ağlıyor yeter artık diyor yarım saatte Bi emzirmekten helak oldum
Siz geziyorsunuz hepinizi pıçaklarım![]()
Sen bildiginden sasma bence canın cunku cidden biz cok zorlandık cıglık cıglıga agladı cok uzuldumSanirim.her seyden yememi bebege ne yaramiyo o sekilde gormemi istedi. Yoksa sut kavunun gaz yaptigini biliyorum doktor pek.kisitlama dedi dr bakalim yemege cesaret edemiyorum acikcasi
Aynen onlarda yapıyo yoğurtta yapıyor .biran once kendı gazlarını cıkaracakları zamana erişselerBende de baharat, acı, yeşil mercimek falan. Bebeğe ne gaz yapıyorsa onu yememek lazım.
Ay kuzum yeterki iyi olun bol bol gezinsende hamileyken gezdin meylenim doğurana kadar ben yattım 6 ay
valla kıskandırmak için yazmıyorum ama o kadar kötüydüki o günler şimdi inanamıyorum sokağa çıkabildiğime
yoğurtta mı yapıyomuşAynen onlarda yapıyo yoğurtta yapıyor .biran once kendı gazlarını cıkaracakları zamana erişseler
Kuzum aslında kahverengi halkayı alıyor gibi ama az alıyor nasıl hepsini aldırcamKayınvalidem var canım sırayla kalacaklar. 2 si bir arada iyi oluyor. Şanslısın.
Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun. Hastaneden çıkarken kızı direkt kreşe yazdırın![]()
![]()
![]()
Canım sürtünmeden öyle oluyor. Sadece göğüs ucunu değil kahverengi haklayla birlikte emzirmeye özen göster.
Ben varım canım hala emziriyorum, sadece emzirdim sadece bir dönem yarım gün çalıştım o ara bi kez biberonla besledik gece bir kere sağım yapıyordum. Aksine emzirdikce daha çok sütun artar zaten onemli olan bebeğe yetecek kadar olmasıSelam kızlar yeni dogum yapanlara hayırlı olsun önceki annişlerimize kolay gelsin. Kızlar bizim bugun 4.günümüz.kızım memeyi tutmamıstı onu hep sagarak besledim sagdıgım için de sütüm coktu. Sımdı oglum sadece emiyor acaba sadece emerek azalır mı gene mi sagayık diye korku sardı içimi.Ne diyorsunuz. Sadece emerek 2 sene emziren ler var mı aramızda oluyor dimi![]()
Oğlumun da griydi sanırım 6-9 ay sürdü gerçek göz renginin oturması. Su an ela renkli..Kızlar bebeklerinizin gözleri ne renk? Meraktan öleceğiz ne renk olacak diye. Bariz gri şu anda bizim. Renkli olur mu ki??
Selam kızlar yeni dogum yapanlara hayırlı olsun önceki annişlerimize kolay gelsin. Kızlar bizim bugun 4.günümüz.kızım memeyi tutmamıstı onu hep sagarak besledim sagdıgım için de sütüm coktu. Sımdı oglum sadece emiyor acaba sadece emerek azalır mı gene mi sagayık diye korku sardı içimi.Ne diyorsunuz. Sadece emerek 2 sene emziren ler var mı aramızda oluyor dimi![]()