Hadi gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..Ben kurtuldum kızlar kızımda bende iyiyim şükür![]()
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..Ben kurtuldum kızlar kızımda bende iyiyim şükür![]()
Allah razı olsun canım. Son günlerde özellikle Mete emziriyorum ne varsa kusuyor çok üzülüyorum. Ömer ara ara kusuyor. Mete su gibi kusuyor hani midede beklemiş süt gibi kesik kesik değil. Bende dra soracağım Pazartesi aklımda süt allerjisi. Çocuklarım uyuduklarından da bir şey anlamıyor sürekli bir ıkınma durumu varSayecim Allah yardımcın olsun. Bir bebe bile insanı zorlarken sende iki tane. Bir de gazlılarmış. İkisi de mi reflü? O da çok zor ya benim oğlan öyleydi. Hep kusma. Süt alerjisi var mı acaba dr bi sorarsın. Anneye diyet veriyorlarmış. Bizim dr önemli bulmamıştı. 1 yaş civarı geçiyor diye. Şöyle bi şey oldu. Benim oğlan süt ve peynir yemiyor. Ayran yoğurt eh işte. Allah yardımcın olsun. İkiz bebe hep aklımdaydı. Rabbim en doğrusunu bilir. Bünyeye uygun gelmeyecekti demek ki. Bir anda büyüyecekler inşallah.. Geçecek zor günler..
Bende karşıydim canım, ama sütüm gelmeyince mecbur yavaş akış bir biberon alıp mama vermek zorunda kaldım ve iyiki vermisim Diyorum kızım sarılık olmadı. Emziriyorum sürekli, Bazen 1buçuk saat emzirdigim oluyor ama sütüm bitiyor ve o kadar yoruluyorum ki anlatamam emzik bana biraz zaman kazandirabilir canım zaten çok sevdiği birşey değil en fazla 5-10dk tutuyor atıyor sonra farkedinceBen emzik ve biberona karşıyım canlar.Allah muhtaç etmesin.Emzik boş yere doygunluk hissi veriyor bebelere ve dudak tiryakisi gibi bişey oluyorlar.Biberondan da süt akışı hızlı olduğu için meme reddi yasanabilir.Cok süt gelen biberonu tercih edip emme zahmetine girmeyebilir.Dikkatli olun derim.Birde o emzigi bıraktırmasi var.
Bende karşıydım canım ama mecbur kalıyorum maalesef. Gün içinde en fazla üç kere mama veriyorum iki tane olunca bitiyorum yorgunluktan . Ama mama vermeden önce de mutlaka emziriyorum. Emzik desen tutmuyor benimkiler bir iki dk ancakBen emzik ve biberona karşıyım canlar.Allah muhtaç etmesin.Emzik boş yere doygunluk hissi veriyor bebelere ve dudak tiryakisi gibi bişey oluyorlar.Biberondan da süt akışı hızlı olduğu için meme reddi yasanabilir.Cok süt gelen biberonu tercih edip emme zahmetine girmeyebilir.Dikkatli olun derim.Birde o emzigi bıraktırmasi var.
Hergün yeni bir huy :))allahım dilimi ısırayım popomu kaşıyayım benim zilli gündüzleri canıma okusada geceleri çok güzel uyudu bu hafta
inşallah hep böyle devam eder
saat kurmadım ama kendisi en fazla 2.5-3 saate uyandı
o bile yetiyo bana valla
önceden zırt pırt gecede 100 defa kalkardı
Evet kiraz cekirdekli olan benimkideSağol canım hepimizin işi kolay değil inşallah hakkıyla bu süreci atlatırız. Sen kullanıyordun reflü yatağı memnunsun o zaman. Birde kiraz çekirdeği yastığı diyorlar kullandın mı hiç. Gaz içim karınlarına yada ayaklarına konuyormuş
Doydugu icin mi dersinDün iyice doyunca karnı bildiğin şaldır şaldır su sesi geliyordu karnından. Zaten emerken bağırsak hareketlerinin sesi mutlaka var.
Eşime foto attım. Nurse Harvey al yoksa biyogaia al dedim. Oğlanda onu kullanmıştım. Benimkiler hep gazmanBende kan ilacı bitti şimdi pekmez iciyorum tahlil verdikten sonra bakacağım tekrar Belki ister doktor. Emzik aldırmaya uğraşıyorum işte kuzu , zinco ne kadar canım biyogaya baya pahalı çünkü![]()
Buarada 1resim koydum 10 resim yüklemiş:)))))Tipe gel tipe:))
Ben emzik verdim.oyle guzel emiyor ki ama esim izin vermiyor cilarttirdi. Dis yapisi bozulur mikrop.kapar falanda filan oysaki bana da rahat.olurduJ
Emzik veriyorumda uyanıkken ittiriyor çoğu zman benimkiben de ısrarla veriyorum çift damakli emzik varmış ondan alıcam inşallah daha iyi alıyormuş
ben mama da veriyorum emzikte benimki maşallah ille de meme
![]()
Gazda benim çözüm yolum düzenli beslemek olmuştu. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama bi denersin olmazsa. 2 ya da 3 saatte veya duruyorsa daha uzun aralıkta beslemeyi.Allah razı olsun canım. Son günlerde özellikle Mete emziriyorum ne varsa kusuyor çok üzülüyorum. Ömer ara ara kusuyor. Mete su gibi kusuyor hani midede beklemiş süt gibi kesik kesik değil. Bende dra soracağım Pazartesi aklımda süt allerjisi. Çocuklarım uyuduklarından da bir şey anlamıyor sürekli bir ıkınma durumu var![]()
yeme içmem normalde annem hala bizde kalıyoYeme içmen nasıl kuzum?
Bağırsak hareketleri hızlı. Sistemleri olgun değil. Bir de süt sulu, bebek gazlı çok emmişse daha çok oluyor gibime geliyor. Karın sesine göre değil de çişini yapıyorsa doyuyordur.Doydugu icin mi dersin
sizlerin nasıl yeme içmenizYeme içmen nasıl kuzum?
Benim kaynana kp bayramdan 2 gün önce geliyorlarmış bayramı kaynanamgille geciricem öleceğimmmmyeme içmem normalde annem hala bizde kalıyo
40ın çıkana kadar gitmem diyo
her işi o yapıyo
lohusasın eğilip kalkma dikişlerine bişey olmasın diyo
hareketsizlikten veremiyom bence ben ya
gözünaydın canımBen kurtuldum kızlar kızımda bende iyiyim şükür![]()
Masallah bebiseTipe gel tipe:))
Acayip keyifçiler bunlardaki rahatlık paşalarda yok:)Masallah bebiseBu bebeklerin hepsi ayni mi yatiyor benimde kollar hep yanalarda rahatina duskun
![]()