2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de canim persembe dogumdayim bugün dinlen dediler yapamadim yine uyandim ..
Hadi gözünaydın canım
Sağlıkla güzel günlerde büyüsün bebişin ❤
Gözünaydın canım.Gecmis olsun.Allah analı babalı büyütsün.Saglikli hayırlı evlat olsun.❤
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah. Bol bol sütun olsun ❤❤
gözün aydın canım
Canim gozunaydin hosgelmis bebisin

Çok teşekkür ederim kızlar canımsınız

Hayırlı olsun, ömrü bereketli olsun.
Benim ilk doğum hikayem gibi, her iki doğumu da tatmış oldun, neticesinde güzel tontik yanak aybalana kavuştun. Hoş geldi yavrun, ömrü bereketli olsun
@Yademim bizimki abo uyusmazlıgı değil rh uyuşmazlığı canım hastaneye yattık
Canım benim çok geçmiş olsun. Koruda mısınız? Korkma ışık veriyorlar bir iki güne taburcu olursunuz.

Hanımlar illa sigara icicem diyorsaniz bir tanecik o da ictikten sonra 3 saat emzirmeyin nikotinin etkisi 3 saat sonunda sutte en aza iner. O ara daha oncelerden sagdığınız sütü verebilirsiniz. Kötü örnek ama daha az zarar..

ne zaman geçti canım ?
Oğlumda herhalde 6. ayından sonra iyice belirsizleşmeye başladı. Yani ilk senesinde gitti diyebilirim, işte sadece yüzü kızarınca o bölge ekstra kızarıyor o zaman belli oluyor.
Kardeşimin hatırlamıyorum ama herhalde anaokuluna giderken daha vardı hafif. Onunki biraz kabarıktı ama yani böyle alerji belirtisi gibi değişikti, artık ondan mı daha geç gitti bilmem.

Kızlar emzirme döneminde sağlık ocakları düte geçmeyen doğum kontrol hapını ücretsiz veriyolar.ilk bebeğimde kullandım ama bundada kullanayımmı bilemedim.aylık ve üç aylık iğnelerde kimine çok kanama yapıp yıpratırken kiminede hiç yapmıyomuş.spralide takmaya korkuyorum.neredeyse yarı kırklarımız çıktı en uygunu sizce hangisi

Evet kuzum korudayız. Hiç durmuyor acaip huzursuz sadece emince rahat bende onunla ışığın altında duruyorum.

Bende merak ediyorum bunu takipteyim

Kızlar ben en az 3 yıl sağlam bir şekilde korunmak istiyorum. Önceden geri çekilme ile "korunuyorduk"
Doğum kontrol hapını ben hiç kullanmadim kilo aldırır diye çekiniyorum bide ben kesin unuturum

Kızlar buğün kontrolüm vardı normalde geçen hafta cuma sezeryanla alırız demişti bana buğün gittik pazartesi dedi doktorum Bi dellendim şimdi cumartesi günü sabah 9 da sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma Allah nasip ederse muayene yaptı ne açılma var nede kanala inmiş benim kız ve 3900 kilosu o yüzden sezeryana karar verdik hakkımızda hayırlısı artık normalde kendimi yarına çok hazırlamıştım ama cumartesi ye kaldı

Selam kızlar doğuramayanlardan olarak bende salı günü kontrole gittim normal doğum için beklemedeyiz ama bu gece inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaşıyorum uyutmuyor resmen yarın için tekrar kontrole çağırmıştı doktor , bu bel ağrısı doğum başlıyor demek mi acaba

2 haftadır gün boyu süren bel kasık omurga vs ağrım var. Dalga dalga gelip saatlerce süren..
Ama 6-7 saatten sonra bi parasetamol içip yatıyorum.. Geçiyo..
Böylece bir yalancı sancının daha sonuna gelip dizi açıp kahve yapıyorum..
İmkanın varsa bi parol iç. Geçerse yanlış anons..

Ay bu bebiş beni öldürecek sonunda hastanelik edecek KK:))) uyumuyor Adile naşit kılıklı :))
Gözümde canlandı.. “uykum yok” deyişi
Uyumasın al koynuna masallar anlat eşinle nasıl tanıştığını falan anlat sesini dinlesin dokun bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…