2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hadi bakalımm mamasız günler nasıl gecicek :)

Kızlar biz kan verdik sarılıgımız artmış kandan bakalım dedi yatış olabilir
GEçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir Bebişin. Üzme kendini bebekler çok güçlü oluyo
Bu da benim Aybalam teyzeleri
Her gelen kendini doğurmuşsun diyo, babası şok
Gözün Aydın doğum sürecin uzun ve sancılı olmuş inşallah bundan sonrasını rahat atlatırsınız

kızımın burnunda doğum lekesi var doğduğunda doktor geçer dedi ama 24 günlük olduk hala geçmedi
her gören anne gizli bişey yiyince çocukta leke olur gibi saçmasapan bişey söylüyo
kendimi kescem
psikolojimi bozdular
ağladım bugün benim yüzümden kızım ilerde bana senin yüzünden yüzüm böyle oldu derse diye krizlere girdim eşimden azarı yedim
sen herkese hergün onca laf yetiştirdin şimdi böyle batıl bişeyler söylüyolar diye ağlıyo musun diyo ama yok içim çok tuhaf oluyo kızıma her baktığımda

Eklentiler

• 033CC750-187C-40C4-BEDC-CA7BD9D40C60.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 91
2 gündür yanaklar sivilceli gibi idi. Şimdi alnı, çenesi de biraz olmuş. Gün aşırı yıkıyorum. Ne zaman geçer bunlar ya?
Yıkamakla alakası yok sanırım. Çoğu bebekte olur bir iki haftaya geçer inşallah. Olsun bebişin bir süre biraz çirkin olsun çok beğenirlerse belki nazar değer:)

Hepiciği aynı

Zeyna03 canımcım burda yazdım
Çok sağolun kızlar bebeğim boyle savunmasız karsımda ısıgın altında yatıyor moralim cok kotu süt sağıp enjektörle verecekmişiz cabuk etki gostersin diye
kuzum benim 1 günlük bi tedavi, lütfen skin kalmaya çalış, sütünü etkilemesin kuzuna hemen kavuş inşallah.
canım benim kan grubum A +, eşimin de 0 +
Aybalamın 0 + miş ama çok şükür sarılık yaşamadık
Maşallah pamuk prenses hayırlı uzun ömrü olsun.Dogum hikayeni merak ediyorum canım
teşekkür ederiz teyzesi
Gözün Aydın doğum sürecin uzun ve sancılı olmuş inşallah bundan sonrasını rahat atlatırsınız
teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz
Ay bu tam aybala şuna bak ya ısıra ısıra ye maşşallah
teşekkürler pelom, diyorum ki başkasının bebesi olsaydın seni mıncıra mıncıra severdim ama benimsin kıyamam

Yok yok normal ilk günler cok sert olabiliyor bende de oldu ben ilk günler hiç sağmadım (haftaya fln arada sağıp dolaba koymayı düşünüyorum) kendiliğinden geçti bu arada gözün aydın Allah bağışlasın:)

Kızlar her sarılığı siz bildiğimiz sarılık hastalığı sanmayın bu bebeklerin %90 anne sütü sarılığı geçiriyor. Bilrubin değeri yüksek oluyor o bilrubini de bebekler en çok kaka ile atıyorlarmış yani bol bol kaka yapması lazım bu yüzden de bol bol emmesi lazımmış

Aa hiç endişe etme benim oğlumda da vardı alnında, geçti şuan 3,5 yaşında ve sadece ağlarken fln orası biraz daha kızarıyor:)
Kardeşimin de vardı onunki tamamen geçti

Valla canım ben bugün kan verdim eğer çok düşük değilse içmeyi düşünmüyorum bıktım vitamin hap ilaç şimdide Alerji belası yüzünden içiyorum zaten

Ben ilaç milaç kullanmıyorum kan değerimde gayet iyi
Senınde kan değerin iyiyse içme yeter hamilelik boyunca içtik zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…