• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Korkutmak gibi olmasın canimsular ama ben 9 ay kaymak gibi bitane çatlak olmadan gezdim. Normal doğumla bir çıktım. Göbek deligimin altı ve üstü baya çatlamış. Kızıma seni dogurana kadar göbeğim çatladı diyebilirim 😎
Doğum sonrası ortaya bir iki kırmızı çizgi çıkıp sonra beyazlıyor. Al sana çatlak. Hamişken krem tarzı bir şey sürdüysen devam edebilirsin.:KK66:

Geceleri mis gibi uyuyorda gündüzleri büyük insan gibi oturmak istiyor sıpa ya hiç bir iş yapamiyorum eşim gelene kadar. Bugün de yandaki fırın sağ olsun. Acısız lahmacuna devam. güç bela uyuttum inşallah uyanmaz da bende biraz uyurum 😂

Geceleri mis gibi uyuyorda gündüzleri büyük insan gibi oturmak istiyor sıpa ya hiç bir iş yapamiyorum eşim gelene kadar. Bugünde yandaki fırın sağ olsun. Acısız lahmacuna devam. güç bela uyuttum inşallah uyanmaz da bende biraz uyurum 😂
uyumadığı zamanlarda napıyo canım yatağına koyuyosun öyle bakınıyo mu
benimki asla durmuyo uyanıkken
sürekli memede kucakta durmak istiyo
koltuğa yatırdığımda sanki biyerini sıkmışsın gibi çığlık kıyamet ağlıyo çıldıricimmm 😱

kan gruplarından konuşmuşsunuz
bizim kızın kan grubunu bulamadılar
anlamadım ama doktoru bazı bebeklerin hemen tespit edilmiyo dedi
6 aylık olduğunda tekrar bakıcaz dedi
ilk defa duydum böyle bişeyi
başka doktora da götürsem mi bilemedim ama şimdi kan alıp delcekler falan filan kıyamıyom miniğe
önemli bişey değildir demi bu ya evham yapmayayım bekleyeyim 6. ayını

uyumadığı zamanlarda napıyo canım yatağına koyuyosun öyle bakınıyo mu
benimki asla durmuyo uyanıkken
sürekli memede kucakta durmak istiyo
koltuğa yatırdığımda sanki biyerini sıkmışsın gibi çığlık kıyamet ağlıyo çıldıricimmm 😱
Genelde kendi kendine bakiniyo sesler cikariyo. Bazen 10 dk kucakta tutuyorum o sıra kakasını yapiyo yercekimiyle heralde daha kolay yapıyor . Değiştirip tekrar koyuyorum koltuğa beşiğine falan bakiniyo. Ama bizimkinin kusma huyu var korkup yalnız birakamiyorum . Esimde günde 100 kere arayıp psikolojik baskı yapıyor. Sakin yalnız bırakma lütfen ben yemek falan istemiyorum diye. Eşim geldikten sonra yapıyorum mesela çamaşır ütü süpürme silme işlerini

kan gruplarından konuşmuşsunuz
bizim kızın kan grubunu bulamadılar
anlamadım ama doktoru bazı bebeklerin hemen tespit edilmiyo dedi
6 aylık olduğunda tekrar bakıcaz dedi
ilk defa duydum böyle bişeyi
başka doktora da götürsem mi bilemedim ama şimdi kan alıp delcekler falan filan kıyamıyom miniğe
önemli bişey değildir demi bu ya evham yapmayayım bekleyeyim 6. ayını
Tabi bekle ya gerek yok aglatmaya. Zaten kan alicaz dediler mi basım dönüyor. Mecaz değil yemin ederim basım dönüyor kucağımda ağlata ağlata tutuyor olmak beni hastalandiriyor.

Genelde kendi kendine bakiniyo sesler cikariyo. Bazen 10 dk kucakta tutuyorum o sıra kakasını yapiyo yercekimiyle heralde daha kolay yapıyor . Değiştirip tekrar koyuyorum koltuğa beşiğine falan bakiniyo. Ama bizimkinin kusma huyu var korkup yalnız birakamiyorum . Esimde günde 100 kere arayıp psikolojik baskı yapıyor. Sakin yalnız bırakma lütfen ben yemek falan istemiyorum diye. Eşim geldikten sonra yapıyorum mesela çamaşır ütü süpürme silme işlerini
bizimki bakınmıyo işte
hemen basıyo çığlığı
sırtı yer görmücek zillinin
bütüngün memede kucakta dolanıp duruyom evin içinde
ne zaman uyudu o zaman rahat ediyorum ama oda çok kısa
tilki uykusu gibi yatağa koyuyom 10 dakka sonra viyaklamaya başlıyo
geceleri düzene soktuk 3 gündür
darısı gündüzlerin başına 🙏

bizimki bakınmıyo işte
hemen basıyo çığlığı
sırtı yer görmücek zillinin
bütüngün memede kucakta dolanıp duruyom evin içinde
ne zaman uyudu o zaman rahat ediyorum ama oda çok kısa
tilki uykusu gibi yatağa koyuyom 10 dakka sonra viyaklamaya başlıyo
geceleri düzene soktuk 3 gündür
darısı gündüzlerin başına 🙏
Aynen aynen. Gündüz uykulari Max yarım saat. 5-6 saat uyumuyo huzursuzlaniyo o da hiç iyi olmuyo. Geceler mis gibi de dediğin gibi gündüzleri de uyutmanin yolunu bulmak lazım. Tam uyuyor ezan okunuyo. Bizimki ezandan çok korkuyor mesela hemen uyaniyo. Kapı caliyo yan dairelerden sesler geliyo sokaktan korna caliyo derken hep bölünüyo uykulari. Uygulamadan süpürge sesi açıp koyduğum zaman diğer seslere uyanmiyor ama işte o da bi süre sonra bende baş ağrısı yapıyor. Hep yanyana olduğumuz için.

Çok sağolun kızlar bebeğim boyle savunmasız karsımda ısıgın altında yatıyor moralim cok kotu süt sağıp enjektörle verecekmişiz cabuk etki gostersin diye
Oyy kurban olurum. Güvende canım öyle teselli ol. Sadece bir gün çok şükür ki. Zor olucak ama yarın kucağına alınca unutacaksin.

Ben geldim bir sorum var 🙂 oglumu emzırıyorum ama goguslerim cok sertlestı. Acaba yeterince cekemiyor ondan mı yoksa sut gıtmıyor olabilir mi. Sagsam mı yoksa sertlesmesi normalmıydı bu gunlerde. Sagarsam bu seferde kontrolsüz artıs olur devamlı sagmak zorunda kalırım dıye korkuyorum. Sagmazsam da sut memede birikir azalır ya da mastit olur dıye korkuyorum napayım ki ben şimdi kafamda deli sorular

Aslında ses yalıtımlı bı evim olsa bebek bakması çok kolay 😂 hangi odaya yatirsam bı dezavantajı var. Oturma odası serin ve cadde kenarı çok korna var ona uyanıyor. Yatak odası sıcak ama yan dairede ki yaramaz çocuğun sesine uyanıyor. Zaten her ezanda korkuyor 😃😃 çocuğumun suçu yok anası güzel ev secemedi 😂

Büyüme atağı dönemi olabilir mi? Kac gün oldu doğum yapalı. O donemlerde aşırı huzursuzluk ve istah artması veya meme reddi dönemi olabilir. Bi kaç güne toparlar merak etme. Bol bol emzirirsen de bebek ihtiyaca göre artırır sütünü :KK66:
Bugün 28. Gün. Az önce 120 CC mama yedi hala doymadi :(

Kızlar bebekleri sarılık olanlar kan gruplarınız farklı mı bebislerle.Hastanedeki hemşire kan gruplarıniz farklı olduğu için sararmış senin sütun yetiyordu dedi.Ilk çocuğun sarardı mi kan grubunuz aynı mı dedi.Ilk oğlum sararmadi ve kan grubumuz aynı.Size söylediler mi böyle birşey.

Back