2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
genel nasıldır bilemem ama spinalde bebeğin doğduğunda görüyosun yanında oluyo ayılma gibi bi süreç olmuyo zaten ayıksın falan iyiydi benim yani
Bebegi gormekten ziyade genelde verilen ilac bebege de geciyomus sonra uyanmak daha zor o yuzden doktorum spinal tavsiye etti. Ben de korkar miyim acaba diye ondan kararsiz kaldim canim

Kardeşimin bebeği kolik. Sab simplex damla kullanıyor en çok ondan memnun kaldı. (Diğerleri metsil ve nurse harveydi) mamasını değişti. arada parasetamol fitil verdi doktoru. Saç kurutma mak sesini seviyor genelde memede uyuyor.
Zinco kullanıyorum
Anne sütü içiyor sadece
Valla bilmiyorum ne yapacağım
Her gun mu böyle
Dün rahattı oysa ki

Zinco kullanıyorum
Anne sütü içiyor sadece
Valla bilmiyorum ne yapacağım
Her gun mu böyle
Dün rahattı oysa ki
Geçer canım merak etme ama bi ara öyle oluyo bizimki arabaya bindirince susuyodu bi yarım saat dolanıyoduk uyuyodu eve geliyoduk. Bunu da artık çatlarcasına ağlarken eşim hastaneye götürelim yeter dedi. Gidene kadar uyudu öyle keşfettik.

Neden bebeğin göbeğinin düşmesini bekliyorsunuz kızlar yıkamak için. Bize kızım dogdugunda hemen yıkayabilirsiniz demişlerdi.Şimdi yine soracağım aklımda ama öyle olsa dogumdan hemen sonra hastanede de yıkamazlardı. Ben kızımı hastanede yıkatmamıstım ama yıkamak için de göbeğinin düşmesini beklememize gerek olmadıgını söylemişti doktoru.İki gün sonra yıkamıstık biz
5 Temmuz doğum günü. Biraz daha düşmezse düşmeden yıkayacağım artık. Kızda 17. gün düşmüştü. O kadar beklemedik yıkamıştım.

Hangi antibiyotik canım hap mı? Bende ondan şüpheleniyorum
Gazı yok canım eminim çünkü alttan üstten salıyo 😁🙄
Amoklavin 1000 mg. Mahvetti beni.
Çok sağolun bizim oğlan 3 kilo doğdu kilosu iyi şükür.. tabi biraz kilo kaybı oldu doktor normal diyor..
Doğum sırasında oğlum ciğerlerindeki suyu atamamış o yüzden solunum sıkıntısı yaşadı ama 2-3 güne toparladı ciğerler emmiş sıvıyı.. şimdilik solunum sıkıntısını hallettik emzirmeyi de halledersek herhalde taburcu olacak bugün 5. Günümüz..
Emzirme işlemi de tam sizin anlattığınız gibi :) yoruluyor sonra devam ediyor bazen 10-15 dk emip uyuyor diğer göğüse geçemiyoruz.. uyanınca arıyorlar yoğun bakımdan hemen gidiyorum deniyorum..
İnsallah sağlıkla çıkmak nasip olur :)
Çok geçmiş olsın bir an önce kavuşup rahat rahat emişmeniz dileğiyle 🤲🤲👣👣
Canım senin instagram var mı?
Var canım yazayım özelden.
Kızlar 5.30da suyum geldi 08.00 da suni sancı taktılar acılma 1 cmiken. 11.50 gibi açılma 6 cmydi epidural taktılar 12.15 gibi açılma 10 cm oldu ben de sancılardan rahatladım. Sonra biraz ıkındım geldi. Az dikişim var sağ memeyi tutmuyor ucu biraz içine kaçık. Öbüründen emiyor ne yapmam lazım? Simdi uyudu biraz ben de uyumaya calıscam o kadar masumki bakıp bakıp aglayasım geliyor acaba doydu mı acaba iyi mi diye.
Bebeğe bakmaktan uyuyamıyorum aklımi onda ilk gün sizde de oldu mu ☺
Ooooggghhh maşallah ne güzel bir hikaye. Meme ucu çıkarıcılar var ondan alırsın. Uyu canım sen çok enerji lazım 🤗😁

Neden bebeğin göbeğinin düşmesini bekliyorsunuz kızlar yıkamak için. Bize kızım dogdugunda hemen yıkayabilirsiniz demişlerdi.Şimdi yine soracağım aklımda ama öyle olsa dogumdan hemen sonra hastanede de yıkamazlardı. Ben kızımı hastanede yıkatmamıstım ama yıkamak için de göbeğinin düşmesini beklememize gerek olmadıgını söylemişti doktoru.İki gün sonra yıkamıstık biz
Valla ne yıkarım nede enfeksiyon sıkıntısını çekerim canım çok örnek var göbeği düşmeden yıkayıp çocuğu 1 hafta hastanede yatan Allah korusun hastaneden geldiğimiz gün kafasını şampuanladık vücuduna gelen kadar su o kadar zaten 1 hafta 10 güne düşüyo riske girmezdim şahsen doktorumuz da dedi 1 hafta yıkamayın diye

Amoklavin 1000 mg. Mahvetti beni.

Çok geçmiş olsın bir an önce kavuşup rahat rahat emişmeniz dileğiyle 🤲🤲👣👣

Var canım yazayım özelden.

Ooooggghhh maşallah ne güzel bir hikaye. Meme ucu çıkarıcılar var ondan alırsın. Uyu canım sen çok enerji lazım 🤗😁
Allahtan uyandım ya bugün devam etsem bütün vücudumu kaplicaktı sanırım belden başladı bacaklara yayıldı ölüyorum kaşıntıdan 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İlaç alerjisi olan biri değilim ama belki doğum sonrası Bişey yaptı çözemedim 🤷🏼‍♀️

Valla ne yıkarım nede enfeksiyon sıkıntısını çekerim canım çok örnek var göbeği düşmeden yıkayıp çocuğu 1 hafta hastanede yatan Allah korusun hastaneden geldiğimiz gün kafasını şampuanladık vücuduna gelen kadar su o kadar zaten 1 hafta 10 güne düşüyo riske girmezdim şahsen doktorumuz da dedi 1 hafta yıkamayın diye
Bilemiyorum canım biz 2017 Ekim annelerinde ve kasım annelerinde de konusmustuk o dönem genelde doktorlar yıkayabilirsiniz demişti.Ne yazık ki Türkiye de tıp alanında bile olsa her sene birbirinin zıttı şeyler oluyor. Bir kongre yapıyorlar orada bir karar alıp her seyi değiştiriyorlar. Oysa insan vucudu aynı vucut baska örneklerine de rastladım daha önce. Yine de en dogrusu içböyle bir durumda annenin içine sineni yapması sanırım

Sezeryan olan arkadaslar cogunluk spinal oldu sanirim. Tamamen uyutulmaktansa spinal daha mi iyi sizce. Ben pazartesi sezaryan olacagim ama.henuz karar veremedim. Bir de hic hazir degildim pazartesi olur diye dusunmemistim ve sezeryana kafamda hic yoktu ondan tedirginim acikcasi. Hayalim suyum gelecek ya da.nisanim hastaneye gidicem aciklik olavak vs di
Ameliyata Bi kadınla aynı anda girip aynı anda çıktık canım o genel anestezi almıştı ben spinal güle oynaya geçti kadıncağız acıdan ağlıyodu yarı baygın dikişlerine dokunmaya çalışıyordu falan ben o saatleri uyuşuk geçirdim ve 5te odadaydık 12.30a kadar ağrı sızı sıfır sonra zaten ağrı kesici yapılıyo ilk çiş zor ilk yataktan kalkmak zor oda geneldede spinalde de aynı
Yapıştır spinali bebişini gör baygın olma acı çekme 💪🏻

Bilemiyorum canım biz 2017 Ekim annelerinde ve kasım annelerinde de konusmustuk o dönem genelde doktorlar yıkayabilirsiniz demişti.Ne yazık ki Türkiye de tıp alanında bile olsa her sene birbirinin zıttı şeyler oluyor. Bir kongre yapıyorlar orada bir karar alıp her seyi değiştiriyorlar. Oysa insan vucudu aynı vucut baska örneklerine de rastladım daha önce. Yine de en dogrusu içböyle bir durumda annenin içine sineni yapması sanırım
Birazda şans işi sanırım valla ben korktum açıkçası en çok korktuğum şey buydu hatta yakın zamanda örneğiyle karşılaştığım için belkide 🤷🏼‍♀️ aynen canım kesinlikle annenin içine sinmesi önemli 👍🏻

Ben mustelenın temizleyicisini aldım durulama gerektirmeyen onla silerim artık ya birkaç gün

Back