2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah🙏 Tadını çıkar çok güzel bir duygu. Ama yine de uyumaya çalışki sütün gelsin. Saat kur istersen nasıl olsa uyanırsın
1.30da emzirme var ondan sonra uyurum insallah. Bu arada seninle günümüz aynıymış. İnsallah senin dogumun da su gibi olur geçer 🙏

Canım bebeğimle ilk gecemiz o uyuyor ama ben 3 saate bir emzirmeyi kaçıracakmıyım veya açmıdır diye derin uykuya yatamıyorum az biraz uyudum dikişlerim ağrıyor cok mutluyum

Gözünüz aydın canım seninle beklenen doğum tarihimiz aynıydı saniyorum, ne güzel kavusmussun yavruna Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin senin yavruna ve tüm yavrulara

İyi geceler anneler
Benim bugün muayenem vardı, cati muayenesini yine gecemedim malesef Dr kontrol ettiği kadarıyla müsait dedi ama galiba benim normal doğum yapamayacağım kanaatinde. Düşün tasin, sezaryene karar verirsen önümüzdeki cuma alalım dedi. Zaten bebek kanala girmemiş, bu saatten sonra da zor girer bos yere bekleyip de sancı çekme ilerde dedi. Doktoruna güveniyorum, ben de sezaryene karar verdim Pzt görüşüp kesin tarih belirliycez. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ben mustelenın temizleyicisini aldım durulama gerektirmeyen onla silerim artık ya birkaç gün
Üstündeki verniks için silmeyin yıkmayın diyolar zaten canım sarılık riski azalıyor daha çabuk adapte olmasını sağlıyor vücut sıcaklığı ayarlanıyo falan miss kokuyordu yavrum 1 hafta yıkamadım 😍

B bibliyofil_k canımmmm, hayırlı olsum hoş geldi Ömer oğlan. Odanız da çok süslü olmuş, çok beğendim, senin ve oğlunun sağlıklı olmasına da çok mutlu oldum. Sağlıkla, neşeyle büyüt.

Zeyna03 Zeyna03 nasılsın canım, nasıl gidiyor?

Canım iyi şükür hafif sarılığımız var.Bol bol emiyoruz sabaha kontrolümüz var düşmüş olur inşallah.Sizde nasıl durumlar?

Kolik. Bebek susmuyor ne yapacağım ne zaman bitecekkkkkk
Ben çok çektim canım Allah yardımcın olsun. Bir yere çıkıp gidemiyordum hiç durmuyor sürekli ağlıyordu. Ama geçti şükür, seninde geçecek insaAllah
İyi geceler anneler
Benim bugün muayenem vardı, cati muayenesini yine gecemedim malesef Dr kontrol ettiği kadarıyla müsait dedi ama galiba benim normal doğum yapamayacağım kanaatinde. Düşün tasin, sezaryene karar verirsen önümüzdeki cuma alalım dedi. Zaten bebek kanala girmemiş, bu saatten sonra da zor girer bos yere bekleyip de sancı çekme ilerde dedi. Doktoruna güveniyorum, ben de sezaryene karar verdim Pzt görüşüp kesin tarih belirliycez. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bu kanala iniş konusunda doktorların görüşü farklı sanırım. Benim doktorum bebek genelde kanala doğum esnasinda giriyor diyip bu konu hakkında hiç konuşmuyor bile neredeyse. Kimi daha vakti gelmeden kanala girmemiş zaten diyip sezeryana yönlendiriyor. Anlam veremiyorum gerçekten... Hakkımızda en güzelini nasib etsin mevlam♥️

Bebeğe bakmaktan uyuyamıyorum aklım onda ilk gün sizde de oldu mu ☺
Canimmm gözünaydin. Sağlıkla büyüt evladını inşallah kuzum benim 🥰 ilk 3-4 gün bende bakardım zirt pirt uyanip bakardim,halbuki mışıl mışıl uyuyor çocuğum. Ama sonra alışıyorsun uyanıkken bile uyuyabilirsin,işini yaparsin tabi ağlamıyorsa

Canimmm gözünaydin. Sağlıkla büyüt evladını inşallah kuzum benim 🥰 ilk 3-4 gün bende bakardım zirt pirt uyanip bakardim,halbuki mışıl mışıl uyuyor çocuğum. Ama sonra alışıyorsun uyanıkken bile uyuyabilirsin,işini yaparsin tabi ağlamıyorsa
Canım cok sağol şu an çok ağlıyor gazı var sanırım :(

Çok sağolun bizim oğlan 3 kilo doğdu kilosu iyi şükür.. tabi biraz kilo kaybı oldu doktor normal diyor..
Doğum sırasında oğlum ciğerlerindeki suyu atamamış o yüzden solunum sıkıntısı yaşadı ama 2-3 güne toparladı ciğerler emmiş sıvıyı.. şimdilik solunum sıkıntısını hallettik emzirmeyi de halledersek herhalde taburcu olacak bugün 5. Günümüz..
Emzirme işlemi de tam sizin anlattığınız gibi :) yoruluyor sonra devam ediyor bazen 10-15 dk emip uyuyor diğer göğüse geçemiyoruz.. uyanınca arıyorlar yoğun bakımdan hemen gidiyorum deniyorum..
İnsallah sağlıkla çıkmak nasip olur :)
Umarım bir an önce toparlarda minik yakışıklı , evinde yatağında yatmaya başlar 😍😍

Sezeryan olan arkadaslar cogunluk spinal oldu sanirim. Tamamen uyutulmaktansa spinal daha mi iyi sizce. Ben pazartesi sezaryan olacagim ama.henuz karar veremedim. Bir de hic hazir degildim pazartesi olur diye dusunmemistim ve sezeryana kafamda hic yoktu ondan tedirginim acikcasi. Hayalim suyum gelecek ya da.nisanim hastaneye gidicem aciklik olavak vs di
Ben epidural oldum canım herşey gayet güzel gitti o esnada bebeğini görmek sesini duymak tenine temas etmek herşeye değer bence En önemlisi de genel sonrası toparlanman senin açından daha zor olabilir ama epiduralde öyle birşey yok kendindesin her aşamada ve odaya geldiğinde hemen bebeğinle olabiliyorsun olumlu yönlere yönelmeye çalış canım Umarım rahat bir doğum yaşarsın 😊

Canım iyi şükür hafif sarılığımız var.Bol bol emiyoruz sabaha kontrolümüz var düşmüş olur inşallah.Sizde nasıl durumlar?
Çok geçmil olsun, bol bol emişin, ben hiç boş kalamıyorum, şu an zor kahvaltı yapıyorum :KK45: Bizim de sarılığımız var. Birazdan yine kan alacaklar kilo alımına bakıp iyiyse taburcu edecekler inşallah. :dua::dua:
Gece saat 1:15 gibi jet bir normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık çok şükür 🙏

Kızım sabah suni sancıyı yiyeceğimizi anlayınca kendi kendine gelmeye karar verdi. ❤

Darısı bekleyen herkese
Of süper kızım seni de kendini çok seviyor. Sana ne kadar yardımcı oldu. Gözün aydın, sağlıkla büyüt yavrunu:KK200::KK200::nazar::nazar:

Çok geçmil olsun, bol bol emişin, ben hiç boş kalamıyorum, şu an zor kahvaltı yapıyorum :KK45: Bizim de sarılığımız var. Birazdan yine kan alacaklar kilo alımına bakıp iyiyse taburcu edecekler inşallah. :dua::dua:

Of süper kızım seni de kendini çok seviyor. Sana ne kadar yardımcı oldu. Gözün aydın, sağlıkla büyüt yavrunu:KK200::KK200::nazar::nazar:

Evde olmak iyi geliyor canım.Sağlıkla taburcu olun sizde inşallah ❤💋

1.30da emzirme var ondan sonra uyurum insallah. Bu arada seninle günümüz aynıymış. İnsallah senin dogumun da su gibi olur geçer 🙏
Ayy canım iyi dileklerin için çok teşekkürler evet günümüz aynı ben hep senle aynı zamanda doğururuz diye düşünüyodum ama senin oğlan çalışkan çıktı 😂 sağlıkla gelsinler sen benim tek dileğim o yoksa bir şekilde doğururuz analık zor kaç kiloyla geziyoruz işlerimizi yapıyoruz. Ama tabiii onlar için de herşeye değiyor😍😍 bu arada kızım doğduğunda ben de ilk geçen uyuyamamıştım herkese çok güzel değil mi yaa diyip duruyodum🙈 sürekli ama milleti baymışımdır 😂😂

Kızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artik 😞 evimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten

Back