Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Kızlar aranızda biberon kullananlar hangilerini kullanıyorlar. Sağdığım sütü vermek için anne memesine yakın bir biberon istiyorum ki beni reddetmesin.
Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruz

Ben Avent serisini almıştım hamilelikte sonra yoğun bakım hemşireler bana Lansinoh aldırdı eve geldiğimde de Lansinoh‘la devam etmek istedim ama memenin ayarı yok sürekli süt akışı devam ediyor bebek çekse de çekmese de ve sürekli bebeğin genzine kaçıyordu defalarca morardı ben tekrar Avent’e döndüm Avent‘te çok rahatım bebek sadece çektiği zaman süt geliyor çok daha güvenli ikisi de meme reddi yapmadı bir yandan emzirmeye devam ediyorum 🌸

avent kullanıyorum şimdilik bi meme reddü durumu yok baya emerken çektiği gibi çabalıyo biberonu çekmek için :) belki memedej daha fazla süt geliyordur biberonda tek delikten zorla çekerek alıyo yavrum 😅

Philips avent kullanıyorum canım ben

Avent, 2 haftadan beri kullaniyirum. Bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta biz 2 yi geçip direkt 3 ten başladık, hâlâ 3 ile devam ediyoruz
Kızlar çok teşekkürler sanırım ortak karar avent peki hangi numara 30 günlük bebek için 1-2-3 numaralar var ama kafam karıştı

Back