2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artik 😞 evimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten
Canım 8 çok köyü bi değer değil düşüşe geçmiş ne güzel kontrole çağırırlar büyük ihtimal

Kızlar sütten zombilik geçer mi:KK53:
bu bebe uyumuyor kucakta gezicek cingöz Recai oldu çıktı başımıza etrafı izliyo 9 günlük bebe kendini 9 yaşında sanıyor acil yardım :duduk:
Kader ortağıyız hep birlikte 😅
Canım sen yine de 40 i çıksın diye bekle biraz istersen kısa kollular için ama cok sarmak bana doğru gelmiyor. Giyinik yerlerine elinle dökün sicaksa usumuyordur. Eller önemli değil. Özellikle erkek çocukları zaten sıcağı hiç sevmiyor. Yalnız kalmak uyku yardım yönüyle evet zorluyor ama diğer yönden bebeğin annesi olduğunu iliklerine kadar hissetmeni de sagliyor. Özgüven artıyor. Bı de ben işime karisilmasindan feci irite olurum . Senin aylarca üzerinde düşündüğün şeyi bı başkası "bence öyle değil ya " diyerek bildiğini sanır falan. Ben düzen insaniyim. Düzenli olan her şeyi çok seviyorum. Spontane gelişen şeyler beni geriyor. Ama millete kalsa bı "alıştırma" lafiyla gecistiriyorlar. Basaracagina adım kadar eminim Allah dağına göre kar verir. Bize bir tana gelirken sana iki rahmet gönderdi 😍😍
Sağol canım o zaman Ağustos’ta kısa kollu giydirebilirim benimkilere. Bende sürekli etrafımda şöyle yap böyle yap diyen birilerinden hoşlanmıyorum ama iki bebeyle benim durumun çok zor maalesef. Az büyüseler işim kolaylaşır
Bu arada 15 gün oldu düşmez mi bu dikişler yaa :(
22. Günde hala duruyor dikişler
Gaz için damla kullanan var mı? Hangisini aldınız?
Nurse harweys verdi canım çocuk drumuz
Neden bebeğin göbeğinin düşmesini bekliyorsunuz kızlar yıkamak için. Bize kızım dogdugunda hemen yıkayabilirsiniz demişlerdi.Şimdi yine soracağım aklımda ama öyle olsa dogumdan hemen sonra hastanede de yıkamazlardı. Ben kızımı hastanede yıkatmamıstım ama yıkamak için de göbeğinin düşmesini beklememize gerek olmadıgını söylemişti doktoru.İki gün sonra yıkamıstık biz
Bizim çocuk dru da düşmeden yıkamayın dedi canım enfeksiyon açısından
kızlar bebişleriniz için kurban kesicek misiniz
Nasipse yeryüzü doktorları yada İHH aracılığıyla keseceğiz canım
Gece saat 1:15 gibi jet bir normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık çok şükür 🙏

Kızım sabah suni sancıyı yiyeceğimizi anlayınca kendi kendine gelmeye karar verdi. ❤️

Darısı bekleyen herkese
Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini 💕

Gece saat 1:15 gibi jet bir normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık çok şükür 🙏

Kızım sabah suni sancıyı yiyeceğimizi anlayınca kendi kendine gelmeye karar verdi. ❤

Darısı bekleyen herkese
Ayy inşaAllah canım benim yaa ne güzel olmuş♥️😍.

Ameliyata Bi kadınla aynı anda girip aynı anda çıktık canım o genel anestezi almıştı ben spinal güle oynaya geçti kadıncağız acıdan ağlıyodu yarı baygın dikişlerine dokunmaya çalışıyordu falan ben o saatleri uyuşuk geçirdim ve 5te odadaydık 12.30a kadar ağrı sızı sıfır sonra zaten ağrı kesici yapılıyo ilk çiş zor ilk yataktan kalkmak zor oda geneldede spinalde de aynı
Yapıştır spinali bebişini gör baygın olma acı çekme 💪🏻
Sagol canim icimi rahatlattin oyle yapacagim yarin sabah 7 de hastanede olacagiz. Sonrasinda da cokca nescafe icerim.

Seby7 Seby7 @Sukella11 kızlar doğum sonu bebek stüdyo fotoğraf çekimi araştırdınız mı?
Ben araştırmadım ya biraz hazırlıkları son ana bıraktığım için ona sıra gelmedi. istiyordum aslında ama 🤷🏼‍♀️

Kızım sabah suni sancıyı yiyeceğimizi anlayınca kendi kendine gelmeye karar verdi. ❤

Darısı bekleyen herkese
Maşallah çok güzel gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah 😊
Son muayenede kanala inmiş miydi buradaki konuşmalara göre muallak bir konu her doktor başka birşey söylüyor da 😊

Ben epidural oldum canım herşey gayet güzel gitti o esnada bebeğini görmek sesini duymak tenine temas etmek herşeye değer bence En önemlisi de genel sonrası toparlanman senin açından daha zor olabilir ama epiduralde öyle birşey yok kendindesin her aşamada ve odaya geldiğinde hemen bebeğinle olabiliyorsun olumlu yönlere yönelmeye çalış canım Umarım rahat bir doğum yaşarsın 😊
Cook tesekkur ederim canim insallah yarin bendr sizin gibi bebegime.kavusacagim😊

İyi geceler anneler
Benim bugün muayenem vardı, cati muayenesini yine gecemedim malesef Dr kontrol ettiği kadarıyla müsait dedi ama galiba benim normal doğum yapamayacağım kanaatinde. Düşün tasin, sezaryene karar verirsen önümüzdeki cuma alalım dedi. Zaten bebek kanala girmemiş, bu saatten sonra da zor girer bos yere bekleyip de sancı çekme ilerde dedi. Doktoruna güveniyorum, ben de sezaryene karar verdim Pzt görüşüp kesin tarih belirliycez. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Benim doktorum da simdiye kadar hic cati muayenesi yapmadi dogum.esnansin da belli olur dedi. Doktorlari da anlamiyorum.hangisi dogru. Hakkinda hayirlisi canim. Bebegin nasil iri mi canim. Doktorum dogum zor olur deyince Ben de dun zor karar verdim ama sezeryana ikna oldum bebegimi riske atamazdim.

Kızım sabah suni sancıyı yiyeceğimizi anlayınca kendi kendine gelmeye karar verdi. ❤️

Darısı bekleyen herkese
Çok sevindim, gözünüz aydın olsun 💜

Darısı bekleyen herkese
GöZün aydın sağlıkla büyüsün bencilin. Acaba bebeğin gelmemesi bizim stresimizle mi alakalı🤔 sezeryan olacaklar bi rahatlayıp pıtır pıtır doğuruyolar. Yine bi çıkarımlar bi çıkarımlar🙈

Sagol canim icimi rahatlattin oyle yapacagim yarin sabah 7 de hastanede olacagiz. Sonrasinda da cokca nescafe icerim.
Nescafenin soğuk siyah olanından içtim 3 tane içim yanıyordu sıcak içemezdim 2 bardak kola içtim bol su kayısı suyu baş ağrısı çekmedim hiç canım inşallah Kolayca geçsin gitsin sağlıkla kavuş bebişine 🙏

Kader ortağıyız hep birlikte 😅

Sağol canım o zaman Ağustos’ta kısa kollu giydirebilirim benimkilere. Bende sürekli etrafımda şöyle yap böyle yap diyen birilerinden hoşlanmıyorum ama iki bebeyle benim durumun çok zor maalesef. Az büyüseler işim kolaylaşır

22. Günde hala duruyor dikişler

Nurse harweys verdi canım çocuk drumuz

Bizim çocuk dru da düşmeden yıkamayın dedi canım enfeksiyon açısından

Nasipse yeryüzü doktorları yada İHH aracılığıyla keseceğiz canım

Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini 💕
Valla canım ya 😁 şu 1 ay geçse hayırlısıyla düzelir diyolar 🙏

Darısı bekleyen herkese
Oh maşallah şükür sağ salim aldın kucağına. Gözün aydın darısı başımıza.

Ben araştırmadım ya biraz hazırlıkları son ana bıraktığım için ona sıra gelmedi. istiyordum aslında ama 🤷🏼‍♀️

Maşallah çok güzel gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah 😊
Son muayenede kanala inmiş miydi buradaki konuşmalara göre muallak bir konu her doktor başka birşey söylüyor da 😊

Hayır, fazla bir doğum belirtim yoktu, açıklık 1cm ve rahim ağzı kisalmisti sadece son kontrolde. Ee bi de 9 gün geçmiş olunca😄

Iki gündür sadece kasiklarimda düzenli bi şekilde kasılma vardı l, her 10 dakikada bi.
Ama NST hiç birsey göstermedi, benim de moralim bozulmuştu son kontrolde. Ne olduysa suyun patlamisiyla oldu, direk doğum sancısı girdi, hastaneye zor yetiştik. Hersey 1 bucuk saat içinde oldu bitti.

GöZün aydın sağlıkla büyüsün bencilin. Acaba bebeğin gelmemesi bizim stresimizle mi alakalı🤔 sezeryan olacaklar bi rahatlayıp pıtır pıtır doğuruyolar. Yine bi çıkarımlar bi çıkarımlar🙈

Belkide tamamen psikoloji işi ben de anlamadım. Suni sanci hic içime sinmiyordu, dün hatta ağlama krizleri yaşıyordum beni neyin beklediğini bilmediğim için.
Aynı durum kuzenimde de olmuştu, suni verileceği gün bebek kendisi geldi 🙈

Benim bacak el ağrıları beni mahvediyor artık bende doğurmak istiyorum:) ayaklarım poaça hamuru gibi hergun biraz daha kabarıyor. Bunlar iner mı doğumdan sonra. Hiç bi ayakkabı olmuyor terlik giyiyorum hep yağmurda bile.

Hayır, fazla bir doğum belirtim yoktu, açıklık 1cm ve rahim ağzı kisalmisti sadece son kontrolde. Ee bi de 9 gün geçmiş olunca😄

Iki gündür sadece kasiklarimda düzenli bi şekilde kasılma vardı l, her 10 dakikada bi.
Ama NST hiç birsey göstermedi, benim de moralim bozulmuştu son kontrolde. Ne olduysa suyun patlamisiyla oldu, direk doğum sancısı girdi, hastaneye zor yetiştik. Hersey 1 bucuk saat içinde oldu bitti.
Sinsi doğuranlar listesine soktu bebişin seni 😁
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün meleğin ❤️

Back