- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
canım 3900 dem 3600 e düştü hastaneden çıkana kadar ama geri almaya hemen başlıyorlar. Geçen salı 4300e çıkmıştı bizimki çok hızlı büyüyorlar.3315 doğdu ertesi gün 3260dı 5. Gün 3090 doktor normal aralıkta vermiş kiloyu 15 güne almaya başlar tekrar dedi canım
bebeklerin doğumdan sonraki ilk 3 aylık döneme de 4. Trimester deniyor. O yüzden anneye yakın temas halinde olmak istiyor bebekler oyüzden hiç kucağa alışır mı diye düşünmemek lazım ihtiyaçları var dünyaya alımları içinVAlla maşallah su gibi doğum olmuş nerdeyse bundan sonrası da sağlıkla büyüsün inşallah
Bana doktor kızımda bebek 3 ay kucağa filan alışmaz demişti. AMa herkes tabiii çok bildiğinden sürekli bişelere yorum yapmaya bayılıyolar bi sussalartakmican en güzelini yapıyon. Kan benim damar benim istediğimi yaparım arkiiidiiiş
Biz 21 günlük bebekle annelerin yazlığa geçeceğiz yarın çünkü evim istanbulda çok sıcak artı büyük oğlum için gidelim dedik eve tıkılıp kaldı çocukKızlar 40 günlük bebeyle denize gidilir mi
Ama ben bebeği saat 6dan sonra fln sırf d vitamini alsın diye biraz sahile götürüp geri dönerim. Bence bebeği denize sokmazsınız ama siz yanınızda yardımcınız varsa yapın tatilinizi