2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kendim bizimkilerde hiç yaşamadım çok şükür ama bir arkadaşımın bebeği de çok gaz sancısı çekiyordu, böyle gece gündüz ağlıyordu yani, onda da Nurse Harveys diye bir şurup işe yaramıştı. Belki burda da faydasını gören olur diye yazayım dedim .

Benim kocayı biliyorsunuz cin Ali babaya çekti galiba 😁 benimkide çok sık emiyo ama bazı insanların sütü de yararmış senin kız dalyan gibi olcak başak kankim 😍
Kalkanda biriken sütü sürekli yüzüme ve boynuma sürüyorum nemlendirici gibi sütüm masallah 😂 Kusması yoğurt gibi olursa sütün yagli demekmiş Seval kankim.
Manken olsun da baksın anasına babasına 🙄 paparazzilere yakalanacak benim kızım 😂

Sezeryan olan arkadaslar cogunluk spinal oldu sanirim. Tamamen uyutulmaktansa spinal daha mi iyi sizce. Ben pazartesi sezaryan olacagim ama.henuz karar veremedim. Bir de hic hazir degildim pazartesi olur diye dusunmemistim ve sezeryana kafamda hic yoktu ondan tedirginim acikcasi. Hayalim suyum gelecek ya da.nisanim hastaneye gidicem aciklik olavak vs di
genel nasıldır bilemem ama spinalde bebeğin doğduğunda görüyosun yanında oluyo ayılma gibi bi süreç olmuyo zaten ayıksın falan iyiydi benim yani

Kalkanda biriken sütü sürekli yüzüme ve boynuma sürüyorum nemlendirici gibi sütüm masallah 😂 Kusması yoğurt gibi olursa sütün yagli demekmiş Seval kankim.
Manken olsun da baksın anasına babasına 🙄 paparazzilere yakalanacak benim kızım 😂
Benimki bazen yoğurt bazen su belli olmuyo ki canım ama sütüm çok yağlı değil anlıyorum yapısından babaannem de dedi su gibi değil ama çokta yağlı değil dedi 🙄🙄
Bencede senin kız selvi boylu manken olcak 😁

Neden bebeğin göbeğinin düşmesini bekliyorsunuz kızlar yıkamak için. Bize kızım dogdugunda hemen yıkayabilirsiniz demişlerdi.Şimdi yine soracağım aklımda ama öyle olsa dogumdan hemen sonra hastanede de yıkamazlardı. Ben kızımı hastanede yıkatmamıstım ama yıkamak için de göbeğinin düşmesini beklememize gerek olmadıgını söylemişti doktoru.İki gün sonra yıkamıstık biz

Ebeeet gaz sancısı olan bebişler için nurse harveys gaz damlasını deneyin kızlar kardeşimin bebiş kış bebeğiydi bisürü denedik bitek o işe yaradı👍 Bir de bol su içmek evet sütü arttırıyo ama sütün yağlı olmasını da malesef şekerli gıdalar sağlıyo. Mesela hergün sütlü tatlı yemeye çalışın, sonra helva hem bol süt yapar hemide yağlı yağlı. Kiloları illaki veririz yaaa bi ara napalım artık. Öncelikli hedefimiz minnaklarımız💪🏻 Tabiii benimki daha ortalıkta yok ama olsun🤦‍♀️

Canım acaba gazı mı var aklıma o geldi. Bu arada bana da antibiyotik ve ferro sanol alerji yaptı kestiler ikisini de tüm vücüdümda döküntü var. Hala deli gibi kaşınıyorum.
Benim de 1 haftadir ellerim avucicim kasiniyor nedenini anlayamadim bazen ayaklarimds ds oluyor

Neden bebeğin göbeğinin düşmesini bekliyorsunuz kızlar yıkamak için. Bize kızım dogdugunda hemen yıkayabilirsiniz demişlerdi.Şimdi yine soracağım aklımda ama öyle olsa dogumdan hemen sonra hastanede de yıkamazlardı. Ben kızımı hastanede yıkatmamıstım ama yıkamak için de göbeğinin düşmesini beklememize gerek olmadıgını söylemişti doktoru.İki gün sonra yıkamıstık biz
Özellikle yikamayin dedi cocuk dr. U canim bize

ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah 🧿
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya 🤣🤣
Yerim seni tontis bizim babynesti ablamiz otobus yaptı oyuncak dolduruyo icine kendi de oturuyo boşa almisim yani😅

Kolik. Bebek susmuyor ne yapacağım ne zaman bitecekkkkkk
Kardeşimin bebeği kolik. Sab simplex damla kullanıyor en çok ondan memnun kaldı. (Diğerleri metsil ve nurse harveydi) mamasını değişti. arada parasetamol fitil verdi doktoru. Saç kurutma mak sesini seviyor genelde memede uyuyor.

Kardeşim metsil, nurse harvey ve sab simplex kullandı en çok sab simplexden memnun kaldı.

Aynen bazen wcye bile gidemiyorum sürekli sağ kolu da tutmaktan çocuğumun kulak üstü çökmüş kafası yamuldu
Biz de hepsini denedik canım damlaların. En iyi gelen 3 damla biogai 7 damla Nurse Harvey beraber kullanımıydı.Eğer gaz sorunu olursa bir de böyle deneyin canım her bebeğe farklı oluyor

Back