- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalkanda biriken sütü sürekli yüzüme ve boynuma sürüyorum nemlendirici gibi sütüm masallahBenim kocayı biliyorsunuz cin Ali babaya çekti galibabenimkide çok sık emiyo ama bazı insanların sütü de yararmış senin kız dalyan gibi olcak başak kankim
![]()
genel nasıldır bilemem ama spinalde bebeğin doğduğunda görüyosun yanında oluyo ayılma gibi bi süreç olmuyo zaten ayıksın falan iyiydi benim yaniSezeryan olan arkadaslar cogunluk spinal oldu sanirim. Tamamen uyutulmaktansa spinal daha mi iyi sizce. Ben pazartesi sezaryan olacagim ama.henuz karar veremedim. Bir de hic hazir degildim pazartesi olur diye dusunmemistim ve sezeryana kafamda hic yoktu ondan tedirginim acikcasi. Hayalim suyum gelecek ya da.nisanim hastaneye gidicem aciklik olavak vs di
Hadi darısı başına:)))Burası buram buram bebek kokuyormaşallah kıyafetleri de pek yakışmış hanım kızımıza
Allah'ım bu ne yamaşallah o fileyi tutan ellere kurban
![]()
At kız kucağına adamınAllahım memeleri yiyo ömrümü yiyo yetmiyor anane babaanne teyze herkesin ömrünüde yiyoBi baba rahat
![]()
Benimki bazen yoğurt bazen su belli olmuyo ki canım ama sütüm çok yağlı değil anlıyorum yapısından babaannem de dedi su gibi değil ama çokta yağlı değil dediKalkanda biriken sütü sürekli yüzüme ve boynuma sürüyorum nemlendirici gibi sütüm masallahKusması yoğurt gibi olursa sütün yagli demekmiş Seval kankim.
Manken olsun da baksın anasına babasınapaparazzilere yakalanacak benim kızım
![]()
Kız tutamıyor adam akıllı hem çalışıyo diye hemde çocuğuma acıdığım için çok yüklenmiyorumAt kız kucağına adamın
Ben gidicem canımKızlar 40 günlük bebeyle denize gidilir mi
Benim de 1 haftadir ellerim avucicim kasiniyor nedenini anlayamadim bazen ayaklarimds ds oluyorCanım acaba gazı mı var aklıma o geldi. Bu arada bana da antibiyotik ve ferro sanol alerji yaptı kestiler ikisini de tüm vücüdümda döküntü var. Hala deli gibi kaşınıyorum.
Özellikle yikamayin dedi cocuk dr. U canim bizeNeden bebeğin göbeğinin düşmesini bekliyorsunuz kızlar yıkamak için. Bize kızım dogdugunda hemen yıkayabilirsiniz demişlerdi.Şimdi yine soracağım aklımda ama öyle olsa dogumdan hemen sonra hastanede de yıkamazlardı. Ben kızımı hastanede yıkatmamıstım ama yıkamak için de göbeğinin düşmesini beklememize gerek olmadıgını söylemişti doktoru.İki gün sonra yıkamıstık biz
Kardeşim metsil, nurse harvey ve sab simplex kullandı en çok sab simplexden memnun kaldı.Gaz için damla kullanan var mı? Hangisini aldınız?
Aynen bazen wcye bile gidemiyorum sürekli sağ kolu da tutmaktan çocuğumun kulak üstü çökmüş kafası yamulduOf cok zor ya iş yapamıyorum![]()
Gozunaydin canim inşallah cok kolay olmuştur12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Yerim seni tontis bizim babynesti ablamiz otobus yaptı oyuncak dolduruyo icine kendi de oturuyo boşa almisim yaniya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya![]()
Kardeşimin bebeği kolik. Sab simplex damla kullanıyor en çok ondan memnun kaldı. (Diğerleri metsil ve nurse harveydi) mamasını değişti. arada parasetamol fitil verdi doktoru. Saç kurutma mak sesini seviyor genelde memede uyuyor.Kolik. Bebek susmuyor ne yapacağım ne zaman bitecekkkkkk
Biz de hepsini denedik canım damlaların. En iyi gelen 3 damla biogai 7 damla Nurse Harvey beraber kullanımıydı.Eğer gaz sorunu olursa bir de böyle deneyin canım her bebeğe farklı oluyorKardeşim metsil, nurse harvey ve sab simplex kullandı en çok sab simplexden memnun kaldı.
Aynen bazen wcye bile gidemiyorum sürekli sağ kolu da tutmaktan çocuğumun kulak üstü çökmüş kafası yamuldu