2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu

Maşallah maşallah gözünaydin canım.Allah analı babalı büyütsün.Bravo sana.Aferin bebeğine.Çok şükür Allaha.Bol sütleriniz olsun inşallah😍

ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyo
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah 🧿
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya 🤣🤣
Burası buram buram bebek kokuyor😍 maşallah kıyafetleri de pek yakışmış hanım kızımıza💗
Geç kalsakda bıcı bıcımızı yaptık
Allah'ım bu ne ya😍 maşallah o fileyi tutan ellere kurban💗

Canım benim de doğum sırasında kanala indi. 2-3 ıkınma yetiyor. Kanal mevzu değil. Baş geliş ve başın çevresi daha önemli. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inş.
Benimde doğum anında kanala girmişti ki 2 hafta sancı çektiğim halde.

Bebek uyutucu diye süper bir uygulama var onu indirmelisin. Yiğenimde çok işe yarıyor. Bütün ihtiyaç olan sesler var kesinlikle tavsiye ederim. Kırmızı emzikli bir bebek suratı var uygulama resminde 👍🏻
Bende o uygulamayı kullanıyorum yabancı ninniye bayılıyor.

Doğum parası devlet tarafından çalışmasanda veriliyor kaçıncı çocuksa ona göre miktar pttye 40 günlük olunca yatıyo süt parası eşinin 120gün sigortası yattığı sürece sskdan başvuru yapınca ziraat bankasına yatıyodu sanırım
Süt parasını devlet memurlarıda alıyormu?

Kolik her zaman mı oluyor
Dün rahattık mesela🤓
Kolik sanırım hergün aynı saatte başlıyor ama kardeşimin bebeği 7/24 ağlıyor mama değişti 4-5 damla değişti hala aynı ama 2,5 ay oldu gece uyku süresi arttı.

Kizlar popisimiz isilik oldu ya karbonatli su zeytinyagi ise yaramadı ne yapmak lazimki
Ben desitin kullanıyorum çok memnunum
Birde biraz pahalı ama pampers pure aqua mukemmel bir bez

Kızlar bebekleri ne sıklıkla yıkayacağız şimdi 🙄
Hergün yıkıyoruz istdayız

12.30da normal dogurdum odadayız azcık emzirmeye calıstım süt geldimi bilmiyorum :) 5.cmden sonra epidural oldu
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın

Ayy çok güzeller maşallah 🧿💕 yalnız gördüğüm kadarıyla bizim grup ikizlerinin hiçbiri birbirine benzemiyorlar 😄
Evet ya hiçbir ikizimiz benzemiyor :KK45:
Ben sık banyo yaptırınca iştahı arttı ve mükemmel kilo aldı bı anda büyüdü. Bence giydirirken usumeyecek ortamı yarattıktan sonra her gün banyo yaptırılmalı. Ben öyle yapıyorum arada misafirden dolayı atladigim bı kaç gün oldu ama her gün aynı saatte banyo yaptırıp emzirip yatiriyorum bu uyku eğitimine fena taktim kafayi. Hele bı de ise yaradığını gördükçe daha da hevesleniyorum. 52 günlüğüz ama 6 ay kıyafetlerine geçtik 😆Eki Görüntüle 2288645
ya varya bizimkide babanesiyle dedesi geldi onlar sevsinler banyo yaptırmayayım dedim bugün
çünkü banyodan sonra çok güzel uyuyor
allahım saati gelince 2de bi başladı huysuzlanmaya ne emiyo ne uyuyo
bi yıkadım ne ağlama ne huysuzluk
bi emdi bi uyudu şimdi 1 saattir gık demiyo
maşallah 🧿
daha sen 19 günlüksün neyin kafası bu ya 🤣🤣
Geç kalsakda bıcı bıcımızı yaptık
Hiç utanmadınız dimi böyle ay gibi çocuklar doğurmaya. Tütü hepsine maşallah. Dişlerim kamaşıyor :KK9::KK9::super::super:
Kızlar sütten zombilik geçer mi:KK53:
bu bebe uyumuyor kucakta gezicek cingöz Recai oldu çıktı başımıza etrafı izliyo 9 günlük bebe kendini 9 yaşında sanıyor acil yardım :duduk:
Meylenciğim başından beri mi böyleydi sonradan nı oldu?
Sezeryan olan arkadaslar cogunluk spinal oldu sanirim. Tamamen uyutulmaktansa spinal daha mi iyi sizce. Ben pazartesi sezaryan olacagim ama.henuz karar veremedim. Bir de hic hazir degildim pazartesi olur diye dusunmemistim ve sezeryana kafamda hic yoktu ondan tedirginim acikcasi. Hayalim suyum gelecek ya da.nisanim hastaneye gidicem aciklik olavak vs di
İlk doğumumda benim de her şey normal gibiydi, 38+2 de suyum geldi haataneye gittim suni sancı çektim hiç açılmam olmadı ve genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Önemli olan çocuğun sağlığı bir şekilde geliş yolunu bebek belitliyor. Spinale gelince bence çok daha iyi genelden. Bir kere kendindesin ayılmana gerek yok. Bebekleri görüyorsun hemen. Bende sadecr alerji yaptı ve döküntü onun dışında çok konforluydu.

Evet ya hiçbir ikizimiz benzemiyor :KK45:

Hiç utanmadınız dimi böyle ay gibi çocuklar doğurmaya. Tütü hepsine maşallah. Dişlerim kamaşıyor :KK9::KK9::super::super:

Meylenciğim başından beri mi böyleydi sonradan nı oldu?

İlk doğumumda benim de her şey normal gibiydi, 38+2 de suyum geldi haataneye gittim suni sancı çektim hiç açılmam olmadı ve genel anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Önemli olan çocuğun sağlığı bir şekilde geliş yolunu bebek belitliyor. Spinale gelince bence çok daha iyi genelden. Bir kere kendindesin ayılmana gerek yok. Bebekleri görüyorsun hemen. Bende sadecr alerji yaptı ve döküntü onun dışında çok konforluydu.
Canım dengesiz gidiyoruz ya gece ya gündüz böyle başından beri canına yazık memede uyuyo kucakta uyuyo yatağa bırakıyoruz çığlık çığlığa 🙄🙄

Kızlar belimin etrafı ve bacaklarım çoştu gidiyo bişey Alerji mi yaptı naptı bilmiyorum ama kaşıntıdan ölücem kabardı heryerim acaba verdikleri antibiyotik ten mi diye düşünmeye başladım geçmiyo artıyo

Canım dengesiz gidiyoruz ya gece ya gündüz böyle başından beri canına yazık memede uyuyo kucakta uyuyo yatağa bırakıyoruz çığlık çığlığa 🙄🙄
Kızlar belimin etrafı ve bacaklarım çoştu gidiyo bişey Alerji mi yaptı naptı bilmiyorum ama kaşıntıdan ölücem kabardı heryerim acaba verdikleri antibiyotik ten mi diye düşünmeye başladım geçmiyo artıyo
Canım acaba gazı mı var aklıma o geldi. Bu arada bana da antibiyotik ve ferro sanol alerji yaptı kestiler ikisini de tüm vücüdümda döküntü var. Hala deli gibi kaşınıyorum.

Aynen oyle canim tabi ki oncelikle sagligi. Ilk olunca insan daha kaygili oluyor. Tesekkur ederim cevabin icin😊

Banada ayni oldu
Bacaklarim,kollarım heryerim kaşimaktan kanamaya başladı hep

Kabuk bağladilar artık

Bende antibiyotikten oldugunu dusundum 3 gun kullanıp bıraktım
Doktorada söylemedim bıraktığımı😏

Canım acaba gazı mı var aklıma o geldi. Bu arada bana da antibiyotik ve ferro sanol alerji yaptı kestiler ikisini de tüm vücüdümda döküntü var. Hala deli gibi kaşınıyorum.
Hangi antibiyotik canım hap mı? Bende ondan şüpheleniyorum
Gazı yok canım eminim çünkü alttan üstten salıyo 😁🙄

Ciğer geliştirici iğne olmuştuk biz bi 6 saat öncesinde o yüzden solunumda sıkıntı yaşamadık sizinkide atlatmış şükür 😍 2960 doğduk emmesi güzel , tabii yoruluyor çenesi ama yoruldukça çene yanlarından biraz masaj yaparak teşvik ediyorum işe yarıyor bi deneyin olmazsa Ne kadar çok alırsa ne kadar çok denerseniz o kadar rahat oluyor Almadığında pozisyon değiştirmemi gerekirse soymamı şade zıbın ya da bezle kaldırtmamı önerdiler gerçekten öyle durumda hemen uyanıp alıyor Zamanla alışacaksınız ama stres yapmayın sakın 😍😍😍

Çok sağolun bizim oğlan 3 kilo doğdu kilosu iyi şükür.. tabi biraz kilo kaybı oldu doktor normal diyor..
Doğum sırasında oğlum ciğerlerindeki suyu atamamış o yüzden solunum sıkıntısı yaşadı ama 2-3 güne toparladı ciğerler emmiş sıvıyı.. şimdilik solunum sıkıntısını hallettik emzirmeyi de halledersek herhalde taburcu olacak bugün 5. Günümüz..
Emzirme işlemi de tam sizin anlattığınız gibi :) yoruluyor sonra devam ediyor bazen 10-15 dk emip uyuyor diğer göğüse geçemiyoruz.. uyanınca arıyorlar yoğun bakımdan hemen gidiyorum deniyorum..
İnsallah sağlıkla çıkmak nasip olur :)

Back